ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI BOTTEGA

VINURI BOTTEGA - Alege din 4 produse

Brand: Bottega
Chianti este un vin de prestigiu si este unul dintre simbolurile principale ale marii traditii oenologice din Italia. Acesta ia numele pamantului din care se naste, cu respectarea regulilor stricte care ii protejeaza si garantează calitatea acestuia. Cu marca Acino d'Oro, Bottega ofera un pr..
95,56 lei
Fără TVA:80,30 lei
Brand: Bottega
Pinot Grigio este un vin care simbolizeaza italianitatea in intreaga lume. Acest sortiment este obtinut din struguri proveniti din regiuni cu o mare varietate de clime si soluri, specializate in cultivarea si vinificarea vitei de vie. Strugurii sunt recoltati manual, tarziu, pentru a asigura coacere..
31,84 lei
Fără TVA:26,76 lei
Brand: Bottega
Sauvignon este printre cele mai raspandite vite de vie alba. Casa Bottega ne surprinde din nou cu un vin proaspat, fin si elegant. Acest sortiment este obtinut din struguri bine copti, recoltati manual din zone cu o veche traditie in vinificatie. Strugurii sunt presati usor, mustul este separat de p..
41,40 lei
Fără TVA:34,79 lei
Brand: Bottega
Vinul Soave poarta numele orasului omonim fondat de lombarzi, cunoscut si sub numele de Suaves. Este printre primele vinuri italiene pentru care zona de productie a fost limitata printr-un decret, in 1931, si este, de asemenea, primul DOC recunoscut in Veneto, cand DOC „Soave Superiore” a fost recun..
42,46 lei
Fără TVA:35,68 lei

VINURI BOTTEGA - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)