Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Baron Otard

Otard este o casa de coniac fondata in anul 1795 de Jean-Baptiste Antoine Otard. Familia detinea podgorii in jurul orasului Cognac si deja distilau si maturau “easu-de-vie”. In anul urmator au cumparat Chateau de Cognac, construit in secolul al X-lea pentru a-I proteja pe sateni de invadatorii normandi. Beciurile castelului sunt inca folosite pentru depozitarea si imbatranirea butoaielor de coniac. 

Usor de recunoscut datorita designului sticlelor, brandul si-a castigat de-a lungul timpului aprecierea, creand produse de cea mai buna calitate cu arome deosebite. Baronul Otard Cognac a fost detinut de familia Otard pana in anul 1991 cabd a fost cumparat de compania italiana Martini & Rossi S.p.A. Aatazi, Baron Otard Cognac este o filiala a grupului Bacardi. 

Disponibilitate: În Stoc
Otard cunoscut si cu numele de Chateau de Cognac, este o casa franceza de coniac fondata de Jean-Baptiste Antoine Otard in anul 1795. Acest sortiment elegant este obtinut din eaux de vie atent selectionate din Petite Champagne si Grande Champagne. Baron Otard VSOP un coniac elegant cu arome pli..
244,65 lei 271,84 lei
Fără TVA:205,59 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate