ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
44,28 lei
Fără TVA: 37,21 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24899

CARACTERISTICI Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureMuscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba
Alcool13.5%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec din România este o băutură alcoolică are o serie de caracteristici distinctive care o fac să se remarce în lumea vinurilor:

  • Culoarea și aspectul: Aramic Alb de Silagi are o atrăgătoare culoare galben-verzuie, sugerând prospătime și vitalitate. Aspectul său vibrant îl face o alegere plăcută pentru orice ocazie.
  • Aromele complexe: Acest vin alb se remarcă printr-un buchet de arome complexe, cu note delicate de fructe. Aromele se îmbină armonios, oferind o experiență olfactivă îmbietoare.
  • Gust proaspăt și mineral: La prima degustare, veți experimenta un gust proaspăt și răcoritor, acompaniat de nuanțe subtile de mineralitate. Aceasta adaugă o notă interesantă și distinctivă băuturii.
  • Soiurile de struguri utilizate: Vinul este produs din struguri proveniți din soiurile Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc și Fetească Albă, cultivați în pitoreasca regiune Silagiu. Această selecție atentă a strugurilor aduce o complexitate aparte și unicitate băuturii.
  • Versatilitate culinară: Aramic Alb de Silagi se potrivește perfect alături de o varietate largă de preparate culinare. De la mâncărurile cu pește sau carne de pui, până la paste și deserturi, acest vin completază savoarea fiecărui fel de mâncare într-un mod armonios.
  • Vinul fanion al cramei: Împreună cu vinul Roșu de Silagi, Alb de Silagi este considerat unul dintre vinurile fanion ale experienței oferite de crama Aramic. Această recunoaștere subliniază calitatea și pasiunea dedicată producției acestui vin.
  • Recomandare de servire: Pentru a profita la maxim de caracteristicile sale, se recomandă să serviți Aramic Alb de Silagi rece. Prin aceasta, veți putea savura în întregime buchetul complex, delicat și fructat al băuturii.

Aramic Alb de Silagi este o băutură alcoolică distinsă, care atrage prin culoarea sa, îmbată simțurile cu aromele complexe de fructe și oferă un gust proaspăt, cu nuanțe subtile de mineralitate. Datorită versatilității sale culinare, acest vin se potrivește de minune alături de diferite feluri de mâncare. Cu o combinație unică de soiuri de struguri cultivate în regiunea Silagiu și pasiunea cramei Aramic, acest vin oferă o experiență degustativă autentică și memorabilă.

ISTORIA BRANDULUI

Crama Aramic reprezintă un exemplu frumos de pasiune și tradiție în lumea viticulturii și vinificației. Înființată în anul 2010 de către Adam și Cosmin Crăciunescu, tată și fiu, crama își are rădăcinile într-o zonă cu o îndelungată istorie viticolă, Silagiu din județul Timiș.

Inițial, proiectul a avut ca scop restabilirea și reînființarea plantațiilor de viță nobilă în această regiune, unde tradiția viticulturii a fost uitată pentru mai bine de 3 decenii. Cu dedicare și muncă asiduă, cei doi antreprenori au reușit să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea viței de vie și producerea de vinuri de calitate.

Anul 2015 a marcat debutul producției de vin pentru Crama Aramic, odată cu finalizarea unei investiții semnificative într-o linie modernă de îmbuteliere cu o capacitate impresionantă. Această etapă a adus o consolidare a capacității de producție și o punere în valoare a potențialului cramei de a produce vinuri de înaltă calitate.

În anul 2020, Crama Aramic a dat viață mai multor proiecte, inclusiv un spațiu modern destinat degustărilor de vin și evenimentelor, completând astfel ansamblul administrativ al cramei. Această extindere a oferit oportunitatea oaspeților de a experimenta frumusețea vinurilor produse de crama într-un cadru prietenos și primitor.

În 2022, crama își dorește să-și deschidă porțile și să primească cu brațele deschise toți prietenii, adică oamenii care doresc să trăiască o experiență autentică în Crama Aramic. Cu atenție și iubire pentru oaspeți, crama vrea să împărtășească cu aceștia aroma seducătoare a vinurilor sale, aducând bucurie și împlinire în viețile oamenilor.

Localizată în așezarea românească Silagiu, cu o istorie viticolă înregistrată încă din 1406, Crama Aramic se află într-o zonă binecuvântată pentru viticultură, cu un teritoriu propice dezvoltării strugurilor de calitate. Clima favorabilă și altitudinea corespunzătoare dau strugurilor din această regiune un gust special, ce conferă vinurilor Cramei Aramic o caracteristică unică, care le diferențiază de alte regiuni viticole.

Astfel, Crama Aramic devine un adevărat Phoenix care renaște tradiția viticulturii în Silagiu și scrie o nouă filă de istorie, oferind consumatorilor vinuri deosebite, încărcate cu pasiune și autenticitate. Prin munca și dăruirea celor din spatele acestei crame, tradiția vinului se reinventează și aduce bucurie și împlinire atât localnicilor, cât și oaspeților din toate colțurile lumii.

Review-uri Aramic Alb de Silagi - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun