ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L

Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L - 1
Organic
Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L
221,92 lei
Fără TVA: 186,49 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 32974

CARACTERISTICI Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L

PremiiOrganic
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
AromeLamaie, busuioc

Descrierea produsului Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Belvedere, renumit pentru devotamentul său față de calitate, aduce în prim plan o experiență nouă: Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka, prima lor vodcă certificată organic. Această colecție de spirtoase cu arome super-premium nu face excepție, punând în scenă o poveste a ingredientelor de cea mai înaltă calitate.

 • Ingrediente selecționate cu grijă: Această vodcă deosebită prinde viață prin întâlnirea esențelor atent selecționate de lămâie organică și busuioc verde proaspăt cu o notă subtilă de flori de soc și vodcă super-premium Belvedere. Rezultatul este o vodcă natural infuzată cu lămâie, emanând prospețime strălucitoare și vibrantă. Se poate savura simplu, cu gheață și efervescența apei minerale clare pentru un cocktail simplu și plin de aromă, fără substanțe chimice sau zahăr adăugat, în conformitate cu reglementările legale pentru Vodca Poloneză care impun absența aditivilor.
 • Miros: Zestrea citrică a lămâii se întâlnește cu notele proaspete și parfumate ale busuiocului, completate de arome subtile de flori de soc.
 • Gust: La degustare, textura sa suculentă impresionează cu note de tarte de lămâie, busuioc erbaceu, flori de soc și, cine știe, poate ați surprins și câteva struguri Muscat jucați în fundal.
 • Finish: Finalul este elegant și susținut. Zestrea proaspătă de lămâie și frunza de busuioc piperat se simt în prim-plan, urmate de o sugestie finală de flori de soc.

Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka oferă mai mult decât o băutură alcoolică; este o călătorie prin arome autentice, certificate organic, și un tribut adus maestrului artizanat. Cu această alegere, te îndrepți către o experiență rafinată, menită să aducă la viață esența naturală a fiecărui ingredient.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Procesul Belvedere începe cu selecția atentă a grâului de aur, provenind din regiunile fertile ale Poloniei. Această alegere meticuloasă asigură calitatea superioară și gustul fin al vodcii Belvedere.
 2. Grâul selectat este măcinat cu grijă pentru a obține un amestec fin de făină de grâu. Acest proces este esențial pentru extragerea maximă a aromei naturale și a caracteristicilor distinctive ale grâului.
 3. Miezul de grâu este transformat în pastă, apoi supus procesului de fermentație. Drojdiile speciale sunt adăugate pentru a converti zaharurile în alcool, creând un lichid denumit "miez de grâu distilat".
 4. Belvedere utilizează o tehnică de distilare continuă, o metodă clasică poloneză. Această abordare încetinește procesul și permite separarea atentă a alcoolului de impurități, rezultând un distilat extrem de pur.
 5. Pentru a aduce vodca la nivelul său excepțional de claritate, Belvedere folosește un sistem de filtrare cu cărbune activ. Această etapă elimină impuritățile și conferă vodcii o netezime remarcabilă.
 6. Distilatul este apoi amestecat cu apa provenind din propriile izvoare ale Belvedere, într-un proces atent de ajustare a concentrației alcoolice. Această etapă permite echilibrarea perfectă a gustului și texturii vodcii.
 7. Calitatea vodcii Belvedere este verificată prin teste riguroase de degustare și analize chimice. Numai loturile care îndeplinesc standardele înalte ale mărcii sunt aprobate pentru îmbuteliere.
 8. Vodka Belvedere, acum perfectă în puritatea sa, este îmbuteliată în sticle de un design distinctiv. Fiecare sticlă este atent etichetată și ambalată, pregătită să ajungă în mâinile cunoscătorilor și iubitorilor de vodcă de calitate.

Procesul de producție al vodcii Belvedere reflectă angajamentul față de calitate, precizie și puritate, aducând pe piață o băutură deosebită, cu caracteristicile distincte ale grâului polonez și atenția la detalii specifică tradiției poloneze în producția de vodcă.

ISTORIA BRANDULUI

Belvedere este un brand premium de vodka care își are originile în Polonia și are o istorie interesantă în lumea băuturilor alcoolice.

Fiind lansată în anul 1996 și a fost una dintre primele vodka de lux care a fost produsă în întregime în Polonia. Numele "Belvedere" a fost inspirat de Palatul Belweder din Varșovia, un simbol al eleganței și rafinamentului. Această alegere a numelui evidențiază ambiția brandului de a se asocia cu o imagine de elită și calitate superioară.

Producția Belvedere Vodka se bazează pe tradiția poloneză a producerii de vodcă și utilizează ingrediente de înaltă calitate, inclusiv secară poloneză "Dankowskie Zlote" și apa din propriul puț artezian. Procesul de producție implică distilarea repetată, filtrarea și amestecarea cu apă adusă din propria fântână artizanală.

Belvedere a devenit rapid un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice fine. Calitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii și aprecieri din partea experților din industrie.

Un aspect care a adus notorietate pentru brndul Belvedere este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Brandul a introdus inițiative precum programul "Belvedere Know The Difference" care vizează promovarea consumului moderat și responsabil de alcool.

Belvedere și-a extins portofoliul de produse pentru a satisface gusturile variate ale consumatorilor. Pe lângă varianta sa clasică, au fost introduse și arome inovatoare, precum căpșuni, lămâie și pere, aducând o notă de prospețime și creativitate. De asemenea, au fost lansate ediții speciale și limitate care au atras colecționarii și pasionații de băuturi rare.

Prin promovarea tradițiilor poloneze și prin angajamentul față de calitate, vodka Belvedere reprezintă o formă de ambasador pentru industria băuturilor spirtoase a Poloniei. De la începuturile sale, brandul a avut ca scop să ofere nu doar o băutură, ci o experiență autentică și rafinată.

Astfel, istoria Belvedere Vodka reflectă nu doar evoluția unui brand, ci și o continuă căutare a excelenței în producția de vodcă, marcând prezența Poloniei în lumea băuturilor alcoolice de calitate superioară.

Review-uri Belvedere Organic Infusions Lemon & Basil Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun