Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Carlow Brewing Company

Carlow Brewing Company cunoscuta si sub numele O’Hara’s Brewery este situata in inima regiunii irlandeze traditionale “Barrow Valley” si are legaturi istorice puternice cu industria berii irlandeze, fiind totodata si in fruntea noului val al fabricarii artizanale irlandeze de aproape 17 ani. O’Hara’s Brewery se naste in anul 1996 si este o afacere de familie. Produsele deosebite rezulta din combinatia de pasiune si respect, curiozitate si creativitate pentru a contrui o fabrica de bere artizanala buna si pentru a prepara beri grozave. Fiecare bere este fabricata folosind metode clasice de fabricare, folosind doar patru ingrediente principale pentru a obtine o gama de bere artizanala de cea mai inalta calitate: apa, malt, hamei si drojdie.

Disponibilitate: În Stoc
Carlow Brewing Company cunoscuta si sub numele O’Hara’s Brewery da nastere unor beri traditionale irlandeze si realizeaza bere in propria interpretare a stilurilor internationale de bere. Fiecare bere este fabricata folosind metode clasice de fabricare, folosind doar patru ingrediente principale pen..
10,19 lei 11,32 lei
Fără TVA:8,56 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate