ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crafter's London Dry Gin 1L

Crafter's London Dry Gin 1L - 1
Artizanal -15 %
Crafter's London Dry Gin 1L
Promoție valabilă pentru:
Zile
Ore
Min
Sec
109,99 lei
129,98 lei
Fără TVA: 92,43 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28329

CARACTERISTICI Crafter's London Dry Gin 1L

Alcool43%
CategorieGin artizanal
Litraj1L
Tara de origineEstonia
AromeIenupar, grapefruit, chimen, anason, fenicul, oregano, menta

Descrierea produsului Crafter's London Dry Gin 1L

CARACTERISTICI

Ginul artizanal Crafter's London Dry este recunoscut pentru autenticitatea sa și respectul față de tradiția ginului London Dry. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:

 • Gust pur și echilibrat: Crafter's London Dry este un gin cu un gust pur și echilibrat. Aromele dominante includ ienupăr, coriandru și alte ierburi și condimente clasice ale ginului London Dry. Gustul său clasic și echilibrat face din acest gin o alegere versatilă pentru diverse cocktailuri sau pentru a fi savurat simplu cu gheață.
 • Ienupăr pronunțat: Ienupărul este una dintre aromele dominante ale ginului Crafter's London Dry. Acesta conferă ginului o notă ușor resinată și piperată, adăugând adâncime și caracteristicile distincte ale unui gin clasic.
 • Arome citrice subtile: În completarea aromei de ienupăr, ginul Crafter's London Dry dezvăluie și note subtile de citrice, cum ar fi coaja de lămâie și portocală. Aceste arome aduc prospețime și echilibru gustului final.
 • Finisaj proaspăt și catifelat: Ginul Crafter's London Dry are un finisaj proaspăt și catifelat, ceea ce înseamnă că lasă o senzație plăcută pe papilele gustative. Acest aspect contribuie la experiența de degustare elegantă și rafinată a acestui gin.
 • Calitate superioară și metode artizanale: Crafter's London Dry este produs cu atenție la detalii și respectând tradiția ginului London Dry. Distileria Liviko, producătorul acestui gin, utilizează metode artizanale și selecționează cu grijă ingredientele de cea mai bună calitate pentru a crea un produs autentic și de înaltă calitate.

Ginul artizanal Crafter's London Dry este apreciat de iubitorii de gin pentru autenticitatea sa și pentru faptul că respectă stilul clasic al ginului London Dry. Calitatea ingredientelor, atenția la detalii și respectul față de tradiția ginului fac din acest gin o opțiune excelentă pentru cei care caută un gin clasic, rafinat și autentic.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al ginurilor produse de distileria Liviko urmează câteva etape cheie. Iată o descriere generală a acestor etape:

 1. Selecția și prepararea ingredientelor: Pentru a crea ginul de calitate, Liviko acordă o atenție deosebită selecției ingredientelor. Acestea pot include ienupăr, coriandru, angelică, rădăcină de licoare, scorțișoară, cardamom, fructe citrice și alte plante și condimente. Fiecare ingredient este atent evaluat și selectat pentru a obține aromele și atributele dorite.
 2. Macerarea: Ingredientele selectate sunt introduse într-un alcool neutru de înaltă calitate și sunt lăsate să macereze. Acest proces permite transferul aromelor și uleiurilor esențiale din plante și condimente în alcool, contribuind la caracterul distinct al ginului.
 3. Distilarea: După macerare, amestecul este supus procesului de distilare. Distileria Liviko utilizează alambicuri tradiționale și tehnologii moderne pentru a obține un distilat de calitate superioară. Acest proces implică încălzirea amestecului și colectarea vaporiilor care conțin aromele esențiale. Distilatul obținut este baza ginului.
 4. Aromatizarea: Pentru a conferi ginului aroma și complexitatea dorită, distileria Liviko adaugă diferite ingrediente suplimentare în distilatul de bază. Acestea pot include, de exemplu, coajă de lămâie sau portocale, scorțișoară, cardamom sau alte ierburi și condimente. Proportiile exacte ale acestor ingrediente sunt secrete și reprezintă o parte importantă a rețetei distincte a fiecărui gin Liviko.
 5. Filtrarea și diluarea: După aromatizare, ginul este supus unui proces de filtrare pentru a elimina impuritățile și pentru a-i conferi claritatea finală. Ulterior, ginul este diluat cu apă pură, astfel încât să atingă nivelul de alcool dorit și să fie pregătit pentru îmbuteliere.
 6. Maturarea (opțională): Unele ginuri pot fi supuse unui proces de maturare în butoaie de lemn sau în alte recipiente, ceea ce le poate adăuga complexitate și profunzime. Totuși, nu toate ginurile produse de Liviko necesită această etapă de maturare, în funcție de stilul și rețeta specifică.
 7. Îmbuteliere și ambalare: După finalizarea procesului de producție, ginul este îmbuteliat în sticle de calitate și este pregătit pentru distribuție. Distileria Liviko acordă o atenție deosebită designului ambalajelor, creând o prezentare atrăgătoare pentru produsele sale.

Este important de menționat că aceste etape pot varia în funcție de rețeta și stilul specific al ginului produs de Liviko. Compania pune accent pe tradiție, calitate și inovație pentru a oferi consumatorilor produse de excepție.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Liviko este o companie producătoare de băuturi alcoolice cu sediul în Estonia. Aceasta are o istorie impresionantă, fiind înființată în anul 1898 de către Alfred de la Chapelle, un antreprenor eston de origine franceză. De la Chapelle a avut visul de a produce băuturi alcoolice de calitate superioară în Estonia, iar acest vis s-a transformat în realitate odată cu înființarea distileriei Liviko.

În primii ani, distileria Liviko a produs în principal vodcă și coniac, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate branduri de băuturi alcoolice din Estonia. De-a lungul timpului, compania și-a diversificat gama de produse, adăugând în portofoliu și alte băuturi alcoolice precum gin, lichioruri și băuturi răcoritoare cu conținut de alcool.

În anii '90, după prăbușirea Uniunii Sovietice, Liviko a trebuit să facă față unor provocări majore și să se adapteze la noile condiții de pe piață. Compania a reușit să-și consolideze poziția și să devină lider pe piața băuturilor alcoolice din Estonia.

Calitatea produselor Liviko este recunoscută în întreaga lume. Distileria utilizează tehnologii moderne și metode tradiționale de producție, punând un mare accent pe selecția atentă a materiilor prime și respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate și atenția la detalii sunt principii fundamentale pentru Liviko.

Astăzi, Liviko este un brand apreciat nu doar în Estonia, ci și pe plan internațional. Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume, aducând înalte standarde de calitate și tradiție în industria băuturilor alcoolice.

Review-uri Crafter's London Dry Gin 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun