ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L - 1
The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L
133,89 lei
Fără TVA: 112,51 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20792

CARACTERISTICI The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Alcool41%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Descrierea produsului The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

The Gladstone Axe American Oak este o băutură alcoolică deosebită, caracterizată prin finețe, arome bogate și o experiență gustativă lină. Învechirea în butoaie de bourbon contribuie la adăugarea notelor dulci de vanilie și măr, iar selecția meticuloasă a malțurilor din diverse distilerii Highland și Islay oferă o complexitate și varietate de arome ce încântă simțurile. Pentru pasionații de whisky, această băutură reprezintă o alegere remarcabilă, cu caracteristici distinctive ce definesc autenticitatea și calitatea tradiției scoțiene în fabricarea băuturilor alcoolice fine. Caracteristicile distinctive ale The Gladstone Axe American Oak sunt:

  • Smooth & Easy: Băutura are o textură fină și ușoară, oferind o experiență plăcută și lină pe papilele gustative.
  • Aged in Bourbon Casks: Este maturat în butoaie de bourbon. Acest proces de învechire în butoaie folosite anterior pentru producția de bourbon aduce arome specifice și o dulceață delicată în amestecul de whisky de malț.
  • Vanilie: Aromele de vanilie sunt prezente, adăugând o notă dulce și aromată băuturii.
  • Măr: Se simt nuanțele de măr, ceea ce poate adăuga un strop de prospețime și fructuozitate gustului.
  • Condimente: Băutura prezintă note de condimente, probabil oferind o senzație ușor picantă sau caldă.
  • Realizat din 100% orz malțat: Gladstone Axe American Oak este obținut exclusiv din orz malțat, ceea ce poate contribui la caracterul său distinctiv și bogat.
  • Proveniența diversă: Este alcătuit dintr-o selecție de whisky-uri de malț provenite de la 14 distilerii diferite din regiunile Highland și Islay, ceea ce poate oferi o complexitate și varietate de arome.

The Gladstone Axe American Oak - Blended Malt Scotch Whisky - 0.7L este o băutură alcoolică remarcabilă, cu arome variate și o textură fină, dată de învechirea în butoaie de bourbon și selecția atentă a malțurilor din distileriile Highland și Islay.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria whisky-ului produs în distileria The Gladstone Axe se leagă de figura istorică a domnului Gladstone, un important om politic și una dintre cele mai notabile personalități din istoria Scoției. Distileria își însușește trăsăturile progresiste și spiritul de pionierat ale lui Mr. Gladstone pentru a crea whisky-uri distincte și inovatoare.

Domnul Gladstone a semnat actul pentru băuturile alcoolice din 1860, care a permis amestecul de whisky scotch pentru prima dată, creând practic industria whisky-ului scotch așa cum o cunoaștem astăzi. Aceasta a fost o mișcare revoluționară care a contribuit la popularitatea și recunoașterea internațională a whisky-ului scotch.

Deși a fost de patru ori prim-ministru, domnul Gladstone a rămas modest și a refuzat să primească un titlu nobiliar, în loc să fie numit de către oamenii din Marea Britanie "The People's William" - William al Poporului. Această atitudine de a sluji oamenilor și de a lupta pentru progres și reformă a inspirat etosul distileriei The Gladstone Axe.

Whisky-urile produse în distileria The Gladstone Axe sunt malt whisky-uri și reprezintă expresia cea mai simplă a ceea ce face whisky-ul scotch atât de special. Cele două stiluri distincte, American Oak și The Black Axe, sunt alcătuite din cele mai bune whisky-uri scoțiene, respectând tradiția de calitate și artă a producției de whisky.

Prin omagiul adus marelui om politic și prin selectarea celor mai bune ingrediente, distileria The Gladstone Axe își propune să ofere whisky-uri de înaltă calitate și să aducă în prim-plan valori precum progresul, inovația și pasiunea pentru arta distilării.

Review-uri The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun