ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

SPIRITS RSS Feed

13 feb. Top 10 Băuturi Alcoolice pe care trebuie să le încerci în viața ta
Ramona 0 129
Într-o lume unde diversitatea culturală se reflectă și în arta distilării, explorarea băuturilor alcoolice rare devine o călătorie fascinantă în inima tradițiilor și gusturilor globale. Fiecare sorbitura ne conectează nu doar cu gusturi unice, ci și cu povești seculare, procese de fabricație rafinate și peisaje culturale vibrante. Acest articol vă ..
07 feb. Lumea Brandy-ului
Ramona 0 135
În timpul acestei călătorii captivante prin lumea brandy-ului, explorăm împreună istorii și regiuni, descoperind diversitatea și bogăția acestui spirit distilat. De la eleganța Cognac-ului și robustețea Armagnac-ului, până la exotismul Pisco-ului și autenticitatea Vinarsului, fiecare sortiment de brandy își are propria sa poveste, împletită cu trad..
04 ian. Tendințele mondiale în materie de whisky pentru anul 2024
Ramona 0 333
Pe măsură ce pășim în 2024, lumea whisky-ului se află la un punct de cotitură fascinant, marcat de inovații revoluționare și un respect profund pentru tradiție. Acest articol explorează cum tehnologia, sustenabilitatea și schimbările culturale modelează profilurile de aromă, tehnicile de producție și experiența consumului de whisky. Într-o eră a di..
30 mai Din ce se face whisky - Călătorie în lumea whisky-ului + Rețete de cocktailuri clasice pentru băutorii pasionați
Sebastian 0 1040
Whisky-ul este mai mult decât o băutură. Este un simbol al culturii, tradiției și măiestriei care a captat inimile și imaginația oamenilor din întreaga lume. Cu istoria sa fascinantă, de la medicament, la licoare recreațională, acesta a devenit o băutură îndrăgită și emblematică, cu o mare varietate de stiluri și arome care atrag oameni din întreag..
15 mai Băuturi digestive și aperitive: alegerile ideale pentru fiecare masă
Alexandra 0 9533
Mesele încărcate au nevoie de băuturi digestive pentru a ajuta organismul să proceseze mai ușor alimentele, bucurându-te, totodată, de gusturi și arome diverse. Cum le deosebești, însă, pe cele digestive de cele aperitive și cum le alegi pe cele potrivite, în funcție de momentul zilei, invitați, ocazie și așa mai departe? Vei găsi aici toate inform..
10 apr. Tipuri de whisky - care sunt diferențele dintre ele și cum se consumă corect
Sebastian 0 3810
Whisky-ul este o băutură alcoolică distilată, obținut printr-un amplu proces și prin diferite modalități, în funcție de tipul pentru care optezi, dar și țara de proveniență. El a început să devină alegerea principală la fiecare petrecere și nu numai pentru domni, întrucât este considerat a fi extrem de rafinat și potrivit oricărei ocazii.Tipurile d..
20 ian. Whiskey japonez - tot ce trebuie să știi despre această băutură + produse pe care trebuie să le încerci
Sebastian 0 2537
În cazul în care nu ai auzit până acum de whisky-ul japonez, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că este o băutură foarte rară, care nu se servește în orice context. Cu toate acestea, are o istorie îndepărtată, pe care merită să o cunoști, mai ales dacă ești pasionat de băuturi unice sau ești un colecționar înrăit. Whiskey japonez - informații și ..
13 oct. Cognac Tiffon, un cognac mai mult decât abordabil
Bauturi Alcoolice 2 1104
Tiffon V.S. - Cumpără produsul Miros: note fructate combinate cu un caracter plăcut de stejar proaspătPalat: arome distincte de fructe uscatePostgust: nuci și note de vaniliePodgorie: amestec de coniacuri selecționate și de epocă de la Fins BoisSol: nisip, argilă și calcarStruguri: Ugni BlancTărie alcoolică: 40% vol.Vârsta: Amestec. Cea mai tânără ..
30 sept. Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish
Bauturi Alcoolice 1 853
Glenmorangie The Nectar d'Or Sauternes Cask Finish - Cumpără produsulArome: Croissant cu migdale, plăcintă cu lămâie și bezea, ciocolată albă, ghimbir46% VolDr. Bill, directorul nostru de creatie, a creat acest whisky din amintirea intrării pentru prima dată într-o patiserie.Este vorba despre acel prim moment în care îți găsești simțurile delicios ..
30 sept. Glenmorangie The Lasanta 12 ani
2 734
Glenmorangie The Lasanta 12 ani - Cumpără produsulArome: Miere, ciocolată, scorțișoară, stafideÎnvechit 12 ani / 43% VolÎn fiecare colț al lumii, apusul soarelui este magic, a meditat Dr. Bill, directorul nostru de creație.Oriunde te-ai afla, aproape sau departe, există întotdeauna un apus de soare care te așteaptă la sfârșitul zilei.Glenmorangie L..
30 sept. Glenmorangie The Quinta Ruban 14 ani
Bauturi Alcoolice 2 913
Glenmorangie Quinta Ruban -  Cumpără produsulArome: Miere sălbatică, ciocolată neagră, mentă, portocală SevilleÎnvechit 14 ani / 46% VolDr. Bill, directorul nostru de creație al whisky-ului, s-a născut cu un spirit de aventură. Dacă i se prezintă o cale cunoscută și una necunoscută, el o va alege inevitabil pe cea din urmă.Pentru acest single malt,..
27 sept. Glenmorangie The Original 10 ani
Bauturi Alcoolice 2 860
Cumpără orice din familia Glenmorangie în intervalul vineri 1 octombrie - duminică 3 octombrie ora 23:59 și intri automat în extragere pentru încă o sticlă de Glenmorangie 0.7L Împărtășește bucuria cu prietenii, repost & share story pentru că toată lumea să se bucure de aromele desăvârșite ale acestui produs!Facebook | InstagramGlenmorangie The Ori..
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)