ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L

Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L - 1
-22 %
Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L
69,99 lei
89,99 lei
Fără TVA: 58,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23575

CARACTERISTICI Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L

Alcool39.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineEstonia

Descrierea produsului Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Hõbe Slow Cascaded Silver Filtered Pure este o băutură alcoolică premium, concepută pentru momente speciale. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:

  • Etape de producție: În procesul de filtrare în trei etape, vodca trece prin mai multe etape: mai întâi, este filtrată printr-un filtru de cărbune, apoi prin 29 de filtre de argint, pentru a obține un gust pur și fin. La final, vodca este polizată pentru a-i evidenția strălucirea și strălucirea caracteristică.
  • Echilibru perfect: Conținând exact 39,2% vol. alcool, Vodka Hõbe asigură un echilibru perfect între arome și gustul răcoritor specific vodcii filtrate prin argint.
  • Recomandare de servire: Pentru a savura pe deplin proprietățile aromatice ale Vodcii Hõbe, vă recomandăm să o serviți la o temperatură de 5°C.
  • Premii: Vodka Hõbe a fost recompensată cu mai multe premii la nivel internațional, printre care medalie de argint la International Wine & Spirit Competition (IWSC) în 2017, medalie de aur în categoria Vodka la SIP Awards în 2016, medalie de argint în categoria Design individual de sticlă la SIP Awards în 2016 și medalie de argint la International Wine & Spirit Competition (IWSC) în 2016. De asemenea, a fost desemnată Cea mai bună băutură alcoolică estoniană în 2015.
  • Ingrediente: Atât Vodka Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure, cât și Vodka Hobe Mahe Silver Filtered Organic sunt fabricate din grâu estonian autentic, respectând rețetele elaborate de maeștrii Liviko. Vodka Hobe Mahe Silver Filtered Organic este obținută exclusiv din grâu organic certificat.

Provenind din grâu estonian, această vodcă cu forță echilibrată este supusă unui proces de filtrare lent în trei etape, denumit cascada argintată. Experiența gustului oferită de Vodka Hõbe, produsă în cantități limitate, recompensează efortul îndelungat al producției. Această băutură aduce strălucirea momentelor de preț cu un gust deosebit!

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Liviko este o companie producătoare de băuturi alcoolice cu sediul în Estonia. Aceasta are o istorie impresionantă, fiind înființată în anul 1898 de către Alfred de la Chapelle, un antreprenor eston de origine franceză. De la Chapelle a avut visul de a produce băuturi alcoolice de calitate superioară în Estonia, iar acest vis s-a transformat în realitate odată cu înființarea distileriei Liviko.

În primii ani, distileria Liviko a produs în principal vodcă și coniac, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate branduri de băuturi alcoolice din Estonia. De-a lungul timpului, compania și-a diversificat gama de produse, adăugând în portofoliu și alte băuturi alcoolice precum gin, lichioruri și băuturi răcoritoare cu conținut de alcool.

În anii '90, după prăbușirea Uniunii Sovietice, Liviko a trebuit să facă față unor provocări majore și să se adapteze la noile condiții de pe piață. Compania a reușit să-și consolideze poziția și să devină lider pe piața băuturilor alcoolice din Estonia.

Calitatea produselor Liviko este recunoscută în întreaga lume. Distileria utilizează tehnologii moderne și metode tradiționale de producție, punând un mare accent pe selecția atentă a materiilor prime și respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate și atenția la detalii sunt principii fundamentale pentru Liviko.

Astăzi, Liviko este un brand apreciat nu doar în Estonia, ci și pe plan internațional. Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume, aducând înalte standarde de calitate și tradiție în industria băuturilor alcoolice.

Review-uri Hobe Slow Cascaded Silver Filtered Pure Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun