ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI MASCA DEL TACO

VINURI MASCA DEL TACO - Alege din 9 produse

CARACTERISTICIAceastă minunată creație vine din inima regiunii Apulia, un teritoriu binecunoscut pentru climatul său prielnic și solurile fertile.Soiul de struguri: Masca del Tacco L'Uetta Fiano Bianco Puglia este alcătuit în principal din struguri Fiano, reprezentând minimum 85% din amestec, comple..
49,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
CARACTERISTICIMasca del Tacco Li Filitti Primitivo di Manduria Riserva nu este doar un vin; este o poveste împletită din soarele apusean, măiestria viticultorilor și pasiunea pentru gusturi autentice. Cu origini în inima regiunii Doc Manduria din Apulia, acest vin încântă ochii cu nuanțe de rubin și..
85,99 lei 89,99 lei
Fără TVA:72,26 lei
CARACTERISTICIMasca del Tacco Lu Ceppu Negroamaro Puglia IGP este o poveste scrisă în aroma sa bogată și nuanțele sale complexe. Din inima regiunii Apulia, această băutură alcoolică își extrage esența din solul său bogat și soiurile tradiționale de struguri. Cu o culoare rubinie intensă și un buchet..
49,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
CARACTERISTICIVinurile Masca del Tacco Lu Li Primitivo Puglia iau naștere în inima regiunii Apulia din Italia. Aici, în acest teritoriu binecuvântat, se întâlnesc tradiția vinicolă profundă și clima generoasă pentru a crea un vin cu adevărat deosebit.Soiul de struguri: Acest vin este realizat în pri..
95,99 lei 109,99 lei
Fără TVA:80,66 lei
CARACTERISTICIProvocatoarea regiune a Apuliei, situată în inima Italiei, este leagănul din care se naște acest vin spectaculos. Aici, în podgoriile însorite ale Apuliei, vița de vie se bucură de un terroir unic, hrănit de pământul roșu bogat în substanțe organice.Varietăți de struguri: Masca del Tac..
49,99 lei 58,99 lei
Fără TVA:42,01 lei
CARACTERISTICIMasca del Tacco Piano Chiuso Primitivo di Manduria Riserva DOP se naște în inima regiunii Apulia, în zona Doc Primitivo di Manduria. Aici, în peisajul spectaculos al Italiei, se desfășoară o tradiție vinicolă profund înrădăcinată, și anume cea a strugurilor Primitivo. Caracteristica es..
129,99 lei 134,98 lei
Fără TVA:109,24 lei
CARACTERISTICIMasca del Tacco Susumaniello Rosato Puglia Igp este un vin deosebit originar din regiunea Apulia, specific din zonele Brindisi (contrada Paticchi) și Cellino San Marco (contrada Esperti-Timienti). Aceste podgorii beneficiază de un teritoriu unic, influențat de solul roșu bogat în su..
45,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:38,65 lei
CARACTERISTICIMasca del Tacco Zinfandel Old Vines se naște în inima regiunii Apulia, unde soarele blând și solul bogat dau viață unei varietăți de struguri unică. Această zonă, cunoscută pentru tradiția sa viticolă, este casa acestui vin rafinat și complex.Soiul de struguri: Acest vin impresionant e..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Brand: Femar Vini
Epicuro Italian Zinfandel Rosso - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 1 sticla Gran Appasso Primitivo Collezione Old Vines Puglia Igp - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 1 sticla Masca del Tacco Zinfandel Old Vines - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 2 sticle..
199,99 lei
Fără TVA:168,06 lei

VINURI MASCA DEL TACO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)