Meniu Produse
Cosul tau de produse

Italia

Barbera d’Asti DOCG inseamna teritoriu, inspiratie, traditie si placere. Borgo Reale Barbera d’Asti reprezinta un sortiment de vin rosu extrem de calitativ si aromat. Vinul a fost produs 100% din soiul de struguri Barbera, acesta fiind un soi specific zonelor deluroase din provinciile Asti si Alessa..
49,48 lei
Fără TVA:41,58 lei
Borgo Reale Barolo este un vin care convinge prin expresivitatea sa, fiind admirat pentru notele intense, taninuri elegante si finalul lung de cires dulce si persistent. Acest sortiment este produs in regiunea Piemont. Aromele intense, profunzimea gustului si textura eleganta si fina a vinului se da..
98,96 lei
Fără TVA:83,16 lei
Borgo Reale face parte dintr-un proiect care cauta si propune cele mai bune etichete locale, de la cele clasice precum Nebbiolo si Barbera, pana la cele mai inspirate descoperiri precum Albarossa. Cu siguranta daca Piemontul a fi strugure acesta ar fi cu Nebbiolo. Aromele intense, profunzimea gustul..
52,45 lei
Fără TVA:44,07 lei
Brand: Ca Dei Frati
Ronchedone este demonstratia absoluta a faptului ca in aceasta zona se ridica primele dealuri morenice pe care se obtin si vinuri rosii de profunzime si putere considerabile. Foarte dorit din momentul in care a existat senzatia ca unele zone si niste microclimate erau potrivite pentru obtinerea unui..
104,39 lei
Fără TVA:87,72 lei
Brand: La Bollina
Casa al Vento in 2008 a decis sa readuca toate podgoriile si maslinii in agricultura ecologica dupa zeci de ani in care s-au utilizat pesticide. Vinul de la Casa al Vento este pasiune, dragoste si traditie. Respectul pentru pamant si fructele sale a cerut sa fie savurata alegerea organica de c..
86,17 lei
Fără TVA:72,41 lei
Brand: Bottega
Chianti este un vin de prestigiu si este unul dintre simbolurile principale ale marii traditii oenologice din Italia. Acesta ia numele pamantului din care se naste, cu respectarea regulilor stricte care ii protejeaza si garantează calitatea acestuia. Cu marca Acino d'Oro, Bottega ofera un pr..
62,99 lei
Fără TVA:52,93 lei
Brand: Bottega
Chianti este un vin de prestigiu si este unul dintre simbolurile principale ale marii traditii oenologice din Italia. Acesta ia numele pamantului din care se naste, cu respectarea regulilor stricte care ii protejeaza si garantează calitatea acestuia. Cu marca Acino d'Oro, Bottega ofera un pr..
80,99 lei
Fără TVA:68,06 lei
Brand: Bottega
Chianti este unul dintre cele mai faimoase si cunoscute vinuri si este unul dintre principalele simboluri ale marii traditii italiene de vinificatie. Cu marca comerciala Acino d’Oro, Bottega ofera un produs de nisa care satisface chiar si cele mai exigente palate.Casa Bottega Chianti Acino D’oro est..
39,58 lei
Fără TVA:33,26 lei
Brand: Bottega
Vinurile cu indicația geografica „TREVENEZIE” isi datoreaza numele „Tre Venezie” sau „Le Venezie”, un teritoriu care include regiunile Veneto, Friuli Venezia-Giulia si provincia Trento. Această zona are o veche tradiție de vinificație. Cabernet Sauvignon este una dintre cea mai raspandita si renumit..
28,76 lei
Fără TVA:24,17 lei
Brand: Bottega
Casa Bottega Il Vino dei Poeti Bolgheri Rosso este un vin produs in Toscana, in Castagneto Carducci, cunoscut in intreaga lume pentru renumitele sale vinuri rosii. Fiecare picatura din acest sortiment elegant si complex prezinta istoria si traditia unui teritoriu cu un peisaj bogdat. Vita de vie est..
111,77 lei
Fără TVA:93,92 lei
Brand: Bottega
Brunello di Montalcino este unul dintre cele mai prestigioase vinuri italienesti. Cunoscute si renumite in intreaga lume, este considerat pe drept unul dintre marile vinuri capabile sa ofere cele mai mari garantii de longevitate. Montalcino este situat la aproximativ 40 de kilometri sud de S..
159,97 lei
Fără TVA:134,42 lei
Brand: Bottega
Rosso di Montalcino poate fi considerate “versiunea mai tanara” a lui Brunello si apartine cercului cunoscutelor vinuri rosii din Toscana. Zona Montalcino este in mod natural predispusa la producerea de vinuri de calitate superioara, in asa masura incat producatorii locali au procurat doua vinuri, d..
80,10 lei
Fără TVA:67,31 lei
Brand: Bottega
Valpolicella este un pamant dedicat cultivarii vitei de vie din cele mai vechi timpuri: numele sau "val polis celle" inseamna, de fapt, "valea multelor pivnite". Vinuri cu denumirii de origine controlata „Valpolicella Ripasso” sunt produse cu soiuri autohtone de pe teritoriu precum Corvina..
71,08 lei
Fără TVA:59,73 lei
Brand: Bottega
Valpolicella este un pamant dedicat cultivarii vitei de vie din cele mai vechi timpuri: numele sau „val polis cellae” inseamna, de fapt, „valea multor pivnite”. In aceasta zona, sunt produse vinuri fine de la Bottega. Viile indigene precum Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella si Molinara sunt fol..
53,00 lei
Fără TVA:44,53 lei
Brand: Bottega
Vinurile Bottega sunt expresia perfecta a valorilor cramei. Cercetarea pentru struguri de calitate superioara, din cele mai bune zone de productie italiene si munca atenta a oenologilor creeaza vinuri rafinate, cu o mare personalitate.DOC Venezia este o denumire de origine recenta. Zona este situata..
85,49 lei
Fără TVA:71,84 lei
Afişare 1 - 15 din 79 (6 pagini)