ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bottega Sandro Morbida Grappa 0.7L

Bottega Sandro Morbida Grappa 0.7L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Bottega Sandro Morbida Grappa 0.7L
60,64 lei
75,81 lei
Fără TVA: 50,12 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 30040

CARACTERISTICI Bottega Sandro Morbida Grappa 0.7L

Alcool38%
CategorieGrappa
Litraj0.7L
RegiuneVeneto
Tara de origineItalia
Categorii asociate: TRADITIONAL, GRAPPA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Bottega Sandro Morbida Grappa 0.7L

Grappa, cel mai vechi si traditional distilat din Italia de Nord, este obtinut din partea reziduala, solida a presarii strugurilor de vin. Distilarea atenta a tescovinei permite extragerea si imbunatatirea caracteristicilor unice continute, in special, in pielea care este sediul componentelor aromatice. Grappa este folosita in mod traditional pentru a corecta cafeaua espresso, iar in Veneto si Friuli, pentru a dilua ultimele picaturi de cafea ramase pe fundul cescutei (Resentin): cafeaua are un efect tonic in timp ce alcoolul se relaxeaza rezultand o combinatie de un sentiment placut de bunastare si vigoare. Sandro Bottega este un produs cu o personalitate deosebita, care prezinta un ambalaj elegant si captivant: o sticla cu o forma delicata care aminteste de o picatura de grappa in momentul distilarii.

Culoare: transparent si cristalin.

Miros: curat si parfumat, cu note de fructe proaspete si o nota placuta care aminteste de florile salbatice.

Gust: uscat si echilibrat, fructe proaspete.

Temperatura de servire: 10-12 °C.

Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi. Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune.




Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun