ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Helios

Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Blended Malt Whisky este prima marcă de whisky din lume cu finisaj în butoi de cedru japonez.Premii: Această băutură excepțională a fost recunoscută și apreciată la Ultimate Spirit Challenge 2018, obținând o recomandare supremă!Arome: Aromele de lemn de santal sunt puternice și ..
255,99 lei
Fără TVA:215,12 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Intense Blended Malt Whisky este o versiune exclusivă, maturată în butoaie de cedru pentru iubitorii de arome intense. Acest whisky a fost îmbuteliat după ce a petrecut un timp îndelungat în butoaiele de cedru, oferindu-i un gust profund și captivant.Premii: Titlul de "Ultimate ..
269,99 lei
Fără TVA:226,88 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Sakura Cedar Cask Blended Malt Whisky este o creație inovatoare și unică, fiind prima marcă de whisky din lume finisată în butoaie de cedru și Sakura japoneză. Acesta este, de asemenea, primul whisky din lume cu triplă finisare în butoaie, maturat inițial în stejar, apoi în buto..
285,99 lei
Fără TVA:240,33 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Classic Whisky este o alegere excelentă pentru pasionații de whisky care apreciază un amestec fin și echilibrat. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:Tip de whisky: Kura Blended Malt Classic Whisky este un whisky blended malt, ..
429,59 lei
Fără TVA:361,00 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure Malt Whisky este o băutură alcoolică distilată produsă în Japonia. Acest whisky se remarcă prin mai multe caracteristici distinctive:Metoda de producție: Kura Pure Malt Whisky este realizat prin combinarea mai multor single malt-uri distilate în Japonia și apoi îmbătrânite în..
482,03 lei
Fără TVA:405,07 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este o băutură alcoolică renumită și apreciată, produsă în Japonia. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestui whisky:Origine: Kura Pure White Oak este un whisky japonez, produs în distileria Helios din Insula Okinawa. Japonia a c..
699,99 lei
Fără TVA:588,23 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Rum Cask Whisky este o băutură alcoolică cu caracteristici distinctive, îmbinând mai multe elemente pentru a crea o experiență deosebită. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Tipul de whisky: Kura Blended Malt Rum Cask Whisky este un whisky de malț amestecat, ceea..
488,99 lei
Fără TVA:410,92 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIReki Blended Malt Whisky este o băutură alcoolică premium și distinsă, cunoscută pentru caracteristicile sale unice. Iată câteva dintre trăsăturile distinctive ale acestui whisky:Tipul de whisky: Reki Blended Malt este un blended malt whisky, ceea ce înseamnă că este obținut prin amest..
299,99 lei
Fără TVA:252,09 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)