ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bombay Sapphire

        Cu originile în secolul XVIII, ginul Bombay Sapphire a devenit unul din cele mai cunoscute și apreciate sortimente de gin din lume. 

În 1960, antreprenorul american Allan Sorbin era în căutarea unui nou brand englezesc pe care să îl importe și a ales G&J Greenall Warrington Gin, pe care ulterior l-a redenumit Bombay Dry Gin, așezând pe eticheta principală imaginea reginei Victoria și anul 1761, când fondatorul, Thomas Dakin, a alcătuit lista de plante aromatice care stau  la baza băuturii. 

A urmat o perioadă în care viitorul Bombay Dry Gin părea nefast. Importat de Carillon Imports, Bombay era prins între Beefeater și Tanqueray, iar Michael Roux, CEO-ul Carillon și cel care a dus Absolut Vodka la un nou nivel în SUA, a decis să îi ofere un tratament premium brandului cu o sticlă nouă, albastră, inspirată de faimosul safir ,,Star of Bombay”.

Spre deosebire de majoritatea ginurilor London Dry, plantele aromatice sunt înăbușite direct în alcool, pentru a le putea capta esența pură și a transforma băutura în ceva mai fin și adaptabil pentru diferite combinații în cocktailuri. 

În 1998, Bacardi a cumpărat Bombay și a scris mai departe povestea de succes a brandului, transformându-l în cel mai apreciat sortiment de gin din perioada modernă. 


Bombay Star of Bombay este expresia mai indrazneata a stilului Bombay. Acest sortiment are in compozitie botanice din reteta de baza, carora li se alatura semintele de ambreta provenite din Ecuador si coaja de portocala bergamota uscata usor, culeasa manual in Calabria. Prin aceste doua ingrediente ..
191,12 lei 212,36 lei
Fără TVA:160,61 lei
Bombay este un gin obtinut pastrand traditia si inspiratia provenind de la o reteta care dateaza din 1761. Inovatie si inspiratie intruchipate intr-un gin care a devenit rapid cel mai indragit sortiment modern. Maestru in botanica Ivano Tonutti, spune ca atentia absoluta asupra detallilor “mentine s..
98,99 lei 109,99 lei
Fără TVA:83,19 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)