ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L

Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L - 1
Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L
180,51 lei
Fără TVA: 151,69 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 25220

CARACTERISTICI Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Categorii asociate: ROM, DARK RUM, PRODUSE NOI, , Total Sale

Descrierea produsului Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L

CARACTERISTICI

Sérum Gorgas Gran Reserva este un amestec de romuri premiat la nivel global, de înaltă calitate, care a fost maturat timp de până la 8 ani în butoaie de bourbon. Serum Gorgas își datorează numele eroului nostru, generalul William C. Gorgas. Acest chirurg din Armata SUA a salvat mii de vieți ale muncitorilor, eliminând febra galbenă și malaria de pe șantierul de construcție. A fost premiat la HK IWSC Cathay-Pacific, câștigând medalie de aur în categoria "Rumuri de la 6 la 10 ani, distilate în coloană" și trofeul de "Cel mai bun rom 2020"!

Caracterul acestui rom este delicat și profund:

  • Aroma: Aroma seducătoare a acestui rom încântă simțurile cu un amestec de condimente subtile și note parfumate de vanilie, coajă de portocală proaspătă și lemn nobil. Această combinație aromatică rafinată aduce o adâncime și o complexitate notabilă, captivând fiecare inhalare.
  • Gust: Pe măsură ce acest elixir atinge palatinul, senzația îmbietoare și plină de corp își face simțită prezența. Gustul se desfășoară într-o sinfonie delicioasă de fructe exotice proaspete, încântându-vă papilele gustative. Aromele dulci și suculente sunt însoțite de o nuanță subtilă de miere, adăugând o notă naturală de dulceață și rafinament. Pe măsură ce vă bucurați de acest rom, veți descoperi o ușoară iuțeală condimentată care completează armonios buchetul de arome.
  • Finisajul: Este o experiență plăcută, caracterizată de o senzație uscată și rafinată pe limbă. Notele persistente se desfășoară într-o simfonie aromatică de lungă durată, lăsând o amprentă subtilă și satisfăcătoare. Acest finisaj încântător este un semn al calității remarcabile a acestui rom, care se remarcă prin echilibrul și eleganța sa.
  • Savurare: Savurarea acestui rom este o experiență deosebită, potrivită atât pentru a fi degustat în forma sa pură, pentru a savura și a aprecia în profunzime aromele complexe și bucuria gustului, cât și pentru a adăuga o notă distinctivă cocktailurilor tale preferate. Aromele distincte și profunzimea gustului său fac ca acest rom să fie o alegere excelentă pentru a crea cocktailuri rafinate și sofisticate, adăugând o notă specială și îmbunătățind experiența de degustare. Indiferent de modalitatea aleasă de savurare, acest rom este un exemplu al calității superioare și rafinamentului, oferindu-vă o experiență senzorială plină de satisfacție și plăcere.
  • Premii: A fost premiat la HK IWSC Cathay-Pacific, câștigând medalie de aur în categoria 'Rumuri de la 6 la 10 ani, distilate în coloană' și trofeul de 'Cel mai bun rom 2020!".

Cu aromele sale seducătoare, gustul îmbietor și finisajul plăcut, romul Serum Gorgas Gran Reserva merită cu siguranță să fie încercat. Calitatea sa superioară, complexitatea aromei și rafinamentul gustului fac din acest rom o alegere excelentă pentru pasionații de băuturi fine și pentru cei care doresc să experimenteze o experiență senzorială remarcabilă. Indiferent dacă îl savurați în forma sa pură sau îl adăugați în cocktailuri sofisticate, acest rom vă va încânta cu siguranță simțurile și vă va oferi o experiență gustativă de neuitat. Așadar, nu ezitați să vă bucurați de acest rom și să vă lăsați purtați într-o călătorie aromată și plină de satisfacție.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Totul începe cu mierea de trestie de zahăr obținută din trestie de zahăr cultivată local. Sucul proaspăt extras din trestia de zahăr este fiert încet pentru a evaporă apa până când atinge consistența de „miere neagră“. Utilizăm această metodă pentru a păstra mai mult din aroma și aromele în viitorul nostru rom decât în romurile tradiționale din melasă. După o singură, dar precisă distilare în coloană, plasăm lichidul robust, dar ușor, în butoaie de ex-bourbon selectate cu grijă pentru o maturare îndelungată și lentă.

