ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Auchentoshan

Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan American Oak Whisky se remarcă prin procesul său meticulos de distilare triplă și maturare exclusiv în butoaie de bourbon americane. Rezultatul este un Scotch Single Malt din Lowland, cu arome dulci de vanilie și nucă de cocos, alături de gustul inconfundabil, neted și del..
129,76 lei 144,18 lei
Fără TVA:109,04 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan American Oak Whisky se remarcă prin procesul său meticulos de distilare triplă și maturare exclusiv în butoaie de bourbon americane. Rezultatul este un Scotch Single Malt din Lowland, cu arome dulci de vanilie și nucă de cocos, alături de gustul inconfundabil, neted și..
166,85 lei 185,39 lei
Fără TVA:140,21 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIBartender's Malt este un whisky single malt scoțian cu adevărat special. Este rezultatul unei colaborări unice între doisprezece dintre cei mai inovatori barmani din întreaga lume. Acești artiști ai cocktail-urilor au selectat cu grijă malțuri din cinci decenii diferite, fiecare matura..
258,50 lei 287,22 lei
Fără TVA:217,23 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Three Wood Whisky este un whisky single malt scoțian premiat, care a fost maturat în trei tipuri diferite de butoaie. Acest proces meticulos de îmbătrânire îi conferă o paletă bogată și complexă de arome și gusturi.Culoare: Atunci când privești această minunată creație a d..
241,00 lei 267,78 lei
Fără TVA:202,52 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIFiecare picătură din acest spectaculos Scotch este distilată de trei ori și apoi maturată timp de peste doisprezece ani. Whisky-ul nostru Single Malt din Lowland emană o aromă tentantă de migdale prăjite, caramelizat toffee și gustul neted, delicat, specific Auchentoshan.Culoare: La pr..
185,33 lei 205,92 lei
Fără TVA:155,74 lei
Brand: Auchentoshan
CARACTERISTICIAuchentoshan Whisky 18 Ani este un exemplu superb al rafinamentului în lumea whisky-ului single malt scoțian. Acesta este distilat de trei ori, apoi lăsat să maturizeze timp de peste optsprezece ani, într-un proces atent și meticulos. Rezultatul este un whisky single malt din Lowland, ..
397,55 lei 441,72 lei
Fără TVA:334,07 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate