ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L

Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L - 1
Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L
129,98 lei
Fără TVA: 109,23 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23539

CARACTERISTICI Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L

Alcool35%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
AromeCafea

Descrierea produsului Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L

CACARCTERISTICI

Romul Heffron Panama Elixir Coffee este o băutură excepțională care merită să fie achiziționată și încercată datorită caracteristicilor sale distincte și delicioase. Iată o descriere amplă în limba română pentru a te convinge să descoperi acest rom:

  • Aromă: Romul Heffron Panama Elixir Coffee se remarcă prin combinarea unică dintre un rom de calitate din Panama și un cafea proaspăt prăjită, rezultând un elixir deosebit. Această băutură îmbină aroma plăcută a cafelei cu tonuri de vanilie și caramel.
  • Gust: Gustul dulce al cafelei este urmat de note lemnoase specifice romului, ceea ce adaugă o complexitate remarcabilă profilului gustativ. Experimentând acest rom, vei descoperi o combinație echilibrată între dulceața cafelei, aromele de vanilie și caramel și profunzimea adusă de nuanțele lemnoase ale romului.
  • Final plăcut: Finish-ul acestui rom este deosebit de plăcut, oferind o senzație caldă care persistă și te încântă după fiecare înghițitură. Această finalizare caldă și reconfortantă completează în mod perfect experiența degustării romului Heffron Panama Elixir Coffee.
  • Versatilitate: Romul Heffron Panama Elixir Coffee reprezintă o alegere ideală pentru iubitorii de cafea și rom, oferind o combinație echilibrată între aromele intense de cafea și profunzimea bogată a romului. Fie că îl savurezi pur, cu gheață sau în diverse cocktailuri, acest rom îți va oferi o experiență gustativă remarcabilă și memorabilă.

Romul Heffron Panama Elixir Coffee este un produs cu adevărat special, care combină calitatea remarcabilă a romului din Panama cu bucuria și aroma cafelei proaspăt prăjite. Degustarea acestui rom te va încânta cu siguranță și te vor purta într-o călătorie gustativă captivantă și plină de savoare.

ETAPE DE PRODUCTIE

Heffron, un brand de rom, are un proces de producție care constă în următoarele etape:

  • Selecția materiei prime și fermentație: Întregul proces de producție începe cu o selecție atentă a trestiei de zahăr de înaltă calitate pentru a obține melasă. Carbohidrații conținuți în melasă sunt convertiți în alcool și dioxid de carbon prin acțiunea drojdiilor în procesul de fermentație. Fermentația în sine este exotermică (eliberează căldură), așa că rezervoarele de fermentație trebuie răcite cu apă. Se menține o temperatură constantă de fermentație de 32°C și un pH între 4,0-4,5.
  • Distilare și maturare: După finalizarea procesului de fermentație, următoarea etapă este distilarea. Se utilizează distilarea continuă, cunoscută și sub denumirea de distilare în coloană, pentru a produce romul Heffron. Aceasta este cea mai comună metodă utilizată în producția de rom. Distileria din Panama are o coloană de dimensiuni enorme, cu mai multe zeci de plăci de distilare, astfel încât distilarea se face în mai multe etape. Datorită acestui fapt, romul Heffron tânăr este foarte pur, dar conține în continuare elementele cheie care conferă aromele dorite din trestia de zahăr.
  • Îmbuteliere: Romul este transportat pe cale maritimă din Panama la distileria noastră într-o concentrație de 74% alcool. Înainte de îmbuteliere, romul continuă să maturizeze. Condițiile de la pivnița din Prostějov diferă semnificativ de climatul din Panama. Heffron dobândește astfel caracterul său specific de la butoaie, pe care nu l-ar putea obține doar în Panama. Înainte de îmbuteliere, romul obține concentrația de alcool dorită de 38% sau 40%, la care își evidențiază cel mai bine proprietățile gustative.

Acestea sunt principalele etape de producție ale romului Heffron, contribuind la crearea unui rom deosebit cu arome și gusturi distincte.

ISTORIA BRANDULUI

Heffron este un brand de rom care își are originile în distileria din Las Cabras de Pesé din Panama, distileria parteneră a distileriei cehă Green Tree, cea mai veche distilerie din Europa.

Creatorul spiritual al brandului Heffron este maestrul amestecător Francisco Fernández, cunoscut și sub numele de "Don Pancho".

Heffron este un brand tânăr, care a fost produs pentru prima dată în 2019, cu ocazia centenarului călătoriei navei americane Heffron, care a transportat legiunari cehoslovaci prin Panama înapoi în patria lor. Romul aduce un omagiu tuturor eroilor care au arătat o curaj incredibil și hotărâre în lupta pentru libertatea pe care o avem astăzi în Europa.

"Familia" Heffron cuprinde acum 5 variante, dintre care 2 sunt romuri îmbătrânite și 3 sunt elixire de rom, fiecare oferind o experiență de gust unică. Poți descoperi paleta largă de tonuri de gust și arome savurând romul la temperatura camerei, dintr-un pahar în formă de lalea.

Review-uri Heffron Panama Elixir Coffee Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun