ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog

Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, celebrul producător scoțian de bere artizanală, este cunoscut pentru inovația și creativitatea sa în lumea berii. Cu stiluri captivante și un spirit întreprinzător, au reușit să facă o intrare senzațională pe scena spiritelor. Astfel, s-a născut BrewDog Five Hundred Cuts, o bă..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brewdog Lone Wolf Cactus and Lime Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn inima gamei LoneWolf a celor de la Brewdog, se ascunde un adevărat diamant al ginului - LoneWolf Cactus & Lime. Acest gin reinterpretează clasicul LoneWolf London Dry Gin, adăugând un strat suplimentar de prospețime și exotism cu arome de citrice și flori. Descoperă alchimia ace..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIGinul Brewdog Lone Wolf - Cloudy Lemon este o adevărată bijuterie în lumea băuturilor alcoolice, în special pentru cei care apreciază aromele revigorante ale lămâilor siciliene proaspete. Iată câteva caracteristici distinctive care fac din această băutură o opțiune remarcabilă:Procesul..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brewdog Lone Wolf Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
ISTORIA BRANDULUIBrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de c..
175,09 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brewdog Lone Wolf Peach and Passion Fruit Gin 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIGinul LoneWolf este o adevărată aventură gustativă. Infuzat cu sucul proaspăt de piersică albă, dulce și suculentă, și cu pasiunea strălucitoare a fructului pasiunii, obții un amestec dulce și revigorant de citrice.Bogăția botanicelor: Fiecare înghițitură dezvăluie o sinfonie de arome,..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brewdog Rogue Wave Single Malt Vodka 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, faimoasa casă cunoscută pentru berile artizanale, și-a extins orizonturile și a creat propria sa distilerie. Din această inițiativă s-a născut Rogue Wave, o vodcă single malt de inspirație rusă cu origini scoțiene, creată în omagiu pentru un membru de seamă al familiei BrewDog..
155,99 lei
Fără TVA:131,08 lei
Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog, recunoscut inițial pentru inovațiile sale în producția de bere, și-a extins aripile creatoare în lumea spirtoaselor prin intermediul Brewdog Distilling Company. Aici, spiritul creativ este transformat într-o capodoperă numită Brewdog Seven Day Vodka, un elixir alchimic distila..
149,99 lei
Fără TVA:126,04 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)