ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L - 1
Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L
53,08 lei
Fără TVA: 44,61 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 33376

CARACTERISTICI Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Soi strugureShiraz
Alcool13%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
StilSec
Tara de origineIsrael

Descrierea produsului Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

CARACTERISTICI

Vinul roșu sec Arza Onot Shiraz produs de crama Arza Valley Winery din Israel este într-adevăr un vin de calitate, apreciat pentru aromele sale intense și gustul său plin de caracter. Iată câteva dintre caracteristicile lui:

  • Soi de struguri: Arza Onot Shiraz este realizat din strugurii nobili de Shiraz, cunoscuți și sub numele de Syrah în alte regiuni viticole. Acești struguri aduc arome intense și complexitate vinului.
  • Arome bogate: Vinul oferă arome bogate și intens aromatice, cu accente dominante de fructe negre, cum ar fi căpșunile de pădure, murele și prunele. Se pot observa, de asemenea, note subtile de ciocolată neagră, vanilie și condimente precum piperul negru.
  • Gust complex: Arza Onot Shiraz impresionează cu un gust complex și profund. Vinul dezvăluie taninuri bine integrate și o aciditate echilibrată, oferind o textură catifelată în gură și un echilibru gustativ plăcut
  • Corp mediu spre plin: Vinul are un corp mediu spre plin, adică o densitate și o consistență considerabile. Aceasta îi conferă un caracter substanțial și o prezență notabilă pe papilele gustative.
  • Final persistent: Arza Onot Shiraz oferă un final lung și persistent, în care aromele se păstrează și evoluează în timp. Această persistență gustativă vă permite să savurați vinul și să vă bucurați de aromele sale complexe.
  • Potențial de păstrare: Datorită structurii sale robuste și complexității aromatice, Arza Onot Shiraz poate avea un potențial de păstrare. Prin păstrarea adecvată într-un mediu corespunzător, vinul se poate dezvolta și se poate îmbunătăți în sticla de-a lungul timpului.

Arza Onot Shiraz este un vin ideal pentru iubitorii de vinuri roșii seci cu personalitate și profunzime. Se poate savura alături de mâncăruri bogate și consistente, cum ar fi fripturi de carne roșie, vânat sau brânzeturi bine învechite.

Cu acest vin, veți descoperi o experiență vinicolă captivantă, cu arome intense și complexe care vă vor încânta simțurile. Este un vin apreciat de pasionații de vinuri și o alegere excelentă pentru a vă bucura de o experiență gustativă memorabilă.

ISTORIA CRAMEI

Crama Arza Valley Winery este una dintre cele mai renumite crame din Israel, cu o istorie bogată și o reputație remarcabilă în industria vinicolă. Fondată în anul 2008, cramă se află în regiunea Arza Valley, care beneficiază de un terroir privilegiat și condiții excelente pentru cultivarea viței de vie.

Istoria Arza Valley Winery își are rădăcinile în pasiunea și devotamentul familiei fondatoare. Aceștia au fost inspirați de bogăția viticolă a regiunii și de potențialul său de a produce vinuri de excepție. Astfel, au pus bazele cramei cu viziunea de a crea vinuri premium, care să reflecte caracteristicile unice ale terroirului și să ofere o experiență gustativă deosebită.

Cu trecerea timpului, Arza Valley Winery a devenit cunoscută pentru standardele sale ridicate de calitate și pentru abordarea lor meticuloasă în producția vinurilor. Echipa de vinificatori și enologi talentați aplică tehnici tradiționale și moderne pentru a extrage esența fiecărui strugure și a crea vinuri cu caracter și autenticitate.

Arza Valley Winery pune accent pe cultivarea viței de vie în mod sustenabil și respectuos față de mediu. Practicile lor agricole responsabile și grija pentru biodiversitate contribuie la obținerea strugurilor de calitate superioară, care alcătuiesc baza vinurilor lor excepționale.

Vinurile produse de Arza Valley Winery sunt apreciate atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Aromele lor complexe, structura echilibrată și finisajul elegant au captat atenția iubitorilor de vin din întreaga lume. Crama a câștigat numeroase premii și distincții în competițiile internaționale, ceea ce atestă înalta calitate a vinurilor lor.

Review-uri Arza Onot Shiraz - Vin Rosu Sec - Israel - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun