ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L

Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L - 1
Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L
29,99 lei
Fără TVA: 25,20 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23158

CARACTERISTICI Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L

Soi strugureTrebbiano, Garganega
Alcool11%
CategorieVin spumant
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilBrut
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L

CARACTERISTICI

Dacă îți dorești să explorezi o bijuterie strălucitoare a Italiei, Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut este alegerea perfectă. Acest vin spumant brut, cu o mândră producție italiană, emană eleganță și rafinament în fiecare înghițitură.

 • Culori și Arome: Privirea ta va fi întâmpinată de o culoare giallo paglierino, un galben pai ușor auriu care strălucește ca razele soarelui de vară. Însă adevărata magie se dezvăluie în fiecare bule, în fiecare efervescență care dansează în pahar. Aromele sunt proaspete, intense și persistente, ca o briză parfumată care te învăluie delicat.
 • Gust: Gustul acestui spumante brut este o experiență desăvârșită. Sapido și plin, acest vin dezvăluie o notă fructată subtilă ce se împletește armonios cu savoarea sa intensă. O simfonie a gusturilor care se răsfrânge în palat și lasă o amprentă de neuitat.
 • Echilibru Perfect: Cu o gradație alcoolică de 11%, acest spumant se încadrează perfect în categoria brut, denumită cu dreptate "una dintre cele mai celebrate și renumite tipologii de spumante". Cu un conținut de zahăr rezidual între 10 și 11 g/l, acesta rămâne plăcut sec, astfel încât fiecare înghițitură să ofere o senzație de prospețime și savoare autentică.
 • Perechea Perfectă pentru Orice Moment: Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut este cu siguranță un companion ideal pentru numeroase ocazii. Servit la temperatura optimă de 6 - 8 °C, acest spumante este alegerea perfectă pentru un aperitiv de neuitat sau pentru a însoți cu eleganță antipasti-uri și delicioase preparate din pește.

Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut - descoperă eleganța într-o sticlă, savurează momentele cu strălucire și rafinament italian!

GAMA BORGO IMPERIALE

Descoperă cu entuziasm gama de spumante Borgo Imperiale - o inițiativă specială a Cramei Decordi, cu rădăcini în pitorescul sat Solarolo Monasterolo. Comunitatea locală se identifică cu grație drept "Ciori", iar această legătură profundă a inspirat crama să creeze o linie specială de vinuri în onoarea acestor pasări elegante, denumită "Corvus Corax" (Ciori Imperiale).

Inițial, acest tip de vin a fost creat și distribuit treptat, iar marca a început să câștige teren. Totuși, dat fiind că simbolismul asociat cu corbul nu aducea o conotație pozitivă, Decordi a hotărât în timp să opteze pentru un nume care să reprezinte nu doar dorința de a adăuga profunzime vinurilor locale (Lambrusco, Bonarda, Barbera), ci și de a introduce vinuri celebre din tradiția italiană (Soave, Chianti, Nero d'Avola, Montepulciano).

Astfel, familia Decordi a decis să sublinieze și să păstreze caracterul "imperial" al liniei, mereu evocând legătura cu zona de origine și legătura lor cu satul natal - acel "Borgo" ce le-a fost sursă de inspirație și cămin. Astfel a luat naștere Borgo Imperiale, o gamă de produse de excelență premium, creată pentru a se adresa unui segment de piață mediu-superior. Brandul simbolizează angajamentul de durată al Cramei Decordi față de calitate și excelență, fără a uita niciodată umilele rădăcini de unde au pornit.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Borgo Imperiale Cuvee Spumante Millesimato Brut 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?