ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L

Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L - 1
Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L
29,99 lei
Fără TVA: 25,20 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20576

CARACTERISTICI Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L

Soi strugureGarganega, Trebbiano
Alcool11%
CategorieVin spumant
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilExtra Dry
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L

CARACTERISTICI

Te invităm să pășești în universul rafinat al vinului spumant italian cu Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato. Producătorul italian te întâmpină cu această bijuterie vinică, creată în inima Italiei, și îmbină cu măiestrie tradiția viticolă cu o atingere contemporană.

 • Culoare: Collezione 21 Cuvee strălucește într-o nuanță pală de galben pai, atrăgând privirile cu subtilitate și rafinament. Odată ce capacul se deschide, vei descoperi o lume spumoasă, însoțită de arome proaspete, intense și persistente. Acest vin spumant este îmbogățit de o complexitate aromatică ce îmbină prospețimea cu profunzimea.
 • Arome și Gusturi: Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato este un dans subtil între notele sărate și un post-gust fructat. Cu un corp bine structurat, acest vin spumant te încântă cu o eleganță rafinată și un after-taste care te duce într-o călătorie fructată și plăcută. Cu un conținut de alcool de 11%, acest elixir este ușor de savurat, fiind perfect pentru a fi degustat în orice moment al zilei.
 • Perfect Pentru Toate Ocaziile: Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato se deschide ca o comoară a versatilității. Cu o versatilitate uimitoare, acest vin spumant este partenerul perfect pentru orice ocazie. Fie că este vorba de aperitive rafinate sau feluri de pește, acest vin își găsește locul de onoare pe masă. Dar surpriza nu se oprește aici - îndrăznește să-l încerci și cu deserturile preferate pentru a descoperi noi dimensiuni ale bucuriei culinare.
 • O Bucată de Italie în Fiecare Sticlă: Pregătește-te să explorezi Italia într-o sticlă, pentru că Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato este un tribut adus rafinamentului italian. Cu un conținut de zahăr situat între 12 și 17 g/l, acest vin spumant "extra dry" poate părea o contradicție, însă în realitate aceasta sugerează o subtilă dulceață care îmbrățișează palatul cu grație. Chiar dacă cantitatea de zahăr este minimală, lasă-te purtat într-o experiență gustativă subtilă și intrigantă.
 • Recomandare Privind Servirea: Pentru a te bucura în totalitate de toate nuanțele și aromele acestui vin spumant, îl poți servi la o temperatură cuprinsă între 4 și 6 °C. Aceasta va scoate în evidență prospețimea sa vibrantă și va completa experiența de degustare.

Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato este mult mai mult decât un simplu vin spumant - este o poveste italiană îmbuteliată, o experiență a simțurilor ce invită la bucurie și rafinament.

GAMA COLLEZIONE 21

Descoperiți o gamă excepțională de vinuri spumante în colecția noastră distinsă, Collezione 21. Creată cu grijă pentru a omagia primii 100 de ani de activitate în industrie, această linie exclusivă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor canalului ho.re.ca. Selecția noastră cuprinde vinuri spumante de calitate superioară, prezentate în ambalaje prețioase, cu un design modern și sobru, îmbinat cu o eleganță rafinată.
Collezione 21 este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante, fie că este vorba despre o cină romantică sau un prânz în familie. Fiecare sticlă reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru calitate. Întrucât credem că fiecare clipă este unică și specială, am creat aceste vinuri pentru a însoți și sublinia acele momente de preț. Cu un gust desăvârșit și un caracter distinct, fiecare înghițitură este o călătorie în universul rafinat al vinurilor spumante Collezione 21.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Collezione 21 Cuvee Extra Dry Millesimato 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?