ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Abuelo Anejo Reserva Especial Rom 0.7L

Abuelo Anejo Reserva Especial Rom 0.7L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Abuelo Anejo Reserva Especial Rom 0.7L
99,98 lei
Fără TVA: 82,63 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24049

CARACTERISTICI Abuelo Anejo Reserva Especial Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilGold
Tara de originePanama
Vechime5 ani
Categorii asociate: ROM, GOLD RUM, PREMIUM RUM, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Abuelo Anejo Reserva Especial Rom 0.7L

Istoria distileriei Valera Hermanos dateaza din 1908 cand Don Jose Varela Blanco, un tanar imigrant spaniol a infiintat in orasul Pese din Panama, Moara de Zahar San Isidro, prima fabrica de zahar din recent formata Republica Panama. Pese, fondat la mijlocul sec '18 este situat pe o vale fertila in centrul Panamaului, iar activitatea principala a populatiei sale de aproximativ 10 000 de persoane este cultivarea trestiei de zahar. Abia in anul 1936, in urma dorintelor celor trei fii ai sai, Don Jose a inceput distilarea alcoolului din sucul de trestie de zahar pentru producerea de rom.

Abuelo ANejo Reserva Especial este un rom panamean in varsta de 5 ani si care este fabricat la Varela Hermanos, care este o distilerie la a treia generatie a familiei care o detine si care isi creste propria trestie de zahar si isi imbatraneste romul in butoaie de stejar alb. Acest lucru face ca acest rom sa aibe o culoare aurie stralucitoare de chihilimbar si sa prinda arome de caramel, toffe, citrice tropicale uscate cu o netezime si o adancime eleganta in care se estompeaza jeleul de piper picant si cacaoa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun