ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L

Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L - 1
Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L
129,99 lei
Fără TVA: 109,24 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23531

CARACTERISTICI Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L

Alcool35%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
AromeCocos

Descrierea produsului Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L

CACARCTERISTICI

Heffron Panama Elixir Coconut este un elixir deosebit care aduce o experiență de gust complet nouă. Acesta a fost creat prin combinarea unui rom de calitate din Panama cu nucile de cocos proaspete din regiuni selectate ale Caraibelor. Aroma proaspătă a nucilor de cocos se îmbină perfect cu notele de vanilie și caramel. Gustul dulce al nucilor de cocos va atinge delicat limba, urmat de tonurile lemnoase specifice romului și de o senzație plăcută și călduroasă în final. Principalele caracteristici ale romului Heffron Panama Elixir Coconut sunt următoarele:

  • Aromă exotică de cocos: Heffron Panama Elixir Coconut impresionează prin aroma sa excepțională de cocos proaspăt. Parfumul intens și revigorant al nucilor de cocos creează o experiență olfactivă plăcută și te poartă mental către plajele tropicale.
  • Note subtile de vanilie și caramel: Pentru a completa perfect aroma de cocos, acest rom încântă papilele gustative cu accente subtile de vanilie și caramel. Aceste nuanțe adaugă o dulceață delicată și o complexitate aromatică, aducând un echilibru perfect între ingredientele utilizate.
  • Textură și gust rafinate: Heffron Panama Elixir Coconut îți răsfăță simțurile cu o textură catifelată și o gustare plină de rafinament. Gustul dulce-alungit al nucilor de cocos este urmat de tonurile lemnoase caracteristice romului, creând un echilibru armonios și captivant.
  • Final plăcut și călduros: Romul Heffron Panama Elixir Coconut încheie experiența gustativă cu un final plăcut și călduros. Această notă de încheiere te îmbrățișează într-o senzație reconfortantă și persistentă, lăsându-ți o amintire plăcută și dorința de a reveni pentru mai mult.

Heffron Panama Elixir Coconut este un rom care merită încercat datorită combinației inovatoare de rom de calitate și nucă de cocos proaspătă. Aroma sa exotică și gustul rafinat îți vor oferi o experiență deosebită, transportându-te într-un paradis tropical cu fiecare înghițitură. Indiferent dacă ești pasionat de rom sau dorești să explorezi noi arome și arome exotice, Heffron Panama Elixir Coconutt este alegerea perfectă pentru a-ți răsfăța simțurile și a aduce o notă specială în momentele tale de savurare.

ETAPE DE PRODUCTIE

Heffron, un brand de rom, are un proces de producție care constă în următoarele etape:

  1. Selecția materiei prime și fermentație: Întregul proces de producție începe cu o selecție atentă a trestiei de zahăr de înaltă calitate pentru a obține melasă. Carbohidrații conținuți în melasă sunt convertiți în alcool și dioxid de carbon prin acțiunea drojdiilor în procesul de fermentație. Fermentația în sine este exotermică (eliberează căldură), așa că rezervoarele de fermentație trebuie răcite cu apă. Se menține o temperatură constantă de fermentație de 32°C și un pH între 4,0-4,5.
  2. Distilare și maturare: După finalizarea procesului de fermentație, următoarea etapă este distilarea. Se utilizează distilarea continuă, cunoscută și sub denumirea de distilare în coloană, pentru a produce romul Heffron. Aceasta este cea mai comună metodă utilizată în producția de rom. Distileria din Panama are o coloană de dimensiuni enorme, cu mai multe zeci de plăci de distilare, astfel încât distilarea se face în mai multe etape. Datorită acestui fapt, romul Heffron tânăr este foarte pur, dar conține în continuare elementele cheie care conferă aromele dorite din trestia de zahăr.
  3. Îmbuteliere: Romul este transportat pe cale maritimă din Panama la distileria noastră într-o concentrație de 74% alcool. Înainte de îmbuteliere, romul continuă să maturizeze. Condițiile de la pivnița din Prostějov diferă semnificativ de climatul din Panama. Heffron dobândește astfel caracterul său specific de la butoaie, pe care nu l-ar putea obține doar în Panama. Înainte de îmbuteliere, romul obține concentrația de alcool dorită de 38% sau 40%, la care își evidențiază cel mai bine proprietățile gustative.

Acestea sunt principalele etape de producție ale romului Heffron, contribuind la crearea unui rom deosebit cu arome și gusturi distincte.

ISTORIA BRANDULUI

Heffron este un brand de rom care își are originile în distileria din Las Cabras de Pesé din Panama, distileria parteneră a distileriei cehă Green Tree, cea mai veche distilerie din Europa.

Creatorul spiritual al brandului Heffron este maestrul amestecător Francisco Fernández, cunoscut și sub numele de "Don Pancho".

Heffron este un brand tânăr, care a fost produs pentru prima dată în 2019, cu ocazia centenarului călătoriei navei americane Heffron, care a transportat legiunari cehoslovaci prin Panama înapoi în patria lor. Romul aduce un omagiu tuturor eroilor care au arătat o curaj incredibil și hotărâre în lupta pentru libertatea pe care o avem astăzi în Europa.

"Familia" Heffron cuprinde acum 5 variante, dintre care 2 sunt romuri îmbătrânite și 3 sunt elixire de rom, fiecare oferind o experiență de gust unică. Poți descoperi paleta largă de tonuri de gust și arome savurând romul la temperatura camerei, dintr-un pahar în formă de lalea.

Review-uri Heffron Panama Elixir Coconut Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun