ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L

Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L - 1
Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L
257,40 lei
Fără TVA: 216,30 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23637

CARACTERISTICI Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineBrazilia
TipX.O.

Descrierea produsului Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Santos Dumont XO a fost creat pentru a celebra figura unuia dintre pionierii aviației, Albert Santos Dumont, un om filantropic și moștenitor al unei impresionante averi de familie obținute din cultivarea trestiei de zahăr și a cafelei în Brazilia. Acest rom excețional, Santos Dumont XO, își demonstrează rafinamentul prin gustul său delicat, armonia aromatică și complexitatea sa remarcabilă. Producătorii au ales cu grijă să-l maturizeze în butoaie speciale, care au fost utilizate anterior pentru a stoca sherry Pedro Ximenez, vin de Porto și bourbon, cu scopul de a conferi acestui rom brazilian premium o identitate unică și aparte. Fiind o ediție limitată și îmbuteliată manual, fiecare sticlă este însoțită de informații despre numărul butoiului și numărul de sticlă, detalii ce se regăsesc pe etichetă.

  • Culoare: Culoarea acestui rom excepțional este un chihlimbar strălucitor, emanând o aură caldă și atrăgătoare.
  • Miros: Parfumul delicat al Santos Dumont XO dezvăluie arome tentante de banane dulci, nucă de cocos cremoasă, vanilie subtilă și note fine de ananas proaspăt. Încă de la primul contact olfactiv, vă veți lăsa încântați de un buchet parfumat ce promite o experiență senzorială deosebită.
  • Gust: Gustul său neted și desăvârșit îmbrățișează papilele gustative cu o dulceață delicată, învăluită în note pline de savoare de banane coapte și unt fin. Fiecare înghițitură vă transportă într-o călătorie plăcută, în care aromele se împletesc armonios, dând naștere unei experiențe gustative de neuitat.
  • Finisaj: Finalul acestui rom extraordinar este remarcabil de lung și subtil, lăsând în urmă o notă fermecătoare de miere dulce, care persistă pe palatină și încântă simțurile.

Santos Dumont XO reprezintă o alegere prețioasă și exclusivă pentru iubitorii de rom. Savoarea sa rafinată și complexitatea sa distinctă îl fac un adevărat obiect de dorință. Fie că îl savurați în compania prietenilor apropiați sau îl adăugați colecției voastre de licoare alese, acest rom brazilian de excepție vă va încânta simțurile și va rămâne în amintirea voastră ca o experiență memorabilă.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria brandului de rom Santos Dumont este la fel de captivantă ca și omul după care a fost numit. Ea începe la sfârșitul secolului al XIX-lea, când Alberto Santos Dumont, un vizionar brazilian, împreună cu tatăl său, au cunoscut o prosperitate însemnată prin vânzarea cafelei cultivate pe plantațiile lor. Realizând potențialul terenului lor, ei și-au extins activitățile pentru a include cultivarea trestiei de zahăr, un ingredient esențial în arta distilării romului și cachaça.

Alberto Santos Dumont, un om de mare avere și influență, era personificarea sofisticării și inovației. Trăind în vibrantul oraș Paris, a devenit cunoscut ca un patron prominent, filantrop și un pionier în domeniul aviației. Curiozitatea sa nelimitată și dorința neîncetată de cunoaștere l-au condus să exploreze posibilitățile zborului, lăsându-și astfel amprenta în istorie.

Inspirat de pasiunea sa pentru explorare și dorința de a crea un spirit care să îmbrace esența spiritului său aventuros, Alberto a pornit într-o călătorie pentru a crea un rom care să fie un testament al moștenirii sale. Colaborând cu distilatori de elită și experți în domeniu, s-a dedicat perfecționării artei producției de rom, utilizând tehnici tradiționale și abordând în același timp inovațiile de ultimă oră.

Romul care îi purta numele, Santos Dumont, a fost creat meticulos folosind numai cele mai bune trestii de zahăr, recoltate în vârf de maturitate. Trestia a fost prelucrată cu grijă pentru a extrage nectarul dulce, care a fost apoi fermentat și distilat pentru a crea un spirit de calitate fără egal. Fiecare lot a fost supus unui control riguros al calității, asigurându-se că doar cel mai excepțional rom purta numele Santos Dumont.

Reputația romului Santos Dumont s-a răspândit rapid în cercurile elitiste din Paris, captivând palatul cunoscătorilor și câștigând brandului un loc de seamă în lumea băuturilor fine. Aromele bogate și complexe și textura catifelată și netedă au făcut din el alegerea preferată a celor care apreciau arta romului.

În afara gustului său excepțional, romul Santos Dumont a devenit un simbol al rafinamentului, eleganței și spiritului pionier al celui după care a fost numit. El era savurat adesea în cele mai prestigioase localuri, unde intelectualii, artiștii și aviatorii se adunau pentru a-și împărtăși povești și a celebra spiritul aventurii.

Chiar și după trecerea lui Alberto Santos Dumont, moștenirea sa a trăit în continuare prin calitatea durabilă și farmecul atemporal al romului Santos Dumont. Brandul a continuat să inoveze, introducând noi expresii care au dus limitele gustului și meșteșugului în timp ce rămâneau fideli tradiției lor.

Astăzi, romul Santos Dumont reprezintă un testament al îndrăznețului și viziunii lui Alberto Santos Dumont. El îmbrățișează spiritul explorării, al eleganței și al unei căutări neîncetate a perfecțiunii. Cu fiecare înghițitură, poți experimenta esența aventurii și aduce un omagiu vieții și realizărilor remarcabile ale acestui mare aviator.

Review-uri Santos Dumont XO Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun