ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Clonakilty

Distileria Clonakilty se afla situata in inima orasului Clonakilty si si-a deschis portile in anul 2018. Povestea incepe cu visul mare al unui fermier irlandez. Familia Scully, fondatorii distileriei Clonakilty, au cultivat acest teren de coasta batut de vat timp de 9 generatii succesive.

Distileria Clonakilty a fost inzestrata cu cele mai bune resurse oferite de natura pentru a pune temeliile unei distilerii maritime, pamant primordial, apa curata si aer sarat de mare. Pe marginea unei stanci, la cativa kilometri distanta se afla depozitul Atlantic, un loc idea pentru maturarea celului mai bun whisky si un plus adus distileriei care creaza astazi o marca premiata. De asemenea, casa whiskey-ului Clonakilty detine si un centru pentru vizitatori in cadrul caruia se afla un magazin si un restaurant, unde pot fi degustate sortimetele. 

Brand: Clonakilty
Un gin deosebit inspirat de balenele Minke, creaturile maiestruase care inoata salbatice in largul coastei dn Oceanul Atlantic. Pe marginea unei stanci, la cativa kilometri distanta se afla depozitul Atlantic, un loc ideal pentru maturarea celului mai bun whisky si un plus adus distileriei care crea..
175,20 lei
Fără TVA:147,22 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)