ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VINURI PETRO VASELO

VINURI PETRO VASELO - Alege din 5 produse

VINURI PETRO VASELO - Petro Vaselo Eco Maletine Nefiltrat - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L
Organic -10 %
CARACTERISTICIVinul Petro Vaselo Eco Maletine Nefiltrat este un exemplar unic provenind dintr-o parcelă de 0,98 hectare, cu un sol bogat în calcar, care conferă vinului un caracter distinctiv și o personalitate aparte. Este un Chardonnay Cru, un soi cunoscut pentru mineralitatea și textura sa untuoa..
91,79 lei 101,99 lei
Fără TVA:77,14 lei
CARACTERISTICISoiul de struguri: vinul Petro Vaselo Eco Melgis Nefiltrat este un excepțional exemplu al farmecului unei varietăți indigene vechi, care se îmbină perfect cu terroir-ul nostru unic. Acest vin este obținut dintr-un soi de struguri feteasca neagra cu tradiție îndelungată, care își dezvăl..
113,99 lei
Fără TVA:95,79 lei
CARACTERISTICISoiul de struguri și culoareVinul Petro Vaselo Eco Otarnita Nefiltrat este o expresie autentică a eleganței soiului Pinot Noir, îmbinată armonios cu resursele unui terroir unic. Acest soi de struguri nobil aduce în pahar o experiență deosebită și irepetabilă. Culoarea vinului este un r..
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Acesta colectie a cramei Petro Vaselo este expresia pura a terroirului care este cu adevarat “the soul of our soil”. Petro Vaselo Ovas Eco este un cupaj intens, corpolent si opulent obtinut prin impletirea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot. Strugurii sunt recoltati manual la maturitate deplina ..
109,98 lei
Fără TVA:92,42 lei
VINURI PETRO VASELO - Petro Vaselo Winery Edition Eco Nefiltrat - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L
Organic -10 %
Petro Vaselo Grand Cru este un vin alb obtinut prin mariajul soiului de struguri sauvignon blanc, chardonnay, muscat ottonel..
277,99 lei 308,88 lei
Fără TVA:233,60 lei

VINURI PETRO VASELO - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)