ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI PETRO VASELO

VINURI PETRO VASELO - Alege din 6 produse

VINURI PETRO VASELO - Petro Vaselo Eco Negru de Petro Vaselo  - Vin Rosu  Sec - Romania  - 0.75L
Organic -15 %
Fin, cald si aromat, Negru de Petro Vaselo Eco face parte din colectia de vinuri tinere, proaspete si fructate. Aceste vinuri au o eticheta clasica, iar la baza lor se afla elemente florale acestea fiind mesajul abordarii ecologice in podgorie. Negru de Petro Vaselo este obtinut din mariajul soiului..
37,64 lei 44,28 lei
Fără TVA:35,84 lei
VINURI PETRO VASELO - Petro Vaselo Eco Ovas Nefiltrat - Vin Rosu  Sec - Romania  - 0.75L
Organic -15 %
Acesta colectie a cramei Petro Vaselo este expresia pura a terroirului care este cu adevarat “the soul of our soil”. Petro Vaselo Ovas Eco este un cupaj intens, corpolent si opulent obtinut prin impletirea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot. Strugurii sunt recoltati manual la maturitate deplina ..
78,78 lei 92,68 lei
Fără TVA:75,03 lei
VINURI PETRO VASELO - Petro Vaselo Eco Rose de Petro Vaselo - Vin Rose Sec - Romania  - 0.75L
Organic -15 %
O experienta vivace si colorata, Rose de Petro Vaselor Eco este o explozie de trandafiri si fructe rosii. Acest sortiment face parte din colectia de vinuri tinere, proaspete si fructate. Aceste vinuri au o eticheta clasica, iar la baza lor se afla elemente florale acestea fiind mesajul abordarii eco..
37,64 lei 44,28 lei
Fără TVA:35,84 lei
Profund, cald si aromat, Rosu de Petro Vaselo face parte din colectia de vinuri tinere, proaspete si fructate. Aceste vinuri au o eticheta clasica, iar la baza lor se afla elemente florale acestea fiind mesajul abordarii ecologice in podgorie. Acest sortiment este obtinut din soiul de struguri Caber..
37,64 lei 44,28 lei
Fără TVA:35,84 lei
Petro Vaselo este o crama tanara, infiintata in anul 2002 care apartine familiei Dal Tio. Aceasta familie aduce un aer si o interpretare italiana acestui terrior antic situat la Petrovaselo. Melgis este un nume feminin dacic. Petro Vaselo Melgis este un vin obtinut din soiul autohton Feteasca Neagra..
86,63 lei 101,92 lei
Fără TVA:72,80 lei
Infiintata in anul 2002, Petro Vaselo este o crama tanara cu o echipa dinamica si determinata in producerea unor vinuri unice si de inalta calitate. Terroir-ul unic al parcelei Otarnita se intinde pe un versant cu expunere vestica oferindu-i astfel o selectie de struguri ideali pentru a crea un vin ..
58,04 lei 68,28 lei
Fără TVA:48,77 lei

VINURI PETRO VASELO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate