ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L

Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L - 1
Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L
35,99 lei
Fără TVA: 30,24 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23146

CARACTERISTICI Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L

Soi strugureLambrusco
Alcool11%
CategorieLambrusco rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilExtra Dry
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L

CARACTERISTICI

Dacă îți dorești să explorezi esența autentică a regiunii Emilia Romagna prin intermediul vinului, nu poți trece cu vederea Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry. Această creație încântătoare emană tradiție și pasiune, fiind definită de caracteristicile sale distincte ce cuceresc fiecare înghițitură.

 • Culoare Intensă: Lambrusco Collezione 21 este încoronat de o nuanță roșie intensă, emanând vibrații pasionale în paharul tău. Această culoare vibrantă este o promisiune a unei experiențe bogate și autentice.
 • Un Dans de Bule Înviorător: Bucură-te de momentul în care aceste bule fine și jucăușe încep să danseze în paharul tău. Cu un caracter Sparkling și un nivel de uscăciune Extra Dry, acest Lambrusco îți va răsfăța simțurile cu fiecare înghițitură.
 • Profunzime Aromată: Buchetul acestui vin este o călătorie olfactivă în lumea fructelor. Notele intense de fructe se întrepătrund într-un mod captivant, lăsându-ți imaginația să zboare. Este o experiență precum aromele dintr-o grădină plină de prospețime și bucurie.
 • Gust Intens și Persistent: Gustul acestui Lambrusco este o declarație a calității și pasiunii cu care este produs. Intensitatea sa te cucereste într-un mod plăcut și persistent, rămânând pe papilele tale gustative ca o amintire plăcută.
 • Momentul Perfect: Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry este partenerul ideal pentru o varietate de preparate culinare. Îl poți însoți cu succes cu aperitive și mezeluri delicioase, dar și cu paste și preparate de carne. Alegerea potrivită pentru o cină cu prietenii sau o seară romantică.
 • Temperatura Perfectă: Ca orice capodoperă vinicolă, acest Lambrusco își revelează adevărata sa expresie la temperatura potrivită. Servește-l la 8 - 10 °C pentru a-i amplifica toate aromele și a-i permite să-și încânte pur și simplu consumatorul.

Descoperă esența și povestea din spatele Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry, o alegere demnă de explorarea pasiunii viticole din Emilia Romagna.

Ce reprezintă Lambrusco?

Lambrusco este un tip de vin roșu, de obicei spumant sau frizzante, originar din regiunea Emilia-Romagna din Italia. Numele "Lambrusco" se referă atât la strugurele din care este produs vinul, cât și la vinul în sine. Strugurii Lambrusco sunt recoltați din soiuri de viță de vie cu același nume, cunoscute pentru fructuozitatea lor și caracterul lor frizzante (ușor efervescent).

Acest vin a câștigat popularitate internațională în anii '70 și '80, atunci când a devenit cunoscut pentru profilul său răcoritor, gustul său ușor, și faptul că poate fi servit într-o varietate de situații. A fost adesea descris ca fiind o băutură jovială și plină de viață, potrivită pentru a însoți o gamă largă de mâncăruri și ocazii.

Lambrusco este adesea asociat cu o efervescență delicată și cu note de fructe roșii, cum ar fi cireșele și zmeura. Există mai multe soiuri de Lambrusco, cum ar fi Lambrusco Grasparossa, Lambrusco Sorbara, Lambrusco Salamino, fiecare aducând nuanțe subtile și distincte în ceea ce privește gustul și aromele.

Deși a avut perioade de popularitate fluctuante, Lambrusco a rămas un element reprezentativ al vinurilor italiene și este adesea asociat cu tradițiile culinare ale regiunii Emilia-Romagna. De-a lungul timpului, a evoluat și a cunoscut o diversificare a stilurilor, de la variantele dulci și ușor dulci până la cele seci și demiseci.

GAMA COLLEZIONE 21

Descoperiți o gamă excepțională de vinuri spumante în colecția noastră distinsă, Collezione 21. Creată cu grijă pentru a omagia primii 100 de ani de activitate în industrie, această linie exclusivă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor canalului ho.re.ca. Selecția noastră cuprinde vinuri spumante de calitate superioară, prezentate în ambalaje prețioase, cu un design modern și sobru, îmbinat cu o eleganță rafinată.
Collezione 21 este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante, fie că este vorba despre o cină romantică sau un prânz în familie. Fiecare sticlă reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru calitate. Întrucât credem că fiecare clipă este unică și specială, am creat aceste vinuri pentru a însoți și sublinia acele momente de preț. Cu un gust desăvârșit și un caracter distinct, fiecare înghițitură este o călătorie în universul rafinat al vinurilor spumante Collezione 21.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Collezione 21 Lambrusco Rosso Extra Dry 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?