În butoaiele de ex-bourbon, romul Serum își dezvoltă caracterul distinct, extrăgând arome subtile de vanilie, mirodenii și lemn, care adaugă profunzime și complexitate băuturii noastre. Acest proces de maturare îndelungată permite romului să-și contureze identitatea și să-și dezvolte gustul bogat, într-o simfonie de arome și note rafinate.

Pe măsură ce timpul trece, în butoaiele noastre speciale, romul Serum se bucură de o interacțiune armonioasă între lichid și lemn, în timp ce captează esența și caracteristicile butoaielor de ex-bourbon. Această maturare lentă și atentă îi conferă o finisare netedă și catifelată, învăluindu-vă papilele gustative într-o senzație caldă și plăcută.

După ce romul Serum și-a atins potențialul maxim în butoaie, este atent selectat și supus unui proces de îmbuteliere. Fiecare sticlă de rom Serum este umplută cu grijă pentru a păstra integritatea și calitatea sa superioară. Etichetele și sigiliile sunt aplicate cu atenție pentru a reflecta eleganța și rafinamentul băuturii noastre, care este rezultatul pasiunii și expertizei noastre.

Romul Serum reprezintă o combinație sublimă de tradiție și inovație, unde fiecare etapă a procesului de producție este realizată cu grijă și dedicare. De la recoltarea atentă a trestiei de zahăr până la maturarea îndelungată în butoaie de ex-bourbon, fiecare pas este esențial pentru a obține un rom de excepție. În final, veți descoperi un rom Serum care va încânta simțurile și va rămâne în amintirea dvs. ca o experiență deosebită și autentică.

ISTORIA BRANDULUI

Serum este un brand de romuri premium, premiat la nivel mondial, produse și învechite în Panama. Creat în 2018, inspirat de construcția magnifică a Canalului Panama și dorind să comemoreze eroii și poveștile sale prin fiecare sticlă, deoarece credem cu tărie că unele nume nu ar trebui să fie uitate.

Canalul Panama este una dintre minunile lumii moderne, conectând Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific. Prin tăierea continentului american în două bucăți, Canalul Panama salvează mii de mile și vieți și face lumea „mai mică” și călătoriile mai sigure. Ideea de a conecta Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific datează din secolul al XVI-lea, dar construcția reală s-a născut între anii 1880 și 1914, cu multă durere și multe victime. Putem considera cu dreptate Canalul Panama o capodoperă excepțională a muncii umane.

Serum este un rom excepțional, de super-premium, consecvent în urmărirea spiritului său de inspirație. Totul începe cu mierea virginală de trestie de zahăr obținută din trestie crescută local. Folosim aceasta pentru a păstra mai mult din aroma și gusturile în viitorul rom. După 3 zile de fermentație cu drojdii selectate cu grijă, lichidul este pus într-o coloană de distilare tradițională. Rețeta noastră este una singură, dar distilarea precisă livrează alcoolul potrivit care combină robustețea și îndrăzneala, dar cu o impresie ușoară pe palatin. Maturarea are loc în butoaie selecționate de bourbon din stejar alb american. Întregul proces rezultă într-un rom perfect echilibrat, cu un caracter complex și gust catifelat.

Credem că un rom excepțional merită o îmbuteliere excepțională. Noua sticlă pentru romul Serum a fost proiectată și dezvoltată în strânsă colaborare cu faimosul studio ceh Mikovec Design. Cu forma unor butoaie tradiționale de rom și decorată cu gravură comemorând începutul și sfârșitul construcției Canalului Panama, sticla Serum este mai mult o capodoperă de design decât doar o ambalaj. Efortul nostru a fost premiat la competiția internațională Spirits Business din Londra în 2020, unde sticla noastră magnifică a câștigat Medalia de Aur.

Review-uri Rom Serum Gorgas Gran Reserva 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , serum , rom panama , rom dark
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate