ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L

Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L - 1
Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L
175,09 lei
Fără TVA: 147,13 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23177

CARACTERISTICI Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineRepublica Dominicana
Categorii asociate: ROM, DARK RUM, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Romul Kirk & Sweeney Reserva este o băutură alcoolică premium și are mai multe caracteristici distinctive. Iată câteva dintre acestea:

 • Origine: Kirk & Sweeney este un brand de rom din Republica Dominicană, o țară cunoscută pentru producția de rom de calitate. Numele brandului este inspirat de o navă de contrabandă care a transportat rom în timpul prohibiției din perioada anilor '20.
 • Maturare: Romul Kirk & Sweeney Reserva este un rom îmbătrânit, ceea ce înseamnă că a fost lăsat să se matureze în butoaie de stejar timp îndelungat. Acest proces de îmbătrânire conferă băuturii arome și arome complexe și bogate.
 • Perioada de îmbătrânire: Kirk & Sweeney Reserva este îmbătrânit pentru o perioadă de 18 ani, ceea ce este considerat un interval de timp semnificativ pentru obținerea unui profil gustativ distinct și rafinat. Durata îndelungată a îmbătrânirii contribuie la dezvoltarea notelor de vanilie, condimente și caramel.
 • Arome și gust: Acest rom oferă o paletă bogată de arome și gusturi. Printre notele caracteristice se numără vanilia, cacaoa, scorțișoara, nucșoara și caramelul, care se îmbină pentru a crea un profil gustativ complex și plăcut.
 • Prezentare: Kirk & Sweeney Reserva este disponibil într-o sticlă elegantă de 0,7 litri, care este adesea asociată cu produsele premium. Prezentarea de calitate superioară adaugă un element de lux și rafinament experienței de consum.

Este important de menționat că aceste caracteristici sunt specifice Romului Kirk & Sweeney Reserva, iar experiența și gusturile individuale pot varia.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul Kirk & Sweeney Reserva este o băutură alcoolică de înaltă calitate, produsă în Republica Dominicană. Acest rom premium trece prin mai multe etape în procesul său de producție. Iată câteva informații despre etapele de producție ale romului Kirk & Sweeney Reserva:

 1. Recoltarea și fermentația: Producția de rom începe cu recoltarea și selecția atentă a trestiei de zahăr. Trestia este tăiată și stoarsă pentru a obține un suc dulce, numit must de trestie de zahăr. Acest must este apoi supus procesului de fermentație, în care zaharurile naturale se transformă în alcool sub influența drojdiilor.
 2. Distilarea: După fermentație, mustul fermentat este supus procesului de distilare. De obicei, romul Kirk & Sweeney Reserva este distilat de mai multe ori pentru a obține o calitate superioară. Distilarea elimină impuritățile și permite obținerea unui alcool pur și concentrație superioară.
 3. Îmbătrânirea în butoaie de lemn: Un aspect distinctiv al romului Kirk & Sweeney Reserva este îmbătrânirea sa în butoaie de lemn. Acest rom este supus unui proces de îmbătrânire în butoaie de stejar, unde capătă arome și caracteristici complexe pe măsură ce interacționează cu lemnul. Durata de îmbătrânire variază, dar pentru rezerva de 0,7L, este probabil să fie maturat timp de cel puțin câțiva ani.
 4. Amestecarea și ajustarea: După perioada de îmbătrânire, romul Kirk & Sweeney Reserva poate fi supus unei etape de amestecare, în care diferite loturi de rom îmbătrânit sunt combinate pentru a obține profilul gustativ dorit. De asemenea, în această etapă, se pot ajusta concentrația alcoolică și gustul, pentru a obține calitatea și echilibrul perfect.
 5. Filtrarea și îmbutelierea: După finalizarea procesului de producție și obținerea gustului și calității dorite, romul Kirk & Sweeney Reserva este supus filtrării pentru a elimina eventualele impurități sau sedimente. Apoi, romul este îmbuteliat în sticle de calitate superioară, pregătite pentru a fi comercializate și savurate.

Acestea sunt principalele etape de producție ale romului Kirk & Sweeney Reserva, contribuind la crearea unui rom deosebit cu arome și gusturi distincte.

ISTORIA BRANDULUI

Kirk & Sweeney este un brand de rom premium cunoscut pentru calitatea și distinctivitatea produselor sale. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestui brand:

Numele Kirk & Sweeney este inspirat de o navă americană de contrabandă care a fost activă în timpul perioadei prohibiției din Statele Unite ale Americii. Această navă, cunoscută sub numele de "Kirk & Sweeney", a fost folosită pentru a transporta în secret băuturi alcoolice, în special rom, în perioada anilor 1920.

Numele "Kirk & Sweeney" vine de la o expresie marină americană care descrie mișcările lente ale unei nave în timp ce se deplasează prin apă. Acest nume a fost ales pentru a evoca atât pasiunea și dedicarea pentru navigație, cât și spiritul aventuros și curajul care însoțeau afacerile de contrabandă din acea perioadă.

Brandul Kirk & Sweeney este legat de Republica Dominicană, o țară recunoscută pentru producția sa de rom. Romurile Kirk & Sweeney sunt create folosind metode tradiționale de distilare și îmbătrânire, iar ingredientele provin din cana de zahăr cultivată în Republica Dominicană.

Calitatea remarcabilă a romurilor Kirk & Sweeney este rezultatul îmbătrânirii îndelungate în butoaie de stejar, care adaugă arome bogate și complexitatea distinctivă. Romurile sunt îmbuteliate în sticle elegante, care amintesc de stilul și designul clasic al epocii prohibiției.

Astăzi, Kirk & Sweeney continuă să fie apreciat pentru gama sa de romuri premium, care oferă o experiență de degustare remarcabilă și o călătorie în timp către epoca dorită a prohibiției. Brandul se bucură de o reputație solidă în rândul iubitorilor de rom din întreaga lume.

Review-uri Kirk & Sweeney Reserva Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun