ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga

Brand: Beluga
CARACTERISTICIBeluga Allure Vodka s-a transformat într-un simbol al succeselor sportive ale echipei noastre de polo, câștigătoare experimentată a competițiilor internaționale de polo. Cu o pauză de "odihnă" care durează întregi două luni, această vodcă se distinge prin procesul său de producție aten..
389,99 lei
Fără TVA:327,72 lei
Brand: Beluga
CARACTERISTICIBeluga Gold Line Vodka este o băutură alcoolică de lux, apreciată pentru calitatea și caracteristicile sale distinctive. Iată câteva dintre aspectele care fac ca această vodcă să fie specială:Producție: Beluga Gold Line Vodka este produsă în Rusia de către JSC Synergy, o distilerie cu ..
514,79 lei
Fără TVA:432,60 lei
Brand: Beluga
CARACTERISTICIBitterul Beluga Hunting Berry este o băutură alcoolică remarcabilă, cunoscută pentru combinația sa armonioasă de ingrediente și gustul său bogat și delicat. Iată mai multe detalii despre caracteristicile sale distinctive:Selecție riguroasă de ingrediente naturale: Beluga Hunting Berry ..
195,68 lei
Fără TVA:164,44 lei
Brand: Beluga
CARACTERISTICIPovestea gustului unic al lui Beluga Hunting Herbal începe cu o selecție meticuloasă de ingrediente naturale. Maestrul amestecător a ales cu grijă plantele care vor defini gustul acestui bitter remarcabil. Dar ce face acest bitter atât de special?Ingrediente selecționate cu grijă: Prim..
205,92 lei
Fără TVA:173,04 lei
Brand: Beluga
CARACTERISTICIBeluga Transatlantic Racing Vodka este o băutură alcoolică distinsă și deosebită, cu o istorie fascinantă și caracteristici unice. Iată mai multe informații despre această vodka excepțională:O poveste de succes în lumea iahturilor: Beluga Transatlantic Racing Vodka este un tribut a..
267,78 lei
Fără TVA:225,02 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate