Marca Stroh Rum este una dintre cele mai cunoscute din Austria. Povestea acestui rom cu traditie incepe in 1832 creat pentru prima data de catre Sebastian Stroh, in perioada in care industria alcoolului abia incepea sa se dezvolte. Sortimentele au avut un prestigiu excelent astfel popularitatea a continuat sa creasca, sa fie vandut in peste 40 de tari din intreaga lume si sa fie in continuare unul dintre cele mai cunoscute branduri din Austria.
Romul Stroh este obtinut din melasa de trestie de zahar din Austria si se remarca prin continutul sau alcoholic mare de 80%, a gustului sau puternic si a puterea sortimentului. Stroh 80% poate fi consumat intr-un cocktail sau in shot-uri. Are arome diferite de romurile clasice fiind foarte intens cu note lemnoase, vanilie, buchet fructat completat de condimente si botanice. Unic in lumea culinara, este unul dintre elementele principale din patiseriile si cofetariile austriece.
Familia Bacardi, condusa de Don Facundo a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba in 1862 si au inceput sa produca rom dupa propriile amestecuri si ..
Barbados, insula originala a romului, aici a fost pentru prima data creat romul in urma cu mai bine de 400 de ani. Distileria Bumbu a petrecut ultimel..
In Barbados, romul nu este doar o alta bautura spirtoasa. Aici in Barbados, este insula originara a romului, unde romul a fost creat pentru prima data..
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate