ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga Allure Vodka 0.7L

Beluga Allure Vodka 0.7L - 1
Beluga Allure Vodka 0.7L
389,99 lei
Fără TVA: 327,72 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 33251

CARACTERISTICI Beluga Allure Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineRusia
Categorii asociate: VODKA, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Beluga Allure Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Beluga Allure Vodka s-a transformat într-un simbol al succeselor sportive ale echipei noastre de polo, câștigătoare experimentată a competițiilor internaționale de polo. Cu o pauză de "odihnă" care durează întregi două luni, această vodcă se distinge prin procesul său de producție atent și meticulos.

 • Perioada de "odihnă": Perioada de "odihnă" de două luni este o caracteristică distinctivă a Beluga Allure Vodka. Această perioadă este crucială pentru dezvoltarea gustului său unic și a caracterului său fin. Acest proces de maturare îi oferă vodcii timpul necesar pentru a-și dezvolta aromele și pentru a obține o textură netedă și catifelată.
 • Eleganța în sticlă: Numele acestei băuturi nu este întâmplător. Sticla în care este îmbuteliată Beluga Allure Vodka reflectă rafinamentul și subtilitatea sa. Inspirată de estetica nobilă a sportului de polo, sticla este decorată cu o etichetă în culori de ciocolată cu lapte și fildeș, cu elemente de aur și embrosare metalică. Sticla în sine emană impresia unui obiect scump și stilat, creând o atmosferă de lux și bogăție în jurul său.
 • O experiență de gust inegalabilă: Gustul Beluga Allure Vodka este la fel de fascinant precum prezentarea sa. Această vodcă oferă o experiență gustativă rafinată, cu arome complexe și textură catifelată. Gustul său echilibrat și fin este o reflectare a muncii artizanale și a timpului petrecut în "odihnă", permițându-vă să vă bucurați de fiecare înghițitură.
 • Perfectă pentru momentul special: Beluga Allure Vodka nu este doar o băutură obișnuită; este o alegere perfectă pentru momentele speciale. Fie că doriți să sărbătoriți o realizare personală sau să vă bucurați de o seară elegantă alături de prieteni, această vodcă adaugă o notă de rafinament și lux oricărui eveniment.

Beluga Allure Vodka nu este doar o băutură alcoolică, ci o operă de artă distilată cu atenție și pasiune. De la procesul său de producție unic la sticla sa elegantă și gustul său inegalabil, această vodcă reprezintă perfecțiunea în lumea băuturilor distilate și este un omagiu adus sportului nobil de polo.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Beluga este o vodcă premium produsă în Rusia de către distileria Beluga. Această băutură este recunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru procesul de producție meticulos. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al vodka Beluga:

 1. Selecția ingredientelor: Beluga este produsă utilizând ingrediente de cea mai înaltă calitate. Selecția grâului, apei și a drojdiilor este deosebit de importantă pentru obținerea unui produs final excepțional.
 2. Fermentația: Grâul selectat este procesat și apoi utilizat pentru a produce un amestec de fermenți și drojdii. Acest amestec este apoi fermentat, permițând conversia zaharurilor în alcool sub acțiunea drojdiilor.
 3. Distilarea: Procesul de distilare este crucial pentru obținerea calității superioare a vodcii Beluga. Amestecul fermentat este distilat de mai multe ori, într-un sistem de distilare continuă, pentru a obține un alcool pur și rafinat.
 4. Filtrarea: După distilare, vodca este supusă unui proces de filtrare riguros.
 5. Maturarea: După filtrare, Beluga este lăsată să se odihnească și să se maturizeze. Acest proces permite amestecului să-și dezvolte aromele și caracteristicile unice.
 6. Adăugarea de ingrediente speciale: Un aspect distinctiv al vodcai Beluga este adăugarea de ingrediente speciale după maturare. Acestea pot include extracte de lemn și adaosuri de miere, care adaugă complexitate și profunzime gustului.
 7. Îmbutelierea: După finalizarea procesului de producție, Beluga este îmbuteliată în sticle elegante și de înaltă calitate, pregătite pentru a fi livrate și savurate de către consumatori.

Este important de menționat că procesul de producție al Beluga implică atenție la detalii și respectarea unor standarde ridicate, pentru a asigura calitatea și consistența produsului final.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Beluga este una dintre cele mai cunoscute și apreciate distilerii de vodcă din Rusia. Acesta este un scurt rezumat al istoriei distileriei Beluga:

Distileria Beluga a fost fondată în anul 1900 în orașul Kemerovo, situat în regiunea Siberia din Rusia. Inițial, distileria producea vodcă pentru consumul local, având un focus pe calitate și tradiție.

De-a lungul anilor, distileria Beluga și-a câștigat o reputație pentru metodele sale de producție artizanale și selecția riguroasă a ingredientelor. Aceasta utilizează apa cristalină din izvoarele artesiene din regiune, precum și grâu de înaltă calitate provenit din câmpurile rusești. Această atenție la detalii și pasiunea pentru calitate au contribuit la crearea unui produs deosebit.

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate vodci produse de distileria Beluga este Beluga Noble Russian Vodka. Această vodcă superioară este distilată de mai multe ori și maturată în mod special, ceea ce îi conferă un gust fin și echilibrat. Beluga Noble Russian Vodka este renumită pentru aroma sa subtilă și netedă, precum și pentru prezentarea sa elegantă într-o sticlă de sticlă albă distinctivă.

Distileria Beluga a câștigat recunoaștere internațională pentru produsele sale de calitate superioară. A fost distinsă cu numeroase premii și medalii la competițiile și expozițiile din industria băuturilor alcoolice.

Astăzi, Beluga este considerată o marcă de prestigiu în lumea vodcii și este apreciată de cunoscătorii și iubitorii de vodcă din întreaga lume. Distileria continuă să aducă inovație și perfecțiune în producția sa, menținând tradiția și pasiunea pentru calitate care a definit-o de-a lungul istoriei sale.

Review-uri Beluga Allure Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun