ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L

Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L - 1
-10 %
Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L
31,49 lei
34,99 lei
Fără TVA: 26,46 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20574

CARACTERISTICI Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L

Soi strugureCroatina
Alcool7%
CategorieVin spumant
Litraj0.75L
RegiuneLombardia
StilFrizzante
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L

CARACTERISTICI

Dacă ești în căutarea unei experiențe vinicole deosebite, te invit să explorezi bogăția și tradiția din spatele vinului spumant Sangue di Giuda Frizzante Rosso Dolce DOC. Acest vin spumant remarcabil poartă semnătura regiunii Lombardia și își extrage numele dintr-o legendă fascinantă, care îi conferă o aură de mister și autenticitate.

 • Culoare Adâncă și Tentantă: În paharul tău, se va dezvălui o culoare roșu carmin cu reflexe violacee, captivante și pline de viață. Această nuanță vibrantă este doar o mică parte din povestea ce urmează să fie dezvăluită în notele gustative ale acestui vin spumant.
 • Deliciu Spumant cu Note Dulci: Sangue di Giuda este un vin spumant, cu o finețe și o efervescență care încântă simțurile. Gustul său dulce te va cuceri cu siguranță, creând o experiență de degustare plăcută și relaxantă. Cu o concentrație alcoolică de 7%, acest vin își dezvăluie latura dulce cu un nivel de zahăr rezidual între 80 și 100 g/l, aducându-ți o combinație perfect echilibrată între dulceață și aciditate.
 • Aromă Fermecătoare și Bogate: Buchetul acestui vin spumant este o călătorie olfactivă prin frumusețea fructelor de pădure. Notele intense și proeminente de fructe de pădure, cu accente vinoase și parfumate, te vor învălui și te vor transporta în mijlocul naturii.
 • Călătorie în Gust: În timp ce acest vin spumant dansează pe papilele tale, vei descoperi un gust corpolent și plin de viață. Perechea perfectă dintre corpolența sa și efervescența jucăușă creează un echilibru fascinant. Notele dulci se îmbină într-un mod seducător, lăsându-ți o senzație suavă și îndelung persistență în post-gust.
 • Asocieri și Experiențe Culinare: Vinul spumant Sangue di Giuda este un partener perfect pentru momentele dulci din viața ta. De la micile delicatese de patiserie la deserturile rustice, de la croissantele cu fructe la compozițiile de fructe proaspete, acest vin spumant le completează cu subtilitate și eleganță. Îndrăznește să încerci asocierea sa cu brânzeturi picante, pentru o explozie de arome surprinzătoare.
 • Un Vin Spumant cu O Legendă Fascinantă: Mai mult decât un simplu vin spumant, Sangue di Giuda poartă în fiecare picătură o poveste remarcabilă. Legenda spune că numele vinului vine de la o istorie a regiunii în care Giuda, în ciuda trecutului său sumbru, a fost resuscitat pentru a remedia boala care lovise vițele. Pentru a-i aduce un omagiu, viticultorii locali au botezat acest vin cu numele său, în semn de recunoștință și respect.
 • Temperatura de Servire: Pentru a profita la maxim de aromele și caracteristicile acestui vin spumant, te sfătuim să îl servești la temperatura ideală de 10 - 12 °C. Acest interval de temperatură permite vinului să-și dezvăluie cu măiestrie nuanțele și profunzimea sa.

Încheiem călătoria noastră în lumea vinului Sangue di Giuda Frizzante Rosso Dolce DOC cu un apel la tine să te bucuri de acest vin spumant fermecător, care nu este doar o băutură, ci o întreagă experiență pentru simțuri și suflet.

GAMA CORTESOLE

Gama Cortesole reprezintă pasiunea, mândria și tradiția Cramei Decordi. Numele provine din unirea cuvintelor italiene "Curte" și "Soare", sugerând excelența și calitatea produselor. Această linie cuprinde vinuri și spumante, rafinate în butoaie de stejar, vinuri dulci și de meditație. Toate aceste produse sunt rezultatul unei selecții atente în vie și în pivniță, respectând tradiția vinicolă regională. Calitatea lor superioară este confirmată de premii obținute în competițiile internaționale de vin.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Cortesole Sangue di Guida Frizzante Rosso Dolce DOC 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?