ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Clase Azul Reposado Tequila 0.7L

Clase Azul Reposado Tequila 0.7L - 1
Clase Azul Reposado Tequila 0.7L
1.259,99 lei
Fără TVA: 1.058,82 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20786

CARACTERISTICI Clase Azul Reposado Tequila 0.7L

Alcool40%
CategorieTequila
Litraj0.7L
StilReposado
Tara de origineMexic

Descrierea produsului Clase Azul Reposado Tequila 0.7L

CARACTERISTICI

Tequila Clase Azul Reposado 0.7L este o băutură alcoolică deosebită, simbolizând tradiția și cultura mexicană. Această tequila premium este obținută exclusiv din agave albastre Weber, pentru a-i oferi un caracter unic și inegalabil.

 • Unul dintre aspectele distinctive ale Tequila Clase Azul Reposado este maturarea meticuloasă de opt luni în butoaie de whisky american. Această perioadă permite tequilei să-și dezvolte aromele și gusturile speciale. Maturarea în butoaie de whisky contribuie la apariția notelor de alune de pădure (hazelnut) și vanilie, oferind în același timp un finiș extrem de catifelat.
 • Tequila Clase Azul Reposado are o culoare aurie cu nuanțe strălucitoare de galben și un corp considerat mediu, oferind o consistență echilibrată și plăcută în gură.
 • Aromele și gusturile emanate de această tequila includ note subtile de sirop de agave, vanilie, coajă de portocală confiată și stejar american. De asemenea, se poate percepe ușor o nuanță de scorțișoară și banană.
 • Pentru a savura Tequila Clase Azul Reposado, vă recomandăm combinații culinare care să scoată în evidență caracteristicile sale unice. Aceasta se potrivește de minune cu feluri de mâncare precum carne de porc bogată, cum ar fi umărul de porc sau coastele de porc, servite alături de un sos acidulat. De asemenea, poate fi savurată în acompaniamentul brânzeturilor maturate, precum brânza de oaie sau provolone afumată, alături de miere și muștar în stil vechi. Pentru desert, o opțiune delicioasă ar fi musul de ciocolată acrișoară cu alune de pădure și portocale.
 • Nu doar calitatea tequilei Clase Azul Reposado este remarcabilă, ci și decanterul său ceramic, care reprezintă un adevărat simbol al brandului. Fiecare decanter este realizat și pictat manual de către artizani mexicani, făcându-l astfel o piesă unică în sine.

Tequila Clase Azul Reposado 0.7L se remarcă prin ingrediente de calitate superioară, procesul meticulos de maturare, aromele și gusturile sale distincte, precum și designul artistic al decanterului. Această tequila reprezintă alegerea ideală pentru cei pasionați și exigenți în materie de băuturi alcoolice.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Clase Azul este o operă de artă în sine, dedicată producerii de tequilă excepțională. Situată în inima Mexicului, această distilerie își onorează cele mai fine tradiții într-o regiune specială și bogată în frumusețe: Jalisco. Aici, agava albastră este venerată și apreciată de secole, iar distilatul său rafinat este o mărturie vie a culturii și tradițiilor jalisciene care s-au transmis de-a lungul veacurilor.

În inima distileriei Clase Azul, tequila este considerată unul dintre cele mai prețioase comori, iar cultura lor a generozității îi îndeamnă să împărtășească această comoară cu restul lumii. Cu pasiune și devotament, ei pun în valoare agava și creează tequila care încântă și încântă.

Dar cum se naște această capodoperă? Totul începe în Los Altos de Jalisco, o regiune binecuvântată cu pământ roșu și condiții climatice speciale. Aici, agavele cresc în armonie cu solul, mineralele și clima, dezvoltând caracteristici unice care vor da viață tequilei Clase Azul.

