ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L

Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L - 1
-10 %
Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L
35,99 lei
39,99 lei
Fără TVA: 30,24 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20577

CARACTERISTICI Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L

Soi strugureGlera
Alcool11%
CategorieProsecco
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilExtra Dry
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L

CARACTERISTICI

În căutarea unei experiențe cu adevărat excepționale în ceea ce privește băuturile alcoolice, Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry este un adevărat diamant al regiunii Veneto. Această băutură se distinge prin nuanțele sale delicate, culoarea sa pală de galben pai și strălucirea seducătoare.

 • Un Dans de Arome și Gusturi: Descoperă o simfonie a aromelor în acest Prosecco rafinat. Buchetul său caracteristic și fructat îmbină notele de mere și pere cu accente subtile de citrice, aducând aminte de o plimbare prin livezile înflorite. Iar atunci când gustul atinge buzele tale, vei fi răsfățat de o combinație fermecătoare de prospețime, savoare și cremozitate. Fiecare înghițitură se dezvăluie treptat, încântându-ți simțurile și îmbogățind experiența ta.
 • Creația Perfectă pentru Orice Moment: Cu un conținut de alcool de 11%, Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry se remarcă printr-un conținut de zahăr echilibrat, situându-se între 12 și 17 g/l. Această echilibrare subliniază gustul său proaspăt și face din el alegerea perfectă pentru momentele festive sau întâlnirile relaxante. Fie că îl savurezi în timpul unui aperitiv sau alături de diverse feluri de mâncare, acest Prosecco se adaptează cu grație fiecărei ocazii.
 • Savurează-l la Temperatura Perfectă: Descoperă culmile plăcerii gustative prin servirea acestui Prosecco la temperatura potrivită, între 4 și 6°C. Aceasta permite aromei și gustului să se dezvăluie în întreaga lor splendoare, permițându-ți să trăiești fiecare notă în cel mai autentic mod cu putință.
 • Legătură cu Istoria și Noblețea Romană: Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry își împărtășește originile cu unul dintre marii scriitori romani, Pliniu cel Bătrân. Acesta descrie vinul Pucinum (strămoșul Prosecco) drept unul dintre vinurile de elită servite pe mesele demnitarilor romani, care credeau că acest vin era un elixir al vieții. Astfel, fiecare înghițitură din acest Prosecco este o călătorie în timp și o închinare adusă eleganței și nobilimii din trecut.

Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry este nu doar o băutură, ci o poveste bogată în arome, istorie și pasiune. Încearcă-l și lasă-te purtat într-o experiență senzorială de neuitat.

GAMA COLLEZIONE 21

Descoperiți o gamă excepțională de vinuri spumante în colecția noastră distinsă, Collezione 21. Creată cu grijă pentru a omagia primii 100 de ani de activitate în industrie, această linie exclusivă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor canalului ho.re.ca. Selecția noastră cuprinde vinuri spumante de calitate superioară, prezentate în ambalaje prețioase, cu un design modern și sobru, îmbinat cu o eleganță rafinată.
Collezione 21 este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante, fie că este vorba despre o cină romantică sau un prânz în familie. Fiecare sticlă reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru calitate. Întrucât credem că fiecare clipă este unică și specială, am creat aceste vinuri pentru a însoți și sublinia acele momente de preț. Cu un gust desăvârșit și un caracter distinct, fiecare înghițitură este o călătorie în universul rafinat al vinurilor spumante Collezione 21.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Collezione 21 Prosecco Millesimato DOC Extra Dry 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?