Meniu Produse
Cosul tau de produse

SPIRITS RSS Feed

13 oct. Cognac Tiffon, un cognac mai mult decât abordabil
Bauturi Alcoolice 2 543
Tiffon V.S. - Cumpără produsul Miros: note fructate combinate cu un caracter plăcut de stejar proaspătPalat: arome distincte de fructe uscatePostgust: nuci și note de vaniliePodgorie: amestec de coniacuri selecționate și de epocă de la Fins BoisSol: nisip, argilă și calcarStruguri: Ugni BlancTărie alcoolică: 40% vol.Vârsta: Amestec. Cea mai tânără ..
30 sept. Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish
Bauturi Alcoolice 1 546
Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish - Cumpără produsulArome: Croissant cu migdale, plăcintă cu lămâie și bezea, ciocolată albă, ghimbir46% VolDr. Bill, directorul nostru de creatie, a creat acest whisky din amintirea intrării pentru prima dată într-o patiserie.Este vorba despre acel prim moment în care îți găsești simțurile delicios ..
30 sept. Glenmorangie The Lasanta 12 ani
2 570
Glenmorangie The Lasanta 12 ani - Cumpără produsulArome: Miere, ciocolată, scorțișoară, stafideÎnvechit 12 ani / 43% VolÎn fiecare colț al lumii, apusul soarelui este magic, a meditat Dr. Bill, directorul nostru de creație.Oriunde te-ai afla, aproape sau departe, există întotdeauna un apus de soare care te așteaptă la sfârșitul zilei.Glenmorangie L..
30 sept. Glenmorangie The Quinta Ruban 14 ani
Bauturi Alcoolice 2 619
Glenmorangie Quinta Ruban -  Cumpără produsulArome: Miere sălbatică, ciocolată neagră, mentă, portocală SevilleÎnvechit 14 ani / 46% VolDr. Bill, directorul nostru de creație al whisky-ului, s-a născut cu un spirit de aventură. Dacă i se prezintă o cale cunoscută și una necunoscută, el o va alege inevitabil pe cea din urmă.Pentru acest single malt,..
27 sept. Glenmorangie The Original 10 ani
Bauturi Alcoolice 2 620
Cumpără orice din familia Glenmorangie în intervalul vineri 1 octombrie - duminică 3 octombrie ora 23:59 și intri automat în extragere pentru încă o sticlă de Glenmorangie 0.7L Împărtășește bucuria cu prietenii, repost & share story pentru că toată lumea să se bucure de aromele desăvârșite ale acestui produs!Facebook | InstagramGlenmorangie The Ori..
17 aug. Tot ce trebuie să știi despre Campari
Bauturi Alcoolice 2 2318
Lichiorul roșu iconic pe care îl vei întâlni în lumea preparării de cocktailuri, așa că iată ce trebuie să știi.Campari a devenit un clasic în lumea băuturilor.Aroma sa unică i-a permis să fie savurat atât ca aperitiv înainte de mese, cât și ca ingredient în unele cocktailuri emblematice.Iată ce trebuie să știți despre Campari...Ce gust are Campari..
14 ian. Ginurile artizanale estoniene Crafter's
Bauturi Alcoolice 2 834
Mahta și Elfride au fost femeile care au avut un rol cheie în stăpânirea procedurii de distilare, și de asemenea au transmis generațiilor următoare aceste informații.Hanna Kaur este sufletul ginurilor CRAFTERS, chimista de profesie și pasionată de natură sălbatică.Împreună cu echipa Crafters au pornit într-o călătorie pentru a crea un gin de cea ma..
10 sept. Romul: nu doar pentru pirați
Bauturi Alcoolice 2 1495
Romul, cunoscut drept dragostea piraților, este una dintre băuturile spirtoase cel mai puțin clasificate, ceea ce înseamnă că producția lui nu este limitată de o serie de reglementări specifice. Din acest motiv, există o paletă largă de romuri, greu de categorisit.Avantajul este acela că băutorii aventuroși se pot bucura de creativitatea neîngrăd..
04 sept. Ginul și ,,secretele” sale
Bauturi Alcoolice 2 873
Aparent, ginul este doar o băutură spirtoasă aromată cu ienupăr. În realitate, în spatele acestei fațade se ascunde unul dintre cele mai complexe, versatile și iubite produse alcoolice din lume, cu o istorie turbulentă, care se întinde pe sute de ani, și un prezent luminos. Astfel, nu este de mirare că i-a cucerit pe Winston Churchill, Philip Larki..
31 aug. Popas în fascinanta lume a coniacului
Bauturi Alcoolice 2 2561
În ultimele trei secole, coniacul a fost recunoscut aproape universal ca cel mai fin dintre toate băuturile alcoolice distilate din struguri. Și acest lucru este perfect explicabil datorită unui număr semnificativ de calități incomparabile pe care le are: gustul fructat, subtilitatea buchetului, intensitatea, căldura și, mai ales, complexitatea.O b..
31 aug. Să facem cunoștință cu vermutul!
Bauturi Alcoolice 2 808
Vermutul este un vin fortificat, cu adaos de alcool, care a fost aromatizat cu ierburi, rădăcini, scoarțe, flori, rășini, semințe și mirodenii. Acesta oscilează cromatic de la alb murdar, la galben pai, galben intens și până la roșiatic și maroniu închis, iar ca gust poate să varieze de la dulce la amar. Există două soiuri principale de vermut, anu..
31 iul. Gust și rafinament într-o sticlă
Bauturi Alcoolice 2 1053
CALVADOS este un distilat alcoolic franțuzesc deosebit de elegant și fin, produs în Normandia. Având minim 40% alcool, acesta este distilat din cidru de mere și/sau pere și este îmbătrânit cel puțin doi sau trei ani în butoaie din lemn de gorun sau castan.Există mai mult de 200 de soiuri de mere folosite pentru producție - indiferent că sunt amare,..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate