ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L

Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L
69,35 lei
81,59 lei
Fără TVA: 57,31 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32169

CARACTERISTICI Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L

PremiiMedalie aur Concours des Feminalise, Medalie argint Concours de Bordeaux Vins d'Aquitaine
Soi strugure Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneBordeaux Medoc
StilSec
Tara de origineFranta

Descrierea produsului Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L

Chateau Pirouette este situat in nordul extrem din Medoc, in ultimele podgorii dinaintea oceanului pe un sol pietros bine expus. Castelul isi ia denumire din localitatea in care se afla. Proprietarul celor 30 ha ale acestei mosii din 1998, Michele Roux este un vinificator pasionat de oenologie si cai.

Vinul Chateau la Pirouette Medoc Cru Bourgeois este un amestec 50 % Cabernet-Sauvignon, 40 % Merlot si 10 % Petit Verdot. Strugurii sunt recoltati mecanic. Vinificati in otel inoxidabil cu temperatura controlata in rezervore.Imbatranire 12 luni in butoaie de stejar cu 25% noi.

Culoare: rosu rubinu.

Miros: fin si delicat care exprima note dulci de vanilie si caramel, fructe negre si rosii (coacaze negre, zmeura).

Gust: rotund, fructe placute cu un final picant cu taninuri placute in lungime.

Temperatura de servire: 15-16 C.

Asocieri gastronimice: carne de vita si vanat.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun