ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog

Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, celebrul producător scoțian de bere artizanală, este cunoscut pentru inovația și creativitatea sa în lumea berii. Cu stiluri captivante și un spirit întreprinzător, au reușit să facă o intrare senzațională pe scena spiritelor. Astfel, s-a născut BrewDog Five Hundred Cuts, o bă..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L
Artizanal -2 %
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn miezul naturii, sub un cer vast și senin, începe povestea lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate. Acest elixir, o capodoperă în arta băuturilor spirtoase, nu este doar un amestec; este o călătorie pasionată către gusturi neexplorate și arome neegalate. O poveste d..
165,99 lei 169,99 lei
Fără TVA:139,49 lei
Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn spatele fiecărei sticle de Five Hundred Cuts se află nu doar un rom, ci o poveste vibrantă a bucuriei vieții și a curajului neînfricat. Această băutură excepțională transcende limitele tradiției, combinând măiestria romului, obținut din melasă de trestie de zahăr și fermentat cu dro..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Vodka Brewdog Seven Day Original 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog, recunoscut inițial pentru inovațiile sale în producția de bere, și-a extins aripile creatoare în lumea spirtoaselor prin intermediul Brewdog Distilling Company. Aici, spiritul creativ este transformat într-o capodoperă numită Brewdog Seven Day Vodka, un elixir alchimic distila..
149,99 lei
Fără TVA:126,04 lei
Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewDog, faimoasa casă cunoscută pentru berile artizanale, și-a extins orizonturile și a creat propria sa distilerie. Din această inițiativă s-a născut Rogue Wave, o vodcă single malt de inspirație rusă cu origini scoțiene, creată în omagiu pentru un membru de seamă al familiei BrewDog..
155,99 lei
Fără TVA:131,08 lei
Gin Brewdog Lone Wolf - Cactus and Lime - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIÎn inima gamei LoneWolf a celor de la Brewdog, se ascunde un adevărat diamant al ginului - LoneWolf Cactus & Lime. Acest gin reinterpretează clasicul LoneWolf London Dry Gin, adăugând un strat suplimentar de prospețime și exotism cu arome de citrice și flori. Descoperă alchimia ace..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Gin Brewdog Lone Wolf - Cloudy Lemon - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIGinul Brewdog Lone Wolf - Cloudy Lemon este o adevărată bijuterie în lumea băuturilor alcoolice, în special pentru cei care apreciază aromele revigorante ale lămâilor siciliene proaspete. Iată câteva caracteristici distinctive care fac din această băutură o opțiune remarcabilă:Procesul..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Gin Brewdog Lone Wolf - Peach and Passion Fruit - 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIGinul LoneWolf este o adevărată aventură gustativă. Infuzat cu sucul proaspăt de piersică albă, dulce și suculentă, și cu pasiunea strălucitoare a fructului pasiunii, obții un amestec dulce și revigorant de citrice.Bogăția botanicelor: Fiecare înghițitură dezvăluie o sinfonie de arome,..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Gin Brewdog Lone Wolf 0.7L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin este o experiență de neuitat pentru iubitorii de gin, care îmbină cu măiestrie aromele citrice proaspete cu gustul distinct al ginului clasic. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice remarcabile:Aromă puternică de..
175,09 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brewdog Dead Pony Club Pale Ale - doza - 0.33L
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIDead Pony Club este o adevărată explozie de arome și un atac de hamei cu tensiune redusă. Această bere este vie de la primul înghițitură, cu un buchet bogat de arome care călătoresc până pe malurile Pacificului și înapoi. Când te arunci în această experiență gustativă, vei fi întâmpina..
15,99 lei
Fără TVA:13,44 lei
Brewdog Punk Af Alcohol Free Ipa - sticla - 0.33L
NON
ALCOOLIC
Artizanal
Brand: Brewdog
CARACTERISTICIBrewdog Punk AF Alcohol-Free IPA este o reinterpretare postmodernă a clasicului, un IPA fără alcool care demonstrează că poți avea gust fără să sacrifici procentul de alcool. Această bere aduce în prim plan aromele suculente de fructe tropicale, amestecate cu note ierbace și de răș..
14,99 lei
Fără TVA:13,75 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate