Bitterul este o băutură sută la sută naturală, produsă prin macerarea câtorva zeci de plante amare în alcool. Se recomandă servirea
simplă sau în compoziția cocktailurilor.
CARACTERISTICI Jägermeister este un
bitter german cunoscut pentru gustul său distinctiv și caracterul său
amar. Iată câteva caracteristici ale bitterului Jägermeister:Arome
complexe: Jägermeister are un amestec unic de arome, rezultat din
utilizarea a peste 56 de plante și ierburi natur..
Aperitiv cu lichior amar italian, aromat cu o varietate de 68 de ierburii si mirodenii. Campari este obtinut prin infuzarea de fructe,ierburi aromatice, apa si alcool. ..
Cynar este o bautura naturala produs din 13 ierburi aromatice, ingredientul principal este anghinarea, prune,scortisoara,migdale si lemn dulce cu un intens miros floral.Fiind servit de obice dupa mese ca un digestiv...
Dom Benedictine este un lichior produs in Franta realizat din brandy adaugandu-se mai apoi 27 de ierburi .Un gust complex,condimentat cu arome de miere, ghimbir, cardamom, sofran si coji de portocală.Lichior este unul foarte versatil potrivindu-se foarte bine
cu vodka, coniac, gin, whisky..
CARACTERISTICIBitterul Beluga Hunting Berry este o băutură alcoolică remarcabilă, cunoscută pentru combinația sa armonioasă de ingrediente și gustul său bogat și delicat. Iată mai multe detalii despre caracteristicile sale distinctive:Selecție riguroasă de ingrediente naturale: Beluga Hunting Berry ..
CARACTERISTICIPovestea gustului unic al lui Beluga Hunting Herbal începe cu o selecție meticuloasă de ingrediente naturale. Maestrul amestecător a ales cu grijă plantele care vor defini gustul acestui bitter remarcabil. Dar ce face acest bitter atât de special?Ingrediente selecționate cu grijă: Prim..
Amaro di Angostura cu greu poate fi comparat cu alți reprezentanți ai categoriei. Spre deosebire de bitter-ul tipic din plante, notele amare ale Amaro di Angostura provin din condimente tipice din Caraibe, cum ar fi scorțișoara. Un tribut adus ritmurilor vibrante de carnaval din Trinidad-Tobago, cli..
CARACTERISTICI O Istorie de tradițieAmaro Lucano își are rădăcinile într-o istorie îndelungată de tradiție și pasiune. Născut în 1894 dintr-o rețetă secretă transmisă cu grijă de-a lungul generațiilor în familia Vena, acest lichior italian reprezintă o fuziune perfectă între istorie și inovați..
Amaro
Montenegro este un lichior de plante- amaro traditional realizat la Bologna,
Italia care este de obicei baut ca digestiv dupa cina. Are, de obicei, o
aroma dulce-amara, uneori siropoasa si obtinuta prin macerarea a 40 de
ierburi, radacini, flori si coaja de la citrice. Amaro a fost pro..
Amaro
Ramazzotti este un amar italian. Marca apartine lui Pernod Ricard Italia.
Amaro Ramazzotti este un clasic printre lichiorurile de plante, realizat de
Ausano Ramazzotti in 1815. Ramazzotti poate fi un aperitiv sau digestiv,
realizat din fructe, radacini, condimente si plante medicinale...
Dupa cum ne-a obisnuit deja, respectat si recunoscut ca lider al bitter-urilor aromatice la nivel mondial, niciun bar sau bucatarie nu este completa fara acest sortiment. Angostura Aromatic Bitters este realizat dupa aceeasi reteta secreta originala nascuta in anul 1824. Sortimentul adauga un strat ..
Angostura, cunoscuta in intreaga lume pentru istoria bogata in crearea celor mai bune bitteruri, si-a extins colectia cu un noi sortimente deosebite care includ si bitter-ul de cacao. Acest sortiment este realizat din cea mai buna cacao Trinitario recoltata local, din Trinidad si Tabago, fiind una d..
Angostura Orange Bitters are la baza propria reteta secreta si speciala care nu contine niciunul din ingredietele folosite pentru realizarea bitter-ului Angostura aromatic. Uleiurile de citrice din portocale tropicale au fost combinate cu condimente exotice pentru a obtine un bitter indraznet si bog..
Barman Bitter Antica Ricetta este un produs nou creat din ingrediente naturale: apă de izvor glaciară originara din versanții ,,Dolomiti del Brenta, arome naturale, infuzie de coajă de portocale, ierburi aromatice și rădăcini, cereale pure de grâu.Bitter Barman este ingredientul optim pentru
pre..
Becherovka originar din Cehia, un lichior pe baza de plante dupa o reteta care a ramas nechimbata din 1807 fara coloranti, conservanti sau ingrediente artificiale. Becherovka este obtinuta din amestec de peste 20 de ierburi, condimente, ulei de portocala si apa pura din regiunea Bohemia.Un digestiv ..
Nascut in secolul XIX –lea, bitter-ul traditional Italian a reprezentat o “revolutie” deoarece era primul aperitiv amar care era oferit inainte de mese ca aperitiv si nu a sfarsit ca digestiv. Bottega Bitter isi contureaza caracterul pe baza unei retete ineditede, din dorinta lui Sandro Bottega de a..
CARACTERISTICICaracteristicile distinctive ale Fee Brothers Aztec Chocolate Bitter includ:Inspirație istorică: Băutura este inspirată de o veche tradiție a aztecilor, care celebrau cu o băutura amară din boabe de cacao, ardei și condimente.Arome de ciocolată: Bitterul conține arome de ciocolată, cee..
CARACTERISTICICaracteristicile distinctive ale Fee Brothers Black Walnut Bitter sunt:Gustul robust de nucă: Această băutură alcoolică aduce un gust puternic de nucă, fiind un ingredient ideal pentru a adăuga o notă distinctivă și bogată în nucă în cocktailuri și băuturi.Aromă de nucă: Black Walnut B..
CARACTERISTICICaracteristicile distinctive ale Fee Brothers Cardamom Bokers Style Bitter sunt:Arome de Cardamom: Aceste bitters sunt imbogatite cu aromele distincte ale cardamomului, ceea ce confera o nota condimentata si exotica bauturilor.Inspirate de retetele Boker's: Aceste bitters sunt create i..
CARACTERISTICICaracteristicile distinctive ale Fee Brothers Celery Bitter sunt:Aroma: Bitterul de telina (Celery Bitters) de la Fee Brothers are o aroma specifica de telina, care adauga un gust interesant si distinct bauturilor in care este folosit.Gust: Adauga un gust usor amarui de telina in funda..