ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L - 1
Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L
51,49 lei
Fără TVA: 43,27 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 33374

CARACTERISTICI Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Soi strugureCabernet Sauvignon
Alcool13%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
StilSec
Tara de origineIsrael

Descrierea produsului Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

CARACTERISTICI

Vinul roșu sec Arza Onot Cabernet Sauvignon produs de crama Arza Valley Winery din Israel este într-adevăr un vin de calitate, apreciat de cunoscătorii de vinuri. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

  • Soi de struguri: Arza Onot Cabernet Sauvignon este realizat din strugurii nobili de Cabernet Sauvignon, un soi renumit pentru aromele și structura sa puternică. Acești struguri sunt atent selecționați pentru a obține cel mai bun potențial al vinului.
  • Arome complexe: Vinul oferă arome bogate și complexe, care pot include fructe negre, cum ar fi murele și cireșele negre, dar și note subtile de vanilie, ciocolată și condimente. Aceste arome se combină armonios și creează o experiență olfactivă plăcută și intrigantă.
  • Structură echilibrată: Arza Onot Cabernet Sauvignon are o structură echilibrată, cu taninuri fine și o aciditate bine integrată. Aceasta oferă vinului o textură catifelată și un echilibru gustativ remarcabil.
  • Corp robust: Vinul are un corp robust, cu o concentrație medie sau mare. Această caracteristică îi conferă o prezență puternică pe papilele gustative și o persistență lungă a aromelor.
  • Final lung și plăcut: Arza Onot Cabernet Sauvignon oferă un final lung și plăcut, în care aromele persistă pe papilele gustative și lasă o senzație satisfăcătoare.
  • Potențial de păstrare: Acest vin poate avea un potențial de păstrare, ceea ce înseamnă că poate evolua și se poate dezvolta în timp. Prin păstrarea corespunzătoare într-un mediu adecvat, vinul poate dezvolta arome și caracteristici suplimentare în anii următori.

Arza Onot Cabernet Sauvignon este un vin ideal pentru iubitorii de vinuri roșii seci și pentru cei care apreciază vinurile elegante și structurate. Poate fi savurat alături de mâncăruri bogate și consistente, cum ar fi preparatele de carne roșie sau brânzeturi cu un conținut ridicat de grăsimi.

Cu acest vin, veți avea o experiență vinicolă deosebită, datorită calității sale superioare și complexității aromatice.

ISTORIA CRAMEI

Crama Arza Valley Winery este una dintre cele mai renumite crame din Israel, cu o istorie bogată și o reputație remarcabilă în industria vinicolă. Fondată în anul 2008, cramă se află în regiunea Arza Valley, care beneficiază de un terroir privilegiat și condiții excelente pentru cultivarea viței de vie.

Istoria Arza Valley Winery își are rădăcinile în pasiunea și devotamentul familiei fondatoare. Aceștia au fost inspirați de bogăția viticolă a regiunii și de potențialul său de a produce vinuri de excepție. Astfel, au pus bazele cramei cu viziunea de a crea vinuri premium, care să reflecte caracteristicile unice ale terroirului și să ofere o experiență gustativă deosebită.

Cu trecerea timpului, Arza Valley Winery a devenit cunoscută pentru standardele sale ridicate de calitate și pentru abordarea lor meticuloasă în producția vinurilor. Echipa de vinificatori și enologi talentați aplică tehnici tradiționale și moderne pentru a extrage esența fiecărui strugure și a crea vinuri cu caracter și autenticitate.

Arza Valley Winery pune accent pe cultivarea viței de vie în mod sustenabil și respectuos față de mediu. Practicile lor agricole responsabile și grija pentru biodiversitate contribuie la obținerea strugurilor de calitate superioară, care alcătuiesc baza vinurilor lor excepționale.

Vinurile produse de Arza Valley Winery sunt apreciate atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Aromele lor complexe, structura echilibrată și finisajul elegant au captat atenția iubitorilor de vin din întreaga lume. Crama a câștigat numeroase premii și distincții în competițiile internaționale, ceea ce atestă înalta calitate a vinurilor lor.

Review-uri Arza Onot Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun