ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L

Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L - 1
Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L
279,99 lei
Fără TVA: 235,29 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23789

CARACTERISTICI Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieJapanese Rom
Litraj0.7L
StilGold
Tara de origineJaponia

Descrierea produsului Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Minoki Mizunara Cask Finished Rum este o băutură alcoolică inovatoare și excepțională, care combină rafinamentul romului cu influențele distincte ale butoaielor de stejar Mizunara din Japonia. Această creație remarcabilă a fost inspirată de legende și reprezintă prima marcă de rom din lume finisată în butoaie Mizunara.

  • Producție: În procesul meticulos de producție, cele mai fine romuri japoneze și din Pacific sunt maturate în butoaie de stejar Mizunara. Aceste butoaie de lemn japoneze sunt cunoscute pentru a-și oferi aromele unice și subtile, contribuind astfel la caracterul distinctiv al acestui rom. Acest proces de finisare în butoaie Mizunara îi conferă băuturii un profil gustativ și olfactiv deosebit.
  • Arome: Cu o notă dominantă a fructelor tropicale japoneze în aroma sa, Minoki Mizunara Cask Finished Rum te transportă într-o călătorie senzorială exotică. Parfumul subtil al acestor fructe tropicale japoneze se dezvăluie încă de la primul contact cu nasul, trezindu-ți simțurile într-un mod aparte. Fiecare înghițitură aduce cu sine un val de dulceață și prospețime specifică acestor fructe, creând o experiență deosebită pentru papilele gustative.
  • Maturare: Pe lângă notele fructate, finisarea în butoaie Mizunara împrumută acestui rom arome de vanilie condimentată în final. Această combinație echilibrată de arome dulci și condimentate oferă o senzație plăcută în gură și un finiș persistent. Fiecare înghițitură te poartă într-un univers al deliciilor, unde gustul subtil al vaniliei se împletește armonios cu complexitatea romului și cu esența butoaielor Mizunara.
  • Filtrare: Pentru a asigura o calitate impecabilă și unicitatea acestei băuturi, Minoki Mizunara Cask Finished Rum se distinge și prin filtrarea prin corali japonezi spălați la mal. Acest proces suplimentar de filtrare adaugă un element distinctiv și un caracter neted și fin romului, permițându-i să-și dezvăluie în întregime aromele și savoarea.

În ansamblu, Minoki Mizunara Cask Finished Rum este un tribut adus tradiției și inovației în lumea romului. Combinația între influențele japoneze și cele din Pacific creează o băutură alcoolică cu o personalitate distinctă și o experiență de gust remarcabilă. Dacă ești în căutarea unei aventuri gustative unice și a unei călătorii senzoriale de neuitat, Minoki Mizunara Cask Finished Rum este alegerea perfectă pentru tine.

ISTORIA BRANDULUI

Vă invităm să descoperiți povestea minunată din spatele celui mai recent brand de rom: Minoki. Acest rom excepțional este filtrat printr-un proces unic cu corali japonezi și maturat cu grijă în butoaie de mizunara.

Legenda care înconjoară Minoki spune că primul conducător al Japoniei descindea dintr-o prințesă-dragon a oceanului. În adâncurile misterioase ale Pacificului, prințesa trăia într-un palat construit în întregime din corali - acele bijuterii ale oceanului, recunoscute pentru darul lor de a oferi viață și de a purifica apele.

Inspirându-ne din această poveste fascinantă, am ales să numim romul nostru Minoki - un omagiu adus Prințesei Oceanului. Designul nostru artistic și rafinat îmbină elemente mitice precum prințesa, dragonul și emblematica vârf a muntelui Fuji-yama, simbolul cel mai reprezentativ al Japoniei.

Cu toate acestea, Minoki nu este doar un rom deosebit - este și o misiune. Recifurile de corali sunt considerate "pădurile tropicale ale oceanului", fiind vitale pentru supraviețuirea vieții subacvatice. Însă, din păcate, aceste ecosisteme fragile se confruntă cu amenințări și declin cauzate de stresul mediului înconjurător. Într-un efort de a proteja și restaura recifurile de corali din întreaga lume, ne-am angajat să donăm o parte din veniturile noastre și să creștem conștientizarea pe durata întregii vieți a brandului Minoki.

Recunoașterea pe care am primit-o pentru calitatea și excelența romului nostru ne motivează să continuăm pe această cale. Minoki a fost distins cu prestigioase premii și medalii, inclusiv 91 de puncte excelente și recomandarea deosebită la Ultimate Spirits Challenge 2023, medalia "ARGINT" la SIP Awards 2023, medalia "AUR" la TAG Global Spirits Awards 2023, precum și alte distincții în competiții importante din întreaga lume.

Astfel, vă invităm să vă alăturați legendei noastre, să savurați rafinamentul și distinctivitatea romului Minoki, și să contribuiți împreună cu noi la protejarea și restaurarea recifurilor de corali, o comoară prețioasă a oceanului nostru.

Review-uri Minoki Mizunara Cask Finished Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , japanese rum , minoki