ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L

Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L - 1
Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L
99,99 lei
Fără TVA: 84,03 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 31685

CARACTERISTICI Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L

Alcool38%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Vechime5 ani
Categorii asociate: ROM, DARK RUM, EXCLUSIVE, Spirtoase, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L

CACARCTERISTICI

Heffron Original este un rom deosebit care merită și incercat datorită următoarelor caracteristici:

  • Istorie și omagiu: Romul Heffron Original este produs în cea mai veche distilerie din Europa, Green Tree Distillery, și aduce un omagiu eroilor care au arătat o curaj și determinare incredibile în lupta pentru libertatea pe care o avem astăzi în Europa. Numele romului provine de la nava care, după încheierea Primului Război Mondial, a transportat legiunari care s-au străduit să stabilească o Cehoslovacie independentă prin Panama, înapoi în țara lor de origine.
  • Gust delicat și distinctiv: Romul Heffron Original are un gust plăcut, delicat și ușor dulce, dar totuși distinctiv. Notele de vanilie și caramel îl fac să fie o experiență rafinată și indulgentă pentru papilele gustative. Tonurile lemnoase, rezultate din lunga maturare în butoaie, adaugă o adâncime și complexitate remarcabile în gustul acestui rom.
  • Maturare în butoaie de stejar alb american: Heffron Original a fost maturat timp de cinci ani în butoaie de stejar alb american în distileria parteneră a Green Tree Distillery din Panama. Această perioadă îndelungată de maturare în butoaie a permis romului să se dezvolte și să capete caracteristicile distincte pe care le savurăm în fiecare înghițitură. Faptul că fiecare picătură a petrecut cinci ani în butoi denotă atenția acordată calității și rafinamentului produsului final.

În concluzie, Heffron Original este un rom cu o poveste impresionantă și caracteristici gustative complexe. Gustul său delicat, dulce și distinctiv, completat de notele de vanilie, caramel și lemn, face ca acest rom să fie o alegere excelentă pentru iubitorii de băuturi fine și rafinate. Cu o maturare atentă și respectuoasă în butoaie de stejar alb american, Heffron Original demonstrează că merită să fie achiziționat și savurat, reprezentând o experiență autentică și de calitate în lumea romurilor.

ETAPE DE PRODUCTIE

Heffron, un brand de rom, are un proces de producție care constă în următoarele etape:

  1. Selecția materiei prime și fermentație: Întregul proces de producție începe cu o selecție atentă a trestiei de zahăr de înaltă calitate pentru a obține melasă. Carbohidrații conținuți în melasă sunt convertiți în alcool și dioxid de carbon prin acțiunea drojdiilor în procesul de fermentație. Fermentația în sine este exotermică (eliberează căldură), așa că rezervoarele de fermentație trebuie răcite cu apă. Se menține o temperatură constantă de fermentație de 32°C și un pH între 4,0-4,5.
  2. Distilare și maturare: După finalizarea procesului de fermentație, următoarea etapă este distilarea. Se utilizează distilarea continuă, cunoscută și sub denumirea de distilare în coloană, pentru a produce romul Heffron. Aceasta este cea mai comună metodă utilizată în producția de rom. Distileria din Panama are o coloană de dimensiuni enorme, cu mai multe zeci de plăci de distilare, astfel încât distilarea se face în mai multe etape. Datorită acestui fapt, romul Heffron tânăr este foarte pur, dar conține în continuare elementele cheie care conferă aromele dorite din trestia de zahăr.
    • Heffron Original maturizează în butoaie de stejar alb american timp de 5 ani. Fiecare picătură rămâne în butoi timp de acest timp. Nu se utilizează procesul solera.
  3. Îmbuteliere: Romul este transportat pe cale maritimă din Panama la distileria noastră într-o concentrație de 74% alcool. Înainte de îmbuteliere, romul continuă să maturizeze. Condițiile de la pivnița din Prostějov diferă semnificativ de climatul din Panama. Heffron dobândește astfel caracterul său specific de la butoaie, pe care nu l-ar putea obține doar în Panama. Înainte de îmbuteliere, romul obține concentrația de alcool dorită de 38% sau 40%, la care își evidențiază cel mai bine proprietățile gustative.

Acestea sunt principalele etape de producție ale romului Heffron, contribuind la crearea unui rom deosebit cu arome și gusturi distincte.

ISTORIA BRANDULUI

Heffron este un brand de rom care își are originile în distileria din Las Cabras de Pesé din Panama, distileria parteneră a distileriei cehă Green Tree, cea mai veche distilerie din Europa.

Creatorul spiritual al brandului Heffron este maestrul amestecător Francisco Fernández, cunoscut și sub numele de "Don Pancho".

Heffron este un brand tânăr, care a fost produs pentru prima dată în 2019, cu ocazia centenarului călătoriei navei americane Heffron, care a transportat legiunari cehoslovaci prin Panama înapoi în patria lor. Romul aduce un omagiu tuturor eroilor care au arătat o curaj incredibil și hotărâre în lupta pentru libertatea pe care o avem astăzi în Europa.

"Familia" Heffron cuprinde acum 5 variante, dintre care 2 sunt romuri îmbătrânite și 3 sunt elixire de rom, fiecare oferind o experiență de gust unică. Poți descoperi paleta largă de tonuri de gust și arome savurând romul la temperatura camerei, dintr-un pahar în formă de lalea.

Review-uri Heffron Panama Original 5 ani Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , rom panama , heffron , rom dark , rom 5 ani ,