ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Amaro Lucano Bitter 0.7L

Amaro Lucano Bitter 0.7L - 1
Amaro Lucano Bitter 0.7L
69,99 lei
Fără TVA: 58,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 21379

CARACTERISTICI Amaro Lucano Bitter 0.7L

Alcool28%
CategorieBitter
Litraj0.7L
StilAmaro
Tara de origineItalia
Categorii asociate: BITTER, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Amaro Lucano Bitter 0.7L

CARACTERISTICI  
O Istorie de tradiție
Amaro Lucano își are rădăcinile într-o istorie îndelungată de tradiție și pasiune. Născut în 1894 dintr-o rețetă secretă transmisă cu grijă de-a lungul generațiilor în familia Vena, acest lichior italian reprezintă o fuziune perfectă între istorie și inovație.
Gust complex și rafinat
Una dintre caracteristicile definitorii ale Amaro Lucano este gustul său distinctiv și complex. Acest lichior încântă papilele gustative cu o combinație armonioasă de arome bogate și echilibrate. Notele de plante, condimente și fructe se împletesc subtil, oferind o experiență de degustare profundă și memorabilă.
Arome captivante și incitante
Buchetul aromatic al Amaro Lucano este o călătorie în lumea aromelor rafinate și îmbietoare. Aromele de plante, mirodenii și fructe se întrepătrund într-un dans olfactiv captivant, revelând o paletă complexă și bogată de senzorialitate.
Versatilitate în servire
Amaro Lucano poate fi savurat într-o varietate de moduri și contexte. Poate fi degustat simplu, la temperatura camerei, pentru a-i evidenția aromele intense și complexitatea. De asemenea, poate fi servit rece, cu gheață sau în combinații de cocktailuri creative, oferind mereu o experiență rafinată și plină de caracter.
Reputație solidă și recunoaștere globală
Cu o tradiție de peste un secol în spate și o reputație solidă în industria băuturilor alcoolice, Amaro Lucano este recunoscut la nivel global drept unul dintre cele mai apreciate lichioruri italiene. Calitatea sa superioară și autenticitatea rețetei sale au cucerit inimile și palaturile consumatorilor din întreaga lume.

Amaro Lucano este mult mai mult decât un simplu lichior - este o experiență gustativă și olfactivă autentică, care îmbină tradiția cu inovația și pasiunea pentru aromele fine. Cu fiecare înghițitură, acest lichior îți dezvăluie povestea sa captivantă și îți încântă simțurile cu complexitatea sa rafinată.


ISTORIA BRANDULUI
O Istorie de Peste o Sută de Ani
Valorile pe care Amaro Lucano le promovează sunt cele care au făcut din acesta una dintre cele mai importante realități în lumea lichiorurilor din Italia timp de mai mult de o sută de ani.
Această poveste fascinantă începe cu pasiunea și autenticitatea care sunt încorporate în rețeta secretă a Cavalierului Pasquale Vena.

Pasiune și Autenticitate

Fondată pe o tradiție îndelungată și pe o pasiune nemărginită pentru arta băuturilor spirtoase, Amaro Lucano a devenit un simbol al autenticității și excelenței.
Secretul rețetei, transmis cu grijă și devotament de-a lungul generațiilor, reflectă dragostea pentru tradiție și respectul pentru calitate.

Rețeta Secretă a Cavalierului Pasquale Vena
Rețeta de Amaro Lucano este un amestec bine păstrat de plante și condimente, creat inițial de către Cavalierul Pasquale Vena. Această rețetă este inima și sufletul brandului, oferind o experiență de gust unică și inconfundabilă.

Inovație și Tradiție
Deși își are rădăcinile în tradiție, Amaro Lucano nu se oprește din evoluție. Îmbinând în mod armonios inovația cu respectul pentru valorile fundamentale, brandul continuă să surprindă și să încânte consumatorii din întreaga lume.

Amaro Lucano nu este doar o băutură, ci o poveste îndelungată de pasiune, autenticitate și excelență. Cu fiecare înghițitură, această băutură aduce cu sine o moștenire bogată și o tradiție îndelungată, continuând să rămână unul dintre cele mai apreciate și respectate branduri de lichioruri din Italia și din întreaga lume.

Review-uri Amaro Lucano Bitter 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun