ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Martini

Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini este sinonim cu eleganță și rafinament, dar puțini cunosc povestea din spatele acestei băuturi extraordinare. În 1863, doi bărbați cu viziuni diferite, dar complementare, s-au unit pentru a crea un brand de legendă. Alessandro Martini, un antreprenor isteț, și Luigi Rossi, un m..
41,26 lei
Fără TVA:34,68 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Bianco este o băutură alcoolică cu o istorie bogată, lansată pentru prima dată în anul 1910. Această băutură vermut, cunoscută pentru delicatețea sa, se remarcă prin aromele dulci-amărui care se îmbină într-un dans elegant și armonios, oferind o experiență gustativă de neegalat..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Extra Dry este o adevărată bijuterie în lumea băuturilor alcoolice, o expresie a rafinamentului și eleganței, care face parte din prestigioasa familie de vermuturi Martini. Această creație remarcabilă a fost primită cu entuziasm pe întreg globul și este apreciată pentru caracte..
53,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Martini Floreale Non-Alcoolic Aperitiv 0.75L
NON
ALCOOLIC
Brand: Martini
CARACTERISTICIDe la 1863, MARTINI aduce oamenii împreună prin experiența quintesențial italiană a Aperitivo. Cu rețete transmise din generație în generație de blendeni maestri, MARTINI schimbă percepțiile asupra băuturilor non-alcoolice, oferind o gamă care demonstrează alegerea și gustul remarcabil..
69,98 lei
Fără TVA:58,81 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Rosato este o bautura alcoolica cu o personalitate distincta si atragatoare:Culoarea captivanta: Martini Rosato este renumit pentru culoarea sa vibranta de roz pal. Aceasta nu numai ca atrage privirile, dar sugereaza si o experienta senzoriala placuta si plina de savoare.Arome ..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei
Brand: Martini
CARACTERISTICIMartini Rosso este un vermut italian clasic, recunoscut pentru aromele sale bogate si versatilitatea sa in cocktailuri.Culoare: Martini Rosso are o culoare rosie intensa si stralucitoare, care atrage atentia si creaza un aspect elegant in orice cocktail sau atunci cand este servit simp..
54,99 lei
Fără TVA:46,21 lei
Martini Vibrante Non-Alcoolic Aperitiv 0.75L
NON
ALCOOLIC
Brand: Martini
CARACTERISTICIDe la 1863, Martini a adus oamenii împreună printr-o experiență cu adevărat italiană - Aperitivo. Cu rețete transmise din generație în generație de către maestrul blenderilor, Martini își propune să schimbe percepțiile asupra băuturilor non-alcoolice, oferind o gamă care demonstrează a..
69,98 lei
Fără TVA:58,81 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)