ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bellingshausen Premium Vodka 0.7L

Bellingshausen Premium Vodka 0.7L - 1
Bellingshausen Premium Vodka 0.7L
69,99 lei
Fără TVA: 58,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23538

CARACTERISTICI Bellingshausen Premium Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineEstonia

Descrierea produsului Bellingshausen Premium Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Caracteristicile distinctive ale Vodka Bellingshausen Premium sunt:

  • Filtrată cu argint: Vodka Bellingshausen este filtrată cu argint, un proces care ajută la obținerea unui produs de calitate superioară.
  • Inspirată de o călătorie spre ghețarii Antarctici: Această băutură alcoolică este inspirată de o expediție spre ghețarii Antarctici, ceea ce poate conferi un aer exotic și aventuros produsului.
  • 120 de ani de experiență: Această marcă de vodkă are o experiență bogată de 120 de ani în producerea băuturii alcoolice, ceea ce sugerează un nivel ridicat de cunoștințe și măiestrie.
  • Gust curat, moale, rotund și echilibrat: Vodka Bellingshausen se remarcă printr-un gust curat și echilibrat, care poate fi apreciat de către cunoscătorii băuturilor fine.
  • Producție din materii prime de calitate: Vodca este realizată din alcool obținut din cereale pure estoniene și apă tratată special de două ori.
  • O omagiere a amiralului von Bellingshausen și descoperirea Antarcticii: Această băutură alcoolică este un omagiu adus amiralului von Bellingshausen, care provenea din Estonia, și explorării Antarcticii, sărbătorind astfel cea de-a 200-a aniversare a descoperirii acestui continent.

Aceste caracteristici pot face din Vodka Bellingshausen Premium o alegere atractivă pentru pasionații de vodcă care caută o băutură cu o poveste interesantă și o calitate remarcabilă.

TRADIȚIA ȘI PASIUNEA

În adâncurile istoriei, unde tradiția și maestria se împletesc cu pasiunea pentru perfecțiune, se naște Vodka Bellingshausen Premium, o vodcă ultra pură. Cu peste 120 de ani de tradiție în producția de vodcă și filigranată prin filtrarea specială în argint, această băutură urmărește perfecțiunea absolută.

Maiestria a peste 120 de ani de tradiție în producția de vodcă își lasă amprenta pe fiecare picătură, cu priceperea transmisă de profesioniști și experiența învățată din generație în generație, conectate la tehnologia de producție de ultimă oră și dezvoltarea inovatoare. Ingrediente alese din natură pură, tehnologie modernă și producție atât la scară largă, cât și manuală, satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Din grâul cel mai pur, Vodka Bellingshausen se produce după o rețetă dezvoltată de maeștrii Liviko din spiritul obținut din grâul estonian pur.

Apa, element vital în producția acestei vodci de elită, este supusă unui proces cu mai multe niveluri. Ea este tratată dublu: în prima etapă, apa este înmuiată pentru a fi catifelată, iar în cea de-a doua etapă, apa este tratată prin osmoză inversă, pentru a avea un conținut minim de minerale.

Filtrată cu argint pentru a atinge perfecțiunea, Vodka Bellingshausen trece printr-un sistem de filtrare lent, în trei etape. Chiar dacă acest proces prelungește producția, el conferă Vodcăi Bellingshausen gustul său pur și delicat, demn de cea mai fină experiență.

Calitatea este supusă controlului riguros al tehnologiei de vârf, cu laboratorul propriu al Liviko analizând fiecare lot de materie primă pentru a asigura calitatea superioară a produselor și pentru a obține caracteristicile de aromă și gust dorite.

În fiecare picătură de Vodka Bellingshausen Premium se ascunde o poveste de tradiție, meșteșug și dedicare, care promite să încânte simțurile celor ce caută excelența și autenticitatea în fiecare înghițitură.

ISTORIA BRANDULUI

Vodka Bellingshausen Premium este o băutură care celebrează spiritul explorării și călătoriilor minunate ale vieții. Capturând esența pură și spiritul aventurii, precum și dorința nestăvilită de a descoperi noi orizonturi strălucitoare. Ea devine un însoțitor pentru momentele speciale și pentru oamenii întâlniți pe parcursul celui mai mare dintre călătorii - viața.

Această vodcă se inspiră din figura lui Admiral Von Bellingshausen, un om care a pornit într-o călătorie pentru a explora mări neîmblânzite și a descoperit Antarctica. Fabian Gottlieb Thaddeus von Bellingshausen (1778 - 1852) a fost un ofițer naval baltic german în cadrul Marinei Imperiale Ruse, născut în Saaremaa (Ultima Thule), Estonia. Cartograf și explorator, a ajuns în cele din urmă la rangul de amiral. El a devenit conducătorul unei expediții de circumnavigație (1819 - 1821) care a descoperit continentul Antarctica.

Vodka Bellingshausen Premium este creată pentru a marca jubileul unei călătorii extraordinare, inspirată de curajul și dorința de explorare a lui Admiral Von Bellingshausen. Această băutură strălucește în pahar, reflectând descoperirile și aventurile de neuitat pe care viața le aduce.

Sperăm ca această vodcă să te inspire în propriile tale căutări și descoperiri, să te încurajeze să explorezi și să mergi înainte pe propriul tău drum al vieții. Fiecare înghițitură te va purta într-o călătorie a gustului și a experiențelor, oferindu-ți curajul și determinarea necesară pentru a explora și a-ți găsi propriul tău "Terra Australis".

Review-uri Bellingshausen Premium Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun