ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Capel

Totul incepe in anul 1938 cand un grup de 30 de mici producatori au format Asociatia Micilor Producatori din Elqui. 23 de barbate si 5 femei s-au unit in cautarea unui vis comun, acela de a produce cel mai bun Pisco. Cu timpul a devenit Cooperativa Agricola si Pisquera Elqui Limitada, unde in prezent sunt peste 1000 de barbate si femei care prin munca si pasiune au dat valoare strugurilor, pamantului si muncii.

In prezent in Distileria Capel se prelucreaza o varietate de struguri, vedeta distileriei fiind soiul Pedro Jimenez care printr-un proces de distilare dubla atinge echilibrul perfect pentru a fi un Pisco de dubla calitate.

Brand: Capel
Pisco Capel Especial este un produs se naste dintr-o combinatie de sortimente de alcool dublu distilate. Acest Pisco are un caracter deosebit, este elegant si complex. Culoare este dobandita prin maturarea in lemn de stejar american dar aceasta maturare adauga si o aroma rafinata stugurilor astfel r..
75,91 lei
Fără TVA:63,79 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate