ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Asahi Super Dry

Asahi Super Dry a fost creata pentru prima data in anul 1987 redefinind categoria berii si aducand un nou gust in bere. Astazi Berea Asahi este nr.1 in Japonia si a devenit usor o icoana globala.

Asahi Super Dry este o bere fabricata cu precizie la cele mai inalte standarde de calitate sub supravegherea atenta a masteratilor de bere japonezi. Este produsa prin tehnici avansate de preparare care ofera un gust uscat, clar si un finisaj rapid si curat, numit gust Karakuchi. Desi nu exista o traducere directa Karakuchi descrie modul in care bere japoneza autentinca este uscata si clara. 

Karakuchi descrie modul in care Berea japoneza autentica este uscata si clara cu un finisaj rapid si curat. Asahi Super Dry a fost creata pentru prima data in anul 1987 redefinind categoria berii si aducand un nou gust in bere. Astazi Berea Asahi este nr.1 in Japonia si a devenit usor o icoana globa..
5,72 lei 6,36 lei
Fără TVA:4,81 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate