Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Asahi Super Dry

Asahi Super Dry a fost creata pentru prima data in anul 1987 redefinind categoria berii si aducand un nou gust in bere. Astazi Berea Asahi este nr.1 in Japonia si a devenit usor o icoana globala.

Asahi Super Dry este o bere fabricata cu precizie la cele mai inalte standarde de calitate sub supravegherea atenta a masteratilor de bere japonezi. Este produsa prin tehnici avansate de preparare care ofera un gust uscat, clar si un finisaj rapid si curat, numit gust Karakuchi. Desi nu exista o traducere directa Karakuchi descrie modul in care bere japoneza autentinca este uscata si clara. 

Disponibilitate: În Stoc
Karakuchi descrie modul in care Berea japoneza autentica este uscata si clara cu un finisaj rapid si curat. Asahi Super Dry a fost creata pentru prima data in anul 1987 redefinind categoria berii si aducand un nou gust in bere. Astazi Berea Asahi este nr.1 in Japonia si a devenit usor o icoana globa..
4,65 lei 5,16 lei
Fără TVA:3,91 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate