ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L

Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L - 1
-10 %
Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L
26,99 lei
29,99 lei
Fără TVA: 22,68 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20578

CARACTERISTICI Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L

Soi strugureMoscato,Trebbiano, Garganega
Alcool9.5%
CategorieVin spumant
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilDulce
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L

CARACTERISTICI

Dacă ești în căutarea unei experiențe fine și rafinate, ai găsit în Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato un veritabil bijuterie în lumea vinurilor spumante. Originar din Italia, acest vino spumante bianco dulce se distinge prin caracteristicile sale distincte, învăluindu-te într-o simfonie de arome și gusturi. Haide să explorăm împreună această creație senzațională:

 • Culoare: Privind prin paharul acestui nectar strălucitor, vei fi captivat de nuanța sa delicată de galben pai. O culoare palidă ce amintește de razele blânde ale soarelui, pregătindu-te pentru o experiență vizuală încântătoare.
 • Gust: Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato este o celebrare a aromei și gustului spumant. Cu o strălucire sclipitoare, acest vin încântă cu dulceața sa distinctă. Conținând un conținut alcoolic de 9.5%, te invită să pătrunzi într-un univers de delicii.
 • Note Dulci și Bogate: Cu un conținut de zahăr între 80-90 g/l, acest vin își dezvăluie complexitatea prin gustul său dulce și persistent. Parfumat cu note de caise și piersici, îți îmbie simțurile cu fiecare înghițitură, oferindu-ți o călătorie gustativă memorabilă.
 • Notele Aromatice și Gustative: Dulceața acestui vin este însoțită de o intensitate și persistență remarcabile. Subliniindu-și rafinamentul, notele fructate se împletesc cu eleganță, oferindu-ți o experiență de degustare fină și plină de satisfacții. Cu un buchet dulce și persistent, Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato te cucereste cu fiecare înghițitură.
 • Plăcerea Culinara Perfectă: Această creație excepțională este partenerul perfect pentru delicatese dulci. De la deserturi sofisticate la prăjituri delicate și salate de fructe proaspete, acest vin spumant dulce se integrează armonios în fiecare arome. O pereche desăvârșită pentru momentele speciale sau pentru a încheia cu eleganță o masă savuroasă.
 • Temperatura de Servire: Pentru a te bucura în totalitate de toate nuanțele și straturile gustative ale acestui vin, îl poți servi la temperatura recomandată de 6-8°C. Astfel, vei transforma fiecare înghițitură într-o călătorie deosebită în lumea aromelor și a senzațiilor.
 • Eleganța Dulce ce Încântă: Nu este surprinzător că vinurile spumante dulci au o atractivitate specială, mai ales în rândul publicului feminin. Folosirea lor principală este clară: aceste vinuri se savurează alături de deserturi sau la sfârșitul mesei. Un vin spumant dulce de calitate are puterea de a ne încânta și de a ne înviora după o cină bogată, învăluindu-ne simțurile cu o plăcere fragrantă și rafinată.

Încheiem această prezentare cu o invitație de a descoperi Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato, un vin ce te cucerește prin dulceața sa fină și rafinată, redefinind arta degustării.

GAMA COLLEZIONE 21

Descoperiți o gamă excepțională de vinuri spumante în colecția noastră distinsă, Collezione 21. Creată cu grijă pentru a omagia primii 100 de ani de activitate în industrie, această linie exclusivă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor canalului ho.re.ca. Selecția noastră cuprinde vinuri spumante de calitate superioară, prezentate în ambalaje prețioase, cu un design modern și sobru, îmbinat cu o eleganță rafinată.
Collezione 21 este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante, fie că este vorba despre o cină romantică sau un prânz în familie. Fiecare sticlă reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru calitate. Întrucât credem că fiecare clipă este unică și specială, am creat aceste vinuri pentru a însoți și sublinia acele momente de preț. Cu un gust desăvârșit și un caracter distinct, fiecare înghițitură este o călătorie în universul rafinat al vinurilor spumante Collezione 21.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Collezione 21 Cuvee Dolce Millesimato 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?