ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

VERMUT


VERMUT - Alege din 8 produse

Brand: Bottega
Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere. Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un ..
74,32 lei
Fără TVA:62,45 lei
Brand: Bottega
Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere. Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un ameste..
74,32 lei
Fără TVA:62,45 lei
Brand: Cocchi
CARACTERISTICICocchi Americano este un vin aromatizat creat în 1891 de Giulio Cocchi și produs neîntrerupt de atunci, rămânând fidel rețetei originale. Numele "Americano" se datorează atât amestecului de plante și condimente care amarizează alcoolul ("amaricato"), cât și obiceiului american de a bea..
123,59 lei
Fără TVA:103,85 lei
Brand: Cocchi
CARACTERISTICICocchi Americano Rosa este un vin aperitiv aromatizat creat în 1891 de Giulio Cocchi și produs fără întrerupere de atunci, respectând rețeta originală. Numele "Americano" se datorează atât alcoolului amar (denumit "amaricato"), obținut prin adăugarea de ierburi și condimente, cât și ob..
123,59 lei
Fără TVA:103,85 lei
Brand: Cocchi
CARACTERISTICIBarolo Chinato este o bijuterie a gustului italian, cu origini adânc înrădăcinate în frumoasa regiune Piedmont. S-a răspândit cu repeziciune datorită echilibrului său sublim între acrișor și dulce. Cu toate acestea, cea mai importantă contribuție la succesul său a fost numele său - "Ba..
205,92 lei
Fără TVA:173,04 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIUn Vermut di Torino bogat și complex, bazat pe rețete vechi de 150 de ani, acest amestec secret combină cu grijă vinuri selectate cu botanice rare precum lemnul de santal roșu și trei soiuri de artemisia. Este expresia modernă a vermutului autentic și artizanal.Martini Riserva Speciale..
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Rosso este un vermut italian clasic, recunoscut pentru aromele sale bogate si versatilitatea sa in cocktailuri.Culoare: Martini Rosso are o culoare rosie intensa si stralucitoare, care atrage atentia si creaza un aspect elegant in orice cocktail sau atunci cand este servit simp..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Bottega
Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco Rose Brut 0.75L - 5 sticleBottega Vermouth Bianco 0.75L -  1 sticla Bottega Pahar Calice Top 32 - 6 bucatiReteta cocktail Golden Spritz75 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco Rose Brut50 ml. Bottega Vermouth Bianco65 ml. apa minerala naturala carbogazoasa Pe..
453,99 lei 534,10 lei
Fără TVA:381,50 lei

VERMUT - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)