ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Jack Daniels

Jack Daniel's este acea esenta apreciata de cunoscatori, de barbatii maturi care stiu cat de rafinate sunt senzatiile dezvaluite de cel mai bine vandut whisky american din lume.

,,Să produci ceva cu o longevitate de peste 150 de ani necesită timp și caracter”. Aceasta este deviza celui mai bine vândut brand idividual de whiskey la nivel mondial – Jack Daniel’s. Cu o poveste marcată de momente cheie ale istoriei precum Prohibiția, Marea Criză Economică sau Al Doilea Război Mondial, Jack Daniel’s a reușit să devină o emblemă a acestei categorii, fiind recunoscut pentru numeroasele premii și recorduri. Un record îl reprezintă și tradiția locului unde ia naștere acest whiskey, Brown-Forman fiind cea mai veche distilerie de pe teritoriul Statelor Unite, fondată în anul 1866 în Lynchburg, Tennessee.

Distilat initial chiar de Jasper ”Jack” Daniel după un ritual învățat de la un preot luteran, el descoperă beneficiile Lincoln County Process sau filtrarea prin cărbune. Această practică face parte din producerea whiskey-ului și în zilele noastre, alături de folosirea apei de izvor fără conținut de fier.

Odată ajuns la 70 de grade, whiskey-ul transparent se strecoară picătură cu picătură prin cărbunele prelucrat manual, într-un ritm dictat doar de gravitație. Astfel, cărbunele poate realiza în doar câteva zile ceva ce unui butoi i-ar lua câțiva ani, iar rezultatul este de un rafinament distinct, pe care clienții producătorului Brown-Forman l-au gustat cu succes. 

Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's aduce un omagiu pasiunii lui Jack pentru explorarea aromelor din întreaga lume prin Seria Tennessee Travelers. Acesta este un demers dedicat descoperirii nuanțelor și aromei ce pot fi găsite în whiskey-urile create în locuri unice, precum Distileria Jack Daniel din Tennes..
155,89 lei
Fără TVA:131,00 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Bonded Whiskey reprezintă o distilare a excelenței conform standardului botled-in-bond, respectând o tradiție consacrată încă din 1897 în SUA. Această distincție garantează calitatea superioară a băuturii, impunând standarde ridicate și o serie de criterii stricte. Este p..
169,99 lei
Fără TVA:142,85 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel’s Bottled in Bond Whiskey este o incursiune fermecătoare într-un trecut de excepție, omagiu adus anilor 1890. Aici se deschide o fereastră către perioada în care Jack Daniel a introdus sticlele pătrate semnate (1895), iar guvernul SUA a adoptat Legea Bottled in Bond (1897),..
195,69 lei
Fără TVA:164,44 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICISingle Barrel Rye este o capodoperă care combină cu finețe caracterul distinctiv al lui Jack Daniel's cu un amestec special de secară. Acest whiskey indraznț și bine echilibrat dezvăluie arome de fructe coapte, nuanțe subtile de stejar ușor prăjit și un final plăcut. Nașterea sa s-a de..
247,19 lei
Fără TVA:207,72 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Single Barrel Whiskey este o expresie a calității și rafinamentului, imbuteliat la 45 de grade pentru a păstra autenticitatea și complexitatea sa. Straturile acestei ediții selecte prezintă note distincte de caramel și mirodenii dulci, oferind un spectru aromatic ce defin..
189,99 lei
Fără TVA:159,66 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎntr-o încercare de a aduce un suflu nou în lumea whiskey-ului, Jack Daniel’s prezintă Rye Whiskey, realizat după metoda lor inconfundabilă. Cu un amestec de 70% secară, apă de izvor naturală din Cave Spring Hollow și procesul tradițional de filtrare prin cărbune, Jack Daniel’s Tenness..
129,99 lei
Fără TVA:109,24 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIÎntr-o încercare de a aduce un suflu nou în lumea whiskey-ului, Jack Daniel’s prezintă Rye Whiskey, realizat după metoda lor inconfundabilă. Cu un amestec de 70% secară, apă de izvor naturală din Cave Spring Hollow și procesul tradițional de filtrare prin cărbune, Jack Daniel’s Tenness..
175,08 lei
Fără TVA:147,13 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's Tennessee Honey Lichior reprezintă o combinație captivantă între renumitul whiskey Jack Daniel’s Tennessee și un lichior de miere unic, creat de maeștrii Jack Daniel's, rezultând un gust remarcabil, inconfundabil de Jack. Cu un caracter bogat în note de miere și o finisar..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
Brand: Jack Daniels
CARACTERISTICIJack Daniel's White Rabbit Saloon Whiskey este o ediție specială ce omagiază deschiderea White Rabbit Saloon de către domnul Jack, locație ce se găsea anterior în piața centrală a orașului Lynchburg. Saloon-ul era un loc de întâlnire preferat în Lynchburg, unde el și prietenii săi pute..
199,09 lei
Fără TVA:167,30 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)