ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
35,99 lei
Fără TVA: 30,24 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 25048

CARACTERISTICI Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureChardonnay
Alcool13%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Chardonnay-ul de Aramic te invită să descoperi aromele de toast, alături de notele de pepene galben, ușoare tente de vanilie și cuișoare. Aceste caracteristici distinctive ale vinului îl fac captivant și plăcut pentru simțurile tale:

  • Culoare: Vinul prezintă o nuanță gălbuie inconfundabilă, ce atrage atenția și denotă calitatea sa.
  • Arome bogate: Chardonnay-ul de Aramic oferă arome delicioase de toast cu unt, îmbinate cu subtile note de pepene galben, vanilie și cuișoare. Aceste arome contribuie la un buchet complex și atrăgător.
  • Final suav: Vinul surprinde prin finalul său plăcut, cu note delicate de caise confiate, piersici albe și vanilie. Aceste elemente aduc un echilibru și rafinament deosebit vinului.
  • Recomandări culinare: Aramic Chardonnay este partenerul perfect pentru preparate cu somon, butterfish, fructe de mare, sushi și paste. De asemenea, se poate savura cu succes alături de o salată, îmbogățind experiența culinară.
  • Soiul de struguri: Acest vin de calitate este produs din strugurii soiului Chardonnay, cultivați în Silagiu. Originea strugurilor adaugă autenticitate și autenticitate vinului românesc.
  • Istorie și tradiție: Chardonnay este unul dintre cele mai apreciate vinuri în întreaga lume, iar povestea sa are rădăcini adânci. Cu o maturare în sticlă, Chardonnay dezvoltă un buchet catifelat, subliniat de ușoare note florale.
  • Recomandare de servire: Chardonnay-ul Aramic se servește rece, pentru a-i amplifica aromele distincte. Este un vin ideal pentru a fi savurat alături de preparate din pește și fructe de mare, subliniindu-le savoarea. Cu o maturitate excepțională în sticlă, acest vin oferă o experiență de degustare memorabilă și discretă.

Aramic Chardonnay este un vin alb sec din România care impresionează prin arome bogate, final suav și tradiție încărcată de istorie. Cu recomandări culinare variate, acest vin este o alegere excelentă pentru pasionații de vinuri rafinate și pentru orice ocazie specială.

ISTORIA BRANDULUI

Crama Aramic reprezintă un exemplu frumos de pasiune și tradiție în lumea viticulturii și vinificației. Înființată în anul 2010 de către Adam și Cosmin Crăciunescu, tată și fiu, crama își are rădăcinile într-o zonă cu o îndelungată istorie viticolă, Silagiu din județul Timiș.

Inițial, proiectul a avut ca scop restabilirea și reînființarea plantațiilor de viță nobilă în această regiune, unde tradiția viticulturii a fost uitată pentru mai bine de 3 decenii. Cu dedicare și muncă asiduă, cei doi antreprenori au reușit să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea viței de vie și producerea de vinuri de calitate.

Anul 2015 a marcat debutul producției de vin pentru Crama Aramic, odată cu finalizarea unei investiții semnificative într-o linie modernă de îmbuteliere cu o capacitate impresionantă. Această etapă a adus o consolidare a capacității de producție și o punere în valoare a potențialului cramei de a produce vinuri de înaltă calitate.

În anul 2020, Crama Aramic a dat viață mai multor proiecte, inclusiv un spațiu modern destinat degustărilor de vin și evenimentelor, completând astfel ansamblul administrativ al cramei. Această extindere a oferit oportunitatea oaspeților de a experimenta frumusețea vinurilor produse de crama într-un cadru prietenos și primitor.

În 2022, crama își dorește să-și deschidă porțile și să primească cu brațele deschise toți prietenii, adică oamenii care doresc să trăiască o experiență autentică în Crama Aramic. Cu atenție și iubire pentru oaspeți, crama vrea să împărtășească cu aceștia aroma seducătoare a vinurilor sale, aducând bucurie și împlinire în viețile oamenilor.

Localizată în așezarea românească Silagiu, cu o istorie viticolă înregistrată încă din 1406, Crama Aramic se află într-o zonă binecuvântată pentru viticultură, cu un teritoriu propice dezvoltării strugurilor de calitate. Clima favorabilă și altitudinea corespunzătoare dau strugurilor din această regiune un gust special, ce conferă vinurilor Cramei Aramic o caracteristică unică, care le diferențiază de alte regiuni viticole.

Astfel, Crama Aramic devine un adevărat Phoenix care renaște tradiția viticulturii în Silagiu și scrie o nouă filă de istorie, oferind consumatorilor vinuri deosebite, încărcate cu pasiune și autenticitate. Prin munca și dăruirea celor din spatele acestei crame, tradiția vinului se reinventează și aduce bucurie și împlinire atât localnicilor, cât și oaspeților din toate colțurile lumii.

Review-uri Aramic Chardonnay - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun