ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Cantine del Borgo Reale

Vinurile Cantine del Borgo Reale sunt rezultatul muncii care se desfasoara in vie si al selectiei strugurilor de cea mai buna calitate. Vinul reprezinta testamentul unei bucati de pamant al Italiei, iar cel mai important aspect este faptul ca in faza delicata a vinificarii, din struguri, sunt extrase cele mai esentiale calitati. 

Borgo Reale investeste continuu in tehnologia sa de vinificare si pregateste personalul viticol si oenologic inalt calificat. Calitatea totala este o realitate  la crama si este reprezenta prin fiecare pahar savurat din aceste sortimente de vinuri.

Barbera d’Asti DOCG inseamna teritoriu, inspiratie, traditie si placere. Borgo Reale Barbera d’Asti reprezinta un sortiment de vin rosu extrem de calitativ si aromat. Vinul a fost produs 100% din soiul de struguri Barbera, acesta fiind un soi specific zonelor deluroase din provinciile Asti si Alessa..
53,08 lei
Fără TVA:44,61 lei
Borgo Reale Barolo este un vin care convinge prin expresivitatea sa, fiind admirat pentru notele intense, taninuri elegante si finalul lung de cires dulce si persistent. Acest sortiment este produs in regiunea Piemont. Aromele intense, profunzimea gustului si textura eleganta si fina a vinului se da..
106,18 lei
Fără TVA:89,22 lei
Borgo Reale Gavi Piemonte este un vin creat din unul dintre cei mai reprezentativi struguri albi din Piemont, Cortese care prezinta caracteristici de vinifere aparete. Strugurii Cortese au o traditie foarte lunga si o recunoastere unica. Acest vin este realizat prin tehnici traditionale, fapt pentru..
53,08 lei
Fără TVA:44,61 lei
Borgo Reale face parte dintr-un proiect care cauta si propune cele mai bune etichete locale, de la cele clasice precum Nebbiolo si Barbera, pana la cele mai inspirate descoperiri precum Albarossa. Cu siguranta daca Piemontul a fi strugure acesta ar fi cu Nebbiolo. Aromele intense, profunzimea gustul..
56,27 lei
Fără TVA:47,28 lei
Creat din unul dintre cele mai interesante soiuri de struguri albi cultivati in Piemont, Arneis, Borgo Reale Roero Arneis Piemonte prezinta caracteristici aparte. Strugurii Arneis sunt caracterizati prin aroma florala persistenta si gustul intens si elegant. Acest vin este realizat prin tehnici trad..
53,08 lei
Fără TVA:44,61 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)