 1. Procesul de producție este meticulos și pas cu pas. În timpul recoltării, cunoscută și sub numele de jima, frunzele agavei sunt îndepărtate cu grijă pentru a dezvălui inima plantei, cunoscută sub numele de piña. Aceste piñas sunt apoi pregătite pentru a fi transformate în lichidul magic.
 2. Agavele sunt supuse procesului de slow-cooking în cuptoare de zidărie, permițându-le să se îmbine cu focul, să creeze arome și să elibereze zaharurile naturale. După aceea, urmează procesul de măcinare, unde piñas sunt transformate într-un suc dulce și bogat în zaharuri.
 3. Dar distileria Clase Azul nu se oprește aici. Ei au o rețetă secretă, o drojdie patentată care își lasă amprenta distinctivă asupra profilului aromei și gustului tequilei. Aceasta face ca tequila Clase Azul să fie cu adevărat unică.
 4. Apoi, procesul continuă cu dubla distilare în alambicuri de cupru, unde distilatul este rafinat și cristalin. Aici, artizanii distileriei își pun amprenta magică, supraveghind cu atenție și pasiune fiecare etapă a procesului.
 5. Cu toate acestea, povestea nu se încheie aici. Clase Azul înțelege puterea timpului și știe că unele lucruri devin mai bune cu vârsta. Așa că, pentru a crea tequile cu profile complexe și sofisticate, tequila neîmbătrânită este lăsată să maturizeze în butoaie de stejar sau alte tipuri de lemn. De-a lungul lunilor și anilor, aceasta evoluează și capătă arome adânci și note distinse.

Clase Azul oferă o varietate de tequile excepționale, de la eleganta și rafinata Clase Azul Tequila Reposado până la extraordinara Clase Azul Tequila Ultra, care a fost îmbătrânită în exces. Fiecare picătură de tequila exprimă ceva unic despre bogăția și caracterul pe care numai timpul le poate conferi.

Distileria Clase Azul nu se oprește aici în aventura sa a băuturii mexicane. Ei explorează și cultivă un alt secret al Mexicului: mezcalul. Această băutură, făcută dintr-o gamă largă de specii de agave, reflectă solul și condițiile care au hrănit și crescut aceste plante.

Dar distileria Clase Azul este mai mult decât un loc de producție a băuturilor fine; este un templu al artizanatului. Artizanii lor transformă diversitatea culturală a Mexicului în obiecte de mare valoare. Fiecare decantor este o operă de artă, decorată cu măiestrie de mâini talentate. Fie că este vorba despre decantoarele de tequila, care spun povești prin designul lor, sau despre decantoarele de mezcal, care se laudă cu tehnici artizanale prețioase și tradiții de lungă durată, fiecare piesă este o comoară unică.

Distileria Clase Azul îmbină cu măiestrie tradiția ancestrală a băuturilor mexicane cu creativitatea și pasiunea artizanilor săi. În fiecare picătură de tequila și mezcal, în fiecare decantor deosebit, se află frumusețea și bogăția Mexicului. Este o invitație de a descoperi și de a explora aceste comori de neegalat.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Clase Azul are o istorie de 25 de ani și a avut ca vis inițial de a împărtăși magia culturii mexicane cu restul lumii. Numele lor, Clase Azul, provine din natura lor intrinsecă. Alegerea numelui a fost inspirată de culoarea albastră a agavei din care sunt produse spiritele lor și de vopseaua folosită pe primul lor decantor de tip Reposado.

Unul dintre pilonii lor a fost găsirea oamenilor care au crezut în viziunea lor deosebită a Mexicului, o viziune bazată pe devotament, excelență și frumusețe. De-a lungul celor 25 de ani, au întâmpinat dificultăți, cum ar fi dezastre naturale și crize financiare, care le-au pus sub semnul întrebării existența. Cu toate acestea, prin credința în visul lor și rămânând fideli idealurilor lor, au depășit adversitatea.

Un aspect important al distileriei Clase Azul este mândria lor în realizarea artizanală mexicană. În 2007, au fondat atelierul ceramic Tradición Mazahua, unde meșterii Clase Azul se dedică creării decantoarelor lor, adevărate tributuri aduse culturii mexicane.

De asemenea, partajarea unui scop comun a fost un aspect esențial în îndeplinirea visului lor. Prin intermediul Fundației Causa Azul, ei contribuie la dezvoltarea comunităților de artizani, ajutându-i să prospere în timp ce își păstrează moștenirea și tradițiile culturale.

Distileria Clase Azul caută să se transforme și să reprezinte cultura mexicană în întreaga lume, prin crearea de creații și spații care dezvăluie inima Mexicului. Astăzi, se mândresc că împărtășesc magia Mexicului în peste 55 de țări.

Cu o nouă identitate de marcă, Clase Azul México, păstrează valorile care i-au însoțit de la început. Ei mențin spiritul care îi motivează să împărtășească magia culturii lor cu restul lumii.

Această scurtă trecere în revistă a istoriei distileriei Clase Azul evidențiază evoluția și angajamentul lor constant în promovarea culturii și tradițiilor mexicane, precum și în susținerea comunităților și transformarea vieților oamenilor.

Review-uri Clase Azul Reposado Tequila 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun