Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

SPIRITS RSS Feed

17 aug. Tot ce trebuie să știi despre Campari
Bauturi Alcoolice 0 192
Lichiorul roșu iconic pe care îl vei întâlni în lumea preparării de cocktailuri, așa că iată ce trebuie să știi.Campari a devenit un clasic în lumea băuturilor.Aroma sa unică i-a permis să fie savurat atât ca aperitiv înainte de mese, cât și ca ingredient în unele cocktailuri emblematice.Iată ce trebuie să știți despre Campari...Ce gust are Campari..
14 ian. Ginurile artizanale estoniene Crafter's
Bauturi Alcoolice 0 644
Mahta și Elfride au fost femeile care au avut un rol cheie în stăpânirea procedurii de distilare, și de asemenea au transmis generațiilor următoare aceste informații.Hanna Kaur este sufletul ginurilor CRAFTERS, chimista de profesie și pasionată de natură sălbatică.Împreună cu echipa Crafters au pornit într-o călătorie pentru a crea un gin de cea ma..
10 sept. Romul: nu doar pentru pirați
Bauturi Alcoolice 0 870
Romul, cunoscut drept dragostea piraților, este una dintre băuturile spirtoase cel mai puțin clasificate, ceea ce înseamnă că producția lui nu este limitată de o serie de reglementări specifice. Din acest motiv, există o paletă largă de romuri, greu de categorisit.Avantajul este acela că băutorii aventuroși se pot bucura de creativitatea neîngrăd..
04 sept. Ginul și ,,secretele” sale
Bauturi Alcoolice 0 317
Aparent, ginul este doar o băutură spirtoasă aromată cu ienupăr. În realitate, în spatele acestei fațade se ascunde unul dintre cele mai complexe, versatile și iubite produse alcoolice din lume, cu o istorie turbulentă, care se întinde pe sute de ani, și un prezent luminos. Astfel, nu este de mirare că i-a cucerit pe Winston Churchill, Philip Larki..
31 aug. Popas în fascinanta lume a coniacului
Bauturi Alcoolice 0 1155
În ultimele trei secole, coniacul a fost recunoscut aproape universal ca cel mai fin dintre toate băuturile alcoolice distilate din struguri. Și acest lucru este perfect explicabil datorită unui număr semnificativ de calități incomparabile pe care le are: gustul fructat, subtilitatea buchetului, intensitatea, căldura și, mai ales, complexitatea.O b..
31 aug. Să facem cunoștință cu vermutul!
Bauturi Alcoolice 0 433
Vermutul este un vin fortificat, cu adaos de alcool, care a fost aromatizat cu ierburi, rădăcini, scoarțe, flori, rășini, semințe și mirodenii. Acesta oscilează cromatic de la alb murdar, la galben pai, galben intens și până la roșiatic și maroniu închis, iar ca gust poate să varieze de la dulce la amar. Există două soiuri principale de vermut, anu..
31 iul. Gust și rafinament într-o sticlă
Bauturi Alcoolice 0 789
CALVADOS este un distilat alcoolic franțuzesc deosebit de elegant și fin, produs în Normandia. Având minim 40% alcool, acesta este distilat din cidru de mere și/sau pere și este îmbătrânit cel puțin doi sau trei ani în butoaie din lemn de gorun sau castan.Există mai mult de 200 de soiuri de mere folosite pentru producție - indiferent că sunt amare,..
01 iul. Vodka infuzată - Tendința acestei veri
Bauturi Alcoolice 0 656
Brandurile de votcă încearcă în mod constant să se reinventeze și să se racordeze la ultimele tendințe, cum ar fi: încercarea de a ține cont de specificul local, transparența cu privire la ingredientele folosite, experimentarea cu infuzii, cu cannabis, dar și cu concentrații diferite de alcool sau fără conținut de alcool. Majoritatea companiilor pr..
16 iun. Necesitatea de a fi prezenți pe piața din România
Bauturi Alcoolice 0 214
Dacă ai intrat aici, înseamnă ca te interesează de unde am apărut.Voi fi sincer cu tine, am apărut dintr-o necessitate a pieței și suntem prezenți pe piața românească și cea internațională din anul 1994, cu o experiență vastă în lumea băuturilor.Noi cei care ..
24 apr. Despre Gin
Bauturi Alcoolice 1 541
Odată cu vremea bună, preferințele noastre se schimbă, iar vara este sezonul aromelor proaspete, vegetale și florale. Barurile își schimbă meniul cu opțiuni bazate pe cocktail-uri aromate, obținute din băuturi clare, orientate către note botanice și florale.Ginul este una dintre cele mai apreciate băuturi din gama botanicelor pentru acest sezon, ia..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate