ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L - 1
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L - 2
VEGAN
SI FARA
GLUTEN
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L - 1
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L - 2
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L
6,99 lei
Fără TVA: 5,87 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 33366

CARACTERISTICI Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L

AlergeniFara gluten
IngredienteApă, zahăr, dioxid de carbon, acidifiant citric, aromă naturală, aromă de chinină, sirop de zahăr caramelizat, colorant concentrat de cartof dulce.
CategorieBautura Racoritoare
Litraj0.2L
Tara de origineGermania
AromeCirese

Descrierea produsului Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L

Lui Thomas Henry, un farmacist din Manchester, i se atribuie prima productie de apa carbogazoasa, pe care a realizat-o in butoaie de 12 galoane, folosind un aparat bazat pe proiectul lui Priestley.
La inceput, apele imbuteliate au fost folosite in scop medical, dupa cum reiese dintr-o scrisoare scrisa de industriasul englez Matthew Boulton catre filosoful Erasmus Darwin in 1794.
Sebastian Brack si Norman Sievert sunt cei 2 fondatorii a bauturilor Thomas Henry, cu spiritul lor pionieresc doresc sa schimbe lumea la fel ca si omonimul lor, Thomas Henry.
In 2010 la Berlin acestia au dezvoltat idei pentru primele lor mixere de bar in colaborare cu barmani de top si profesionisti in gastronomie.
Toate ingredientele utilizate in bauturile racoritoare trebuie să fie de o puritate ridicata, naturale  si de o calitate alimentara pentru a obtine o bautura de calitate. Printre acestea se numara apa, dioxidul de carbon, zaharul, acizii, sucurile si aromele.

Cherry Blossom de la Thomas Henry este un tonic fructat, mereu infloritor. Culoarea rozalie este data de florile de cires pentru cine doreste sa consume un tonic putin colorat in mod natural si fara coloranti sau conservanti. Gustul inflorit-fructat al florilor de cires se imbina cu o nota delicata de amareala.
Tonicul Cherry Blossom Tonic surprinde, de asemenea, in bauturi aperitive fascinante precum Pink Ink. Intotdeauna prezentA: Acel twist special, colorat, care aduce primavara in minte de fiecare data.

Review-uri Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 0.2L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun