Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Pentru a beneficia de discount 10% la orice produs, folosiți codul MINUS10,

iar pentru a beneficia de discount 10% și TRANSPORT GRATUIT, adaugați și un produs din categoria WHISKY și folosiți codul WHISKY

SPIRITS RSS Feed

10 Sep Romul: nu doar pentru pirați
Bauturi Alcoolice 0 128
Romul, cunoscut drept dragostea piraților, este una dintre băuturile spirtoase cel mai puțin clasificate, ceea ce înseamnă că producția lui nu este limitată de o serie de reglementări specifice. Din acest motiv, există o paletă largă de romuri, greu de categorisit.Avantajul este acela că băutorii aventuroși se pot bucura de creativitatea neîngrăd..
04 Sep Ginul și ,,secretele” sale
Bauturi Alcoolice 0 150
Aparent, ginul este doar o băutură spirtoasă aromată cu ienupăr. În realitate, în spatele acestei fațade se ascunde unul dintre cele mai complexe, versatile și iubite produse alcoolice din lume, cu o istorie turbulentă, care se întinde pe sute de ani, și un prezent luminos. Astfel, nu este de mirare că i-a cucerit pe Winston Churchill, Philip Larki..
31 Aug Popas în fascinanta lume a coniacului
Bauturi Alcoolice 0 258
În ultimele trei secole, coniacul a fost recunoscut aproape universal ca cel mai fin dintre toate băuturile alcoolice distilate din struguri. Și acest lucru este perfect explicabil datorită unui număr semnificativ de calități incomparabile pe care le are: gustul fructat, subtilitatea buchetului, intensitatea, căldura și, mai ales, complexitatea.O b..
31 Aug Să facem cunoștință cu vermutul!
Bauturi Alcoolice 0 231
Vermutul este un vin fortificat, cu adaos de alcool, care a fost aromatizat cu ierburi, rădăcini, scoarțe, flori, rășini, semințe și mirodenii. Acesta oscilează cromatic de la alb murdar, la galben pai, galben intens și până la roșiatic și maroniu închis, iar ca gust poate să varieze de la dulce la amar. Există două soiuri principale de vermut, anu..
31 Jul Gust și rafinament într-o sticlă
Bauturi Alcoolice 0 487
CALVADOS este un distilat alcoolic franțuzesc deosebit de elegant și fin, produs în Normandia. Având minim 40% alcool, acesta este distilat din cidru de mere și/sau pere și este îmbătrânit cel puțin doi sau trei ani în butoaie din lemn de gorun sau castan.Există mai mult de 200 de soiuri de mere folosite pentru producție - indiferent că sunt amare,..
01 Jul Vodka infuzată - Tendința acestei veri
Bauturi Alcoolice 0 433
Brandurile de votcă încearcă în mod constant să se reinventeze și să se racordeze la ultimele tendințe, cum ar fi: încercarea de a ține cont de specificul local, transparența cu privire la ingredientele folosite, experimentarea cu infuzii, cu cannabis, dar și cu concentrații diferite de alcool sau fără conținut de alcool. Majoritatea companiilor pr..
16 Jun Necesitatea de a fi prezenți pe piața din România
Bauturi Alcoolice 0 95
Dacă ai intrat aici, înseamnă ca te interesează de unde am apărut.Voi fi sincer cu tine, am apărut dintr-o necessitate a pieței și suntem prezenți pe piața românească și cea internațională din anul 1994, cu o experiență vastă în lumea băuturilor.Noi cei care ..
24 Apr Despre Gin
Bauturi Alcoolice 1 265
Odată cu vremea bună, preferințele noastre se schimbă, iar vara este sezonul aromelor proaspete, vegetale și florale. Barurile își schimbă meniul cu opțiuni bazate pe cocktail-uri aromate, obținute din băuturi clare, orientate către note botanice și florale.Ginul este una dintre cele mai apreciate băuturi din gama botanicelor pentru acest sezon, ia..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate