ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Helios

Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Blended Malt Whisky este prima marcă de whisky din lume cu finisaj în butoi de cedru japonez.Premii: Această băutură excepțională a fost recunoscută și apreciată la Ultimate Spirit Challenge 2018, obținând o recomandare supremă!Arome: Aromele de lemn de santal sunt puternice și ..
255,99 lei
Fără TVA:215,12 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKamiki Sakura Cedar Cask Blended Malt Whisky este o creație inovatoare și unică, fiind prima marcă de whisky din lume finisată în butoaie de cedru și Sakura japoneză. Acesta este, de asemenea, primul whisky din lume cu triplă finisare în butoaie, maturat inițial în stejar, apoi în buto..
285,99 lei
Fără TVA:240,33 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Blended Malt Classic Whisky este o alegere excelentă pentru pasionații de whisky care apreciază un amestec fin și echilibrat. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:Tip de whisky: Kura Blended Malt Classic Whisky este un whisky blended malt, ..
429,59 lei
Fără TVA:361,00 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure Malt Whisky este o băutură alcoolică distilată produsă în Japonia. Acest whisky se remarcă prin mai multe caracteristici distinctive:Metoda de producție: Kura Pure Malt Whisky este realizat prin combinarea mai multor single malt-uri distilate în Japonia și apoi îmbătrânite în..
482,03 lei
Fără TVA:405,07 lei
Brand: Helios
CARACTERISTICIKura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este o băutură alcoolică renumită și apreciată, produsă în Japonia. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestui whisky:Origine: Kura Pure White Oak este un whisky japonez, produs în distileria Helios din Insula Okinawa. Japonia a c..
699,99 lei
Fără TVA:588,23 